рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити густим сметанний крем: поради, рецепти. Жіночий журнал Delafe.ru

  1. Як зробити сметанний крем густим: поради

Один з найсмачніших і простих кремів - сметанний. Його використовують для прикраси тістечок і тортів, різних десертів. Але на жаль, далеко не завжди він хоче тримати форму і, якщо ви використовуєте не найбільшу жирну сметану, крем вийде рідким. Але ж так хочеться, щоб він був густим, пишним і не «розходився» в різні боки ... Зробити густий крем зі сметани вам допоможуть деякі хитрощі, про які ми розповімо нижче.

Як зробити сметанний крем густим: поради Один з найсмачніших і простих кремів - сметанний

Він універсальний, адже його можна поєднувати з багатьма десертами і випічкою. До того ж він має ніжний і досить нейтральний смак, не «перевантажує» блюдо і не робить його жирним або нудотним.

Якщо крем буде дуже рідким, він не тільки зіпсує зовнішній вигляд випічки або десерту, але ще і відіб'ється на смаку страви. Жирна домашня сметана відмінно тримає форму, а ось магазинна - немає. Завдяки додаванню деяких компонентів продукт стане густішим і ви зможете використовувати його для своїх кулінарних експериментів!

Ознайомтеся з рецептом крему Кастард

Як приготувати сметанний крем? Зробити його досить просто, саме тому він користується таким успіхом у господинь. Вам потрібно змішати 500 грам сметани зі 150-200 грамами цукру і 1 ч.л. ванільного цукру. Гарненько збийте крем міксером до повного розчинення цукру.

Як зробити сметанний крем для торта і інших десертів густим? Наші поради допоможуть вам в цьому:

Сама жирна сметана. При покупці зверніть увагу на відсоток жиру. Чим жирніше буде продукт, тим гущі.

Зберігання в холодильнику. Перед тим, як використовувати його для прикраси виробів, обов'язково поставте крем в холодильник на 1-2 години. Але врахуйте, при впливі кімнатної температури він знову стане рідким, тому торт потрібно помістити після приготування в холодильну камеру.

Процідіть сметану через марлю. Перед приготуванням крему усуньте зайву вологу з молочного продукту. Зробити це нескладно, потрібно лише скласти марлю в 3-4 рази і підвісити її над мискою або каструлею. Викладіть в неї сметану на 2-3 години, злийте рідину.

Додавання загустителя. Цей продукт є в будь-якому супермаркеті і коштує він копійки. З його допомогою ви зможете зробити крем густим, він дасть гарантований результат.

Желатин - також непогано працює, але важливо не переборщити з кількістю, інакше крем вийде більше схожий на желе. На 3 склянки сметани вам вистачить 1 ч.л. швидкорозчинного желатину, розведіть його в невеликій кількості гарячої води або підігрітого молока, потім влийте в сметану.

Цукрова пудра - не така важка, як цукор, до того ж робить суміш густішою і пишною. Вилийте сметану в ємність і додайте пудру до смаку, збийте міксером. Спробуйте крем, якщо він недостатньо густий і солодкий, всипте ще трохи пудри.

Готовий пудинг. Можливо, у вас в шафі завалявся сухий пудинг? Його також можна застосовувати для додання просочення більш густої консистенції. До того ж він додасть їй смак, все залежить від використовуваного вами пудингу. Додайте суху суміш в тих пропорціях, які вказані на упаковці.

Крохмаль чи борошно. Їх потрібно додавати в мінімальній кількості, інакше вони будуть відчувати і скрипіти на зубах. На 500 грам сметани досить 2 ч.л. сухої речовини. Також додайте в потрібному вам кількості цукор і ваніль. Збивайте міксером сметану 10 хвилин, потім всипте цукор або пудру, продовжуйте збивати ще 5 хвилин. Потім по чуть-чуть додайте борошно або крохмаль, знову збийте. Поставте в холодильник на 30-40 хвилин.

Вершкове масло Вершкове масло. Недолік такого способу в тому, що вершкове масло містить величезну кількість калорій, тому це не найкращий варіант. Але якщо альтернатив немає, використовуйте його. На 500 грам сметани середньої жирності достатньо 50 грам м'якого масла. Розітріть його з невеликою кількістю цукру і збийте міксером зі сметаною.

Сир - підійде лише дрібнозернистий, він має потрібну консистенцію. На 500 грам сметани досить 250-300 грам сиру, збийте їх з цукром і ваніллю. Отримана суміш густа і ситна, містить не так багато калорій, як з вершковим маслом.

У деяких джерелах ви знайдете рекомендації про те, що в сметанний крем можна додавати ягоди і фрукти. Ми не рекомендуємо робити це, тому що вони пускають вологу, і просочення стає водянистою. Радимо додати в нього подрібнені горіхи.

Жіночий інтернет-журнал Delafe.ru

Як зробити сметанний крем для торта і інших десертів густим?
Можливо, у вас в шафі завалявся сухий пудинг?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com