рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які соуси подати до овочів, риби і м'яса на грилі: рецепт

Кулінарна азбука: Кулінарна азбука:   Фото: Fotolia   Якщо ти збираєшся пригостити друзів стравами на грилі, то і про відповідні   соусах   варто подбати

Фото: Fotolia

Якщо ти збираєшся пригостити друзів стравами на грилі, то і про відповідні соусах варто подбати! Пропонуємо взяти на замітку рецепти легких соусів . Вони готуються швидко, не вимагають термічної обробки, подаються холодними. Постарайся подати відразу кілька видів апетитних соусів, - такий «букет» прикрасить стіл і привнесе в трапезу приємну різноманітність!

Основні компоненти соусів - сметана, майонез, йогурт. Вони надають страві особливу ніжність, а спеції і приправи - пікантність. Ці соуси вдало «відтіняють» смак м'яса , риби і овочів , Так як містять кислуваті або гострі інгредієнти (сік лимона, часник , Сік апельсина).

СОУС З зеленим цибулею

Фото: Дмитро Королько / ЦФА «Бурда»

На 4 порції ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • 1/2 пучка зеленої цибулі
  • 1 зубчик часнику
  • 150 г сметани
  • 50 г нежирного майонезу
  • 1 чайн. ложка гірчиці
  • сіль
  • цукор
  • мелений чорний перець

Приготування:

  1. Лук обполоснути і порубати. Часник очистити і пропустити через прес.
  2. Сметану змішати з майонезом і гірчицею. Підмішати часник, приправити сіллю, цукром і меленим чорним перцем за смаком. Додати рубаний лук і все добре перемішати. Готовий соус злегка остудити.

Добре подати до риби, креветок, шашликів, стейкам, а також з печеною картоплею, цукіні, баклажанами і солодким перцем.

СОУС з базиліком

Фото: О.Кулагін / ЦФА «Бурда»

На 4 порції ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • 1-2 гілочки базиліка
  • 200 г нежирного салатного майонезу
  • 2 чайн. ложки соку лимона
  • щіпка цукру
  • сіль
  • мелений чорний перець

Приготування:

  1. Базилік обполоснути, воду з гілочок струсити, листочки обірвати і порубати.
  2. Змішати в мисці майонез і сік лимона. Додати цукор і приправити соус сіллю і меленим чорним перцем за смаком. Підмішати р ублений базилік. Накрити миску з соусом кришкою і помістити в холодильник на 15 хв. Перед подачею на стіл прикрасити листочками базиліку.

Смачно: з м'ясом, смаженими на грилі овочами.

СОУС з кінзою

Фото: К.Віноградов / ЦФА «Бурда»

На 4 порції ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • 1/3 пучка кінзи
  • 100 г нежирної сметани
  • 100 г густого натурального йогурту
  • 1/2 чайн. ложки кунжутного масла
  • 2 чайн. ложки куркуми
  • 1 стіл. ложка соку апельсина
  • сіль

Приготування:

  1. Кінзу обполоснути, воду з гілочок струсити, листочки обірвати і дрібно порубати.
  2. Сметану змішати з йогуртом. Підмішати кунжутне масло, додати куркуму і сік апельсина. Посолити, покласти рубану кинзу і все добре перемішати. Накрити соус кришкою і помістити в холодильник на 15-20 хв.

Подати до свинини, ягнятини, курячому філе, рибі.

Як приготувати домашній майонез, читай тут !

Коли мова йде про салатних заправках, майонез можна з успіхом замінювати гірчицею, кетчупом і рослинним маслом. Десяток рецептів літніх салатів з легкими заправками на твій вибір - на сторінках липневого номера журналу «Ліза. Смачного!"

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com