рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

6 секретів приготування правильного і смачного холодцю

  1. Секрет №1 «Вибираємо м'ясо»
  2. Секрет №2 «Підготовка м'яса до приготування»
  3. Секрет №3 «Варимо холодець»
  4. Секрет №4 «Додаємо спеції»
  5. Секрет №5 «Розливають холодець»
  6. Секрет №6 «Правильна температура»
  7. Смачного!

Багато хто любить холодець, але не наважуються його готувати самі. Тому що бояться, що він не застигне або вийде не таким прозорим. У нашій статті ми розповімо, як правильно приготувати холодець, щоб він вийшов не тільки смачним, але і красивим.

У нашій статті ми розповімо, як правильно приготувати холодець, щоб він вийшов не тільки смачним, але і красивим

Секрет №1 «Вибираємо м'ясо»

У вашому холодець обов'язково повинні бути присутніми свинячі ніжки. Їх сама нижня частина, та, що недалеко від копитця. Саме завдяки їм ваш холодець гарантовано застигне. Інша м'ясо може бути будь-яким. В ідеалі, щоб і на ньому була шкурка і кісточки. Так у холодцю буде більше желирующих властивостей, які допоможуть йому застигнути.

Дотримуйтесь пропорції. На 700 гр. свинячих ніжок необхідно не більше 1,5 кг. іншого м'яса. Якщо м'яса буде більше, то холодець може не застигнути.

Секрет №2 «Підготовка м'яса до приготування»

За кілька годин до варіння холодцю замочіть м'ясо в воді. Це допоможе видалити зайві згустки крові і розм'якшити шкірку. Після відмочування акуратно поскоблите ніжки, щоб позбавиться від закопчених місць.

Секрет №3 «Варимо холодець»

Після того, як холодець закипить перший раз, злийте з нього бульйон, а м'ясо злегка промийте. Це допоможе зробити бульйон прозорим і позбавить його від сального присмаку.

Вода повинна покривати м'ясо в каструлі на 2 пальця, не більше. Інакше холодець застигне. Холодець варіть на дуже повільному вогні, приблизно 6 годин.

Секрет №4 «Додаємо спеції»

Моркву і цибулю додавайте в бульйон після 5 години варіння м'яса. Це зробить холодець більш ароматним. З цибулі лушпиння не знімайте, а тільки ретельно його промийте.

Соліть бульйон через 4-5 годин варіння. Це дозволить вам проконтролювати кількість солі, і ви не пересолити блюдо.

Лавровий лист і перець горошком додавайте за 30 хвилин до закінчення варіння холодцю.

Секрет №5 «Розливають холодець»

Варене м'ясо вийміть з бульйону. Відокремте його від кісток і наріжте. Бульйон процідіть через сито, це допоможе позбавитися від дрібних шматочків і доданих спеції.

Шкірку і хрящі не викидайте! Наріжте їх на маленькі шматочки і змішайте з м'ясом. Вони зроблять холодець міцніше.

У лоток спочатку викладайте м'ясо, а потім наливайте бульйон.

Секрет №6 «Правильна температура»

При кімнатній температурі холодець застигне. Але і занадто холодна температура йому шкодить. Ідеальне місце-середній полиці в холодильнику.

Застигає холодець 4-5 годин, не накривайте його кришкою, вона прилипне до холодцю і зіпсує зовнішній вигляд.

Ось і всі секрети. Користуйтеся ними, і ваш холодець завжди буде відмінним.

Смачного!

джерело

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com