рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як смачно приготувати заморожену броколі?

Брокколі - надзвичайно багатий вітамінами продукт. Причому корисні властивості він зберігає і після заморозки. Як смачно приготувати заморожену броколі, читайте нижче.

Салат із замороженої брокколі

Складові:

  • заморожена брокколі - 450 г;
  • стерилізовані печериці - 300 г;
  • помідорчики черрі - 10 шт .;
  • масло рослинне соняшникове - 60 мл;
  • локшина з рисового борошна - 200 г;
  • оливкова олія - ​​50 мл;
  • соус соєвий;
  • кунжут.

приготування

Дотримуючись інструкцій на упаковці, відварюємо локшину, потім воду зливаємо, а саму локшину промиваємо. Помідори черрі ріжемо часточками. Заморожену броколі відварюємо хвилин 7, а потім відразу ж відкидаємо на друшляк, обдаємо холодною водою. З печериць зливаємо воду, обсмажуємо їх в добре нагрітому маслі. Потім все змішуємо у великій салатник, заправляємо соєвим соусом, оливковою олією і притрушуємо кунжутом.

Запіканка із замороженої брокколі

Складові:

  • рибне філе - 400 г;
  • цибуля - 1 шт .;
  • заморожена брокколі - 400 г;
  • куряче яйце - 1 шт .;
  • картопля варена - 6 шт .;
  • сир - 150 г;
  • сіль;
  • лимонний сік;
  • сметана - 50 г;
  • спеції.

приготування

Відварну картоплю чистимо і ріжемо кружальцями. До напівготовності відварюємо заморожену броколі. Обсмажуємо нашатковану півкільцями цибулю. Трьом сир. У форму поміщаємо шматочки рибного філе, солимо, притрушуємо спеціями і скроплюємо соком лимона. Зверху на рибу розміщуємо картоплю, потім цибулю і заливаємо все яйцем, збитим зі сметаною. Зверху розміщуємо суцвіття брокколі і засипаємо їх тертим сиром. Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.

Суп-пюре з замороженої брокколі

Складові:

  • суцвіття замороженої брокколі - 500 г;
  • масло вершкове - 30 г;
  • цибуля - 100 г;
  • часник - 1 зубчик;
  • вода - 1 літр;
  • соєвий соус - 30 мл;
  • морква - 250 г;
  • нежирні вершки - 400 мл;
  • крижана вода - ¼ склянки;
  • борошно пшеничне - 70 г;
  • мелений перець;
  • подрібнена петрушка.

приготування

Додаємо подрібнену цибулю, моркву, часник на сковороду з розтопленим маслом і тушкуємо хвилин 5, періодично помішуючи. У каструлю вливаємо воду, доводимо до кипіння, додаємо брокколі і варимо хвилин 20, додаємо зажарку і проварюємо ще 5 хвилин. Потім подрібнюємо суп за допомогою блендера. Втручаємося вершки. З'єднуємо крижану воду з борошном і гарненько розтираємо. Доводимо суп до кипіння, повільно вливаємо борошняну масу, постійно помішуючи, доводячи суп до бажаної густоти. Потім вливаємо соєвий соус, кладемо перець і розмішуємо. Вогонь виключаємо, а перед самою подачею притрушуємо супчик подрібненою зеленню.

Омлет з замороженої брокколі - рецепт

Складові:

  • заморожена брокколі - 200 г;
  • варена ковбаса - 200 г;
  • яйця курячі великі - 6 шт .;
  • молоко - 200 мл;
  • сода - 1/3 ч. ложки;
  • масло рослинне для смаження;
  • борошно пшеничне - 70 г;
  • сіль.

приготування

Ковбасу ріжемо кубиками і обсмажуємо на маслі до рум'яності. У підсоленій воді відварюємо брокколі хвилин 10. Потім ділимо її на невеликі шматочки і відправляємо на сковороду. Розбиваємо яйця, додаємо молоко, борошно, соду і ретельно розмішуємо. Заливаємо вміст сковороди отриманою масою. На невеликому вогні готуємо омлет з брокколі під кришкою до готовності.

Як приготувати брокколі заморожену смачно на гарнір?

Складові:

приготування

Моркву чистимо і відварюємо разом зі стручкової квасолею хвилин 15. Паралельно в іншій ємності варимо заморожену броколі хвилин 10. Потім відкидаємо її на друшляк і відразу обдаємо холодною водою - завдяки цьому вона не втратить колір. У сковороді нагріваємо олію, кладемо подрібнений часник і злегка його обсмажуємо. Потім додаємо овочі і Томім ще хвилин 5. Кладемо зелень, скроплюємо соком лимона і акуратно перемішуємо.

Як приготувати брокколі заморожену смачно на гарнір?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com