рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати смачну паску: рецепт Марини Порошенко

перед Великоднем-2019 багато відомих особистостей діляться рецептами паски - не виняток і дружина чинного президента України Марина Порошенко.

OBOZREVATEL пропонує рецепт великодньої випічки від дружини глави держави.

За її словами, обов'язково перед початком приготування тіста потрібно прочитати молитву, щоб паска вийшла вдала і смачна.

За її словами, обов'язково перед початком приготування тіста потрібно прочитати молитву, щоб паска вийшла вдала і смачна

Марина Порошенко

Петро Порошенко, Facebook

"Для опари: розводимо в 1 л молока 100 г. дріжджів, додаємо 50 г. масла і муки до консистенції густої сметани (2-2,5 ст.). Поставити опару необхідно в тепле місце на півгодини, можна загорнути навіть ковдрою, щоб навіть малий протяг не завадив їй піднятися ", - радить дружина президента.

Поки опара підходить, слід ретельно вимити 200-300 г. родзинок і викласти його на рушник, щоб зайва волога пішла. "На малому вогні розтоплюємо 250 м маргарину, який додасть пишності і 250 г вершкового масла, яке зробить нашу паску смачною і ароматною. Також вже можна поставити на малий розігрів духовку", - радить Марина Порошенко.

Коли опара підійшла ми додаємо масло з маргарином, 8 яєць і 4 жовтки (4 білка будемо використовувати для глазурі), 1 пакетик ванільного цукру. Також додаємо 1-1,5 склянки фруктози, 3 ст. л. масла, родзинки. Починаємо замішувати просіяного борошном, якій буде потрібно 1,5-2 кг.

"Слід спостерігати при вимішування тіста, скільки потрібно борошна. У підсумку наше тісто має стати м'яким, що тягнеться, пористим і не прилипати до рук", - нагадала перша леді.

Після вимішування необхідно поставити посуд з тестом в більшу ємність з гарячою водою, щоб воно піднялося. "Накриваємо рушником і чекаємо 15-20 хв. Поки воно підходить, можемо підготувати глазур: збиваємо білок з цукром до густої білої піни, якою потім будемо прикрашати паску", - відзначає вона.

Готове тісто розкладають на 2/3 форми. "Ми стежимо, щоб кожна порція тесту була без родзинок нагорі, адже вони підгорять в духовці при випічці і змінять смак. Після дамо тесту 10-15 хв. Піднятися в формах і ставимо в духовку, яку нагріли до 180 градусів, на 45-50 хвилин ", - радить Марина Порошенко.

Прикрашати глазур'ю паски слід охолодженими, щоб потім "біла шапка» не потріскалася.

як повідомляв OBOZREVATEL , На час свят і вихідних народний синоптик прогнозує теплу погоду з ймовірністю короткострокових опадів в день святкування Пасхи.

Підпишись на наш Telegram . Надсилаємо лише "гарячі" новини!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com