рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати дитині вівсяну кашу

У дитинстві мені говорили: «Їж кашу, а то сил не буде». Сумнівний аргумент, щоб нагодувати дівчинку. Але, так чи інакше, я знала, що вівсяна каша корисна, а якщо додати варення, то ще й смачна.

Чим вона корисна, звичайно ж, не пояснювали, в цьому мені довелося розбиратися з появою власної дитини. Довелося починати з низів, що таке овес і як же він перетворюється в крупу і пластівці. Вивчення виявилося дуже пізнавальним.

До речі, в цій статті детально і цікаво описано про користь вівса і про його застосуванні в народній медицині.

Вівсяна крупа ні мені, ні моїй родині не полюбилася. Одного разу пробувала готувати її як гарнір до м'яса. Ось власне це і був перший і останній раз. Але я вважаю, що це як у смішному висловлюванні мультяшного героя Альфа: «Ви не любите кішок? Так ви просто не вмієте їх готувати! ». Так що думаю справа в тому, що я не стала вчитися її правильно готувати.

Інша справа вівсяні пластівці. Ні, мова не про пластівцях до сніданку, в які треба тільки додати молоко. А про тих пластівцях, з яких ми все варимо кашу. Власне це і є перше моє блюдо.

Все зазвичай їдять кашу на сніданок, дочка ж вважає за краще її на вечерю. Ну що ж, менш корисною вона від цього не стає.

Складові:
  • молоко - 200 мл.,
  • вівсяні пластівці - 3-4 ст.л.,
  • ягоди,
  • цукор,
  • вершкове масло.

Все дуже просто і знайомо нам з дитинства. Отже, виливаю молоко в невелику каструльку і трохи розігріваю, але не доводжу до кипіння. Засинаю вівсянку і цукор за смаком (≈2 ч.л.), перемішую, даю швидко закипіти і залишаю варитися на повільному вогні близько 5 хвилин. Час чітко я не відстежую, визначаю, як то кажуть, «на око».

Мені не подобається розварена каша, тому і дочки таку не готую. Після закінчення часу, я вимикаю конфорку і даю каші трохи постояти. Вона не тільки трохи охолоне, а й доварити. Через кілька хвилин додаю трохи вершкового масла і перекладаю в тарілку. Зазвичай в кашу кладу ягоди, які завжди є в замороженому вигляді в холодильнику. От і все. Смачно і корисно!

Другий рецепт блюдом то і не назвеш, це скоріше напій на основі вівсянки.

Складові:
  • вівсяні пластівці - 3ч.л.,
  • молоко - 200 мл.,
  • цукор - 1-2 ч.л.,
  • банан - ½ шт.

Чимось нагадує молочний десерт, тільки більш ситний. Починаю з варіння каші. На 100мл молока кладу 2 ст.л. вівсянки. Варю 5-7 хвилин. Забираю з вогню і даю трохи охолонути. У цю ж ємність додаю цукор, молоко, що залишилося і нарізаний банан. Все перемелюю блендером. Доньці дуже подобається цей напій, а я безмірно рада, що він ще й корисний.

Вівсянка без сумнівів неймовірно корисна, але кожен день її їсти не можна. Вона містить фітинову кислоту, яка заважає засвоюватися кальцію в організмі. Просто чергуйте вівсянку з іншими видами каш, що не менш корисні.

Анна Ш.

Але я вважаю, що це як у смішному висловлюванні мультяшного героя Альфа: «Ви не любите кішок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com