рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Слова прости коханому хлопцеві в прозі

***

Коханий, ти для мене найкраща людина на світі. Мені з тобою завжди затишно і тепло, ти моя надія і опора. Я вдячна долі за зустріч з тобою. Ти з такою любов'ю. З такою ніжністю ставишся до мене. Я так завинила перед тобою за вчорашній вечір, і прошу у тебе вибачення. Ти ні в чому не винен, а я просто погарячкувала. Прости мене, мій улюблений і єдиний. Нехай ця маленька сварка буде повчальним уроком для нас двох. Я люблю тебе, і обіцяю більше не засмучувати тебе ніколи.

***

Кажуть, життя прожити, не поле перейти Кажуть, життя прожити, не поле перейти. І це вірно. Адже всяке трапляється на життєвій ниві. Іноді, навіть прості слова, можуть образити людину до глибини душі. Милий, я прошу в тебе вибачення, я не хотіла тебе образити, але що вийшло, то вийшло. Обіцяю, більше таке не повториться. Я дуже ціную наші з тобою стосунки, і сподіваюся, що ти мене пробачиш. Ти найкращий в усьому світі, ти мій найголовніший чоловіків, добрий і ніжний. Я шалено люблю тебе, і дуже хочу бути з тобою разом все життя.

***

Ти мій улюблений, єдиний і рідний, мій найчудовіший друг. Тільки поряд з тобою, я відчуваю себе надійно і впевнено. Іноді я не маю рації, і прошу у тебе за це вибачення. Я заради тебе готова змінити свій характер, тільки щоб залишитися твоєї улюбленої назавжди. Прости мене, мій хороший, я дуже шкодую про те, що образила тебе. Я дорожу тобою, дорожу своєю любов'ю. Я так хочу скоріше помиритися, і зігрітися в твоїх гарячих обіймах і поцілунках. Я люблю тебе дуже сильно.

***

Мені так сумно без тебе, адже ми з тобою в сварці, і в усьому винна я сама. Милий, давай забудемо всі образи, і все погане залишимо в минулому. Я прошу в тебе вибачення, і хай не буде між нами ніяких сварок. Я готова зробити для тебе все, що ти захочеш, тільки посміхнися мені знову, і притисни в своїх ніжних обіймах. Забудь мою провину, і давай знову дарувати один одному тільки радість і любов. Я обіцяю бути найкращою в світі для тебе, оточили тебе турботою і ласкою. Я шалено тебе люблю.

***

Я розумію, що образила тебе, коханий, але повір мені, зробила я це не навмисно. Мій рідний, прийми мої вибачення, і давай помиримося. Адже ми ж любимо, один одного, і жити в розлуці, нам просто не виноситься. Я розумію, що винна перед тобою, але провину така маленька і крихка, а любов велика і сильна. Давай більше ніколи не сваритися, а краще будемо обніматися, і цілуватися, від цього буде більше користі. Я тебе люблю і молю вибачення, обіцяю завжди бути гарною. Відкинь всі сумніви, нехай наші серця знову стукають в унісон.

***

Ти мій найпрекрасніший і найрідніша людина на землі. Я дуже люблю тебе, але бувають моменти, коли я не заслужено ображаю тебе, мій коханий. Знаю, що слово буває гостріше ножа, яке залишає глибоку рану на серці. Прости мене, рідна, будь ласка, я буваю часто не має рації. Всьому виною мій характер. Я готова змінитися заради тебе, аби залишитися назавжди з тобою, моя любов. Я тебе образила, але обіцяю, що більше таке ніколи не повториться. Люблю тебе і обожнюю, мій хороший.

***

Вибач мене, мій хороший, ніжний і найрідніша людина на світі. Я так дорожу нашою любов'ю, але іноді можу розлютитися, наговорити зайвого. Прости, мій дорогий, я визнаю свою провину, і обіцяю, що більше ніколи цього не повториться. Адже нам просто не обійтися один без одного. Наша любов набагато сильніше всіх цих негараздів. Я оточив тебе своєю турботою і ласкою, і звичайно ж, ти забудеш нашу сварку. Адже суперечки ніколи не приносять розради. Я прошу в тебе вибачення, і без сумніву впевнена, що ти пробачиш мене, коханий.

***

Улюблений - ти у мене найкращий на всій планеті. Мені так тепло і затишно з тобою поряд. Але сьогоднішня сварка може зруйнувати нашу любов, яку ми так дбайливо створювали і зберігали. Давай забудемо все безглузді образи, і цю сварку залишимо в минулому. Я знаю, що в усьому винна тільки я одна, і тому прошу у тебе вибачення. Я люблю тебе дуже ніжно і трепетно, і завжди тобою буду дорожити. Прости мене, мій улюблений, я обіцяю, що більше ніколи цього не повториться. Я хочу бути тільки з тобою і любити тільки тебе.

***

Мій улюблений, ти у мене самий уважний і самий чуйний. У тебе просто ангельський характер, в порівнянні з моїм. Я часто незаслужено ображаю тебе. Прости мене, мій хороший. Ти ж знаєш, що всі ці сварки - дрібниці. Адже недарма кажуть, що милі сваряться, тільки тішаться. Моя любов ніколи не згасне до тебе, а навпаки, з кожним днем ​​розгорається все сильніше. Нехай ця образа розтане, як перший сніг. Давай все забудемо, і будемо думати тільки про хороше. Я тебе люблю, мій милий.

***

Мій улюблений, ніжний і самий ласкавий, ти не уявляєш, як мені зараз важко без тебе, як мені не вистачає твоїх палких поцілунків. Ти мій найулюбленіший чоловік, і мені так погано без тебе. Прошу тебе, не гнівайся, а скоріше вибач мене. Я обіцяю, все зроблю для тебе, щоб заслужити прощення. Вернись до мене, я тебе благаю, а інакше ми просто втратимо свою любов, а мені так не хочеться цього. Кажуть, після сварки, любов стає ще сильніше і міцніше, давай, улюблений перевіримо, і все почнемо спочатку.

***

Мій ласкавий і самий хороший, мій добрий і наймиліший. Ти єдиний чоловік у моєму житті. Але так вийшло, що я наговорила тобі багато зайвого, і образила тебе. Я знаю, що ти дуже добрий, і зможеш просити мене. Прости, улюблений, що я так нерозумно надійшла з тобою. Я готова спокутувати свою провину, заради нашого щастя. Мій милий, прекрасний, якби ти знав, як мені тебе не вистачає. Я дуже тебе люблю, і не хочу через дурість тебе втратити. Давай берегти з тобою один одного, адже це наше щастя, яке ми створили разом.

***

Коханий мій і рідний, не ображайся більше на мене, адже це навіть не сварка, а просто якесь непорозуміння. Я розумію, що була не права, але давай навчимося миритися, давай навчимося поступатися один одному, і тоді ми Збережемо нашу любов. Ти ж знаєш, як я тебе люблю і крім тебе, мені ніхто не потрібен. Прости і ще раз прости за все. Я для тебе готова на все, навіть змінити свій характер. Заради нашої любові я готова подолати всі перешкоди. Ти в мене найкращий, найулюбленіший і просто мій.

***

Життя прожити не поле перейти. І це правда. У житті буває все і любов, і радість, і сварки, і сльози. Іноді навіть, словом можна сильно поранити людину. Так у мене вийшло, я зовсім не навмисно, але образила тебе дуже сильно, і тепер мені так соромно перед тобою, коханий. Прости мене, мій найкращий чоловік, я обіцяю, що більше ніколи тебе не ображу. Ти ж знаєш, що я тебе дуже люблю, мій єдиний, але так вийшло. Прости мене, благаю, мій рідний, і не тримай більше на мене зла. Я тебе люблю.

***

Мій найголовніша людина на землі, я так винна перед тобою, і слізно прошу вибачення. Так я була не права, та зірвалася і не заслужено нагрубила тобі, але прости ти мене, будь ласка. Давай забудемо цю сварку, як найстрашніший сон. Адже ми любимо один одного, віримо один одному, і просто не можемо жити одне без одного. Давай забудемо всі образи, адже любов найсильніше почуття і воно перемагає все. Давай будемо думати тільки про хороше, я обіцяю стати найкращою в світі для тебе. Вибач!

***

Мені так не хочеться сваритися з тобою, і тому я щиро прошу у тебе вибачення. Ти самий добрий, самий ніжний, чуйний і уважний. А у мене, звичайно ж, поганий характер, але заради тебе я готова змінитися в кращу сторону, аби бути з тобою поруч завжди. Я тобою дорожу і пишаюся, мій улюблений. Я знаю, у тебе дуже добре серце, і ти неодмінно пробачиш мене. За це я тобі дуже вдячна. Люблю тебе і хочу бути завжди з тобою разом, мій улюблений, ніжний і неповторний.

***

не так хочеться вибачитися перед тобою, мій улюблений. Я наговорила зопалу тобі багато зайвого. Я тебе дуже прошу, не прирікай мене на самотність, адже ти у мене найкращий. Нехай назавжди зникнуть всі суперечки між нами, нехай розсіються всі сумніви. Прости мене, мій хороший, мій самий терплячий на світі чоловік. Я люблю тебе дуже дуже. Нехай в твоєму житті присутні тільки яскраві фарби, і забудь все, більше такого не повториться, я обіцяю. Давай проживемо весь наш вік довго і щасливо, а головне разом.

***

Мій добрий, лагідний і найпрекрасніший чоловік на світі. Я так пишаюся, що ти у мене є. Ти завжди підтримаєш, мене у важку хвилину, даси слушну пораду або просто скажеш ніжні слова. Я хочу попросити у тебе вибачення за мій необдуманий вчинок. Я знаю, що дуже образила тебе своїм недовірою. Я в усьому винна, і прошу тебе, прости, мій улюблений. Нехай наша сварка забудеться назавжди. Дай мені, будь ласка, ще один крок, щоб виправила свою помилку. Я знаю, ти у мене найкращий, і пробачиш мене обов'язково.

***

Мій найпрекрасніший в світі людина, моя опора і надія. Я так вдячна тобі за твою любов, за твоє ставлення до мене. Мені так соромно за все, що я тобі наговорила. Це був необдуманий вчинок з мого боку. Прости мене, будь ласка, мій єдиний. Я обіцяю, що більше ніколи таке не повториться, я буду тримати свої емоції при собі. Дорогий мій, повір мені і прости. Давай не дамо розгорітися іскрі нашої сварки в величезне полум'я. Мій улюблений, не сердься на мене, будь ласка, ти ж знаєш, що все це я зробила не зі зла.

***

Мій милий, коханий, самий прекрасна людина в світі. Прости мене, будь ласка, що я тебе образила. Я розумію тільки тепер, як я була не права. Це все мій дурний характер. Я обіцяю тобі, мій хороший, що змінюся з цієї ж хвилини, не буду гарячкувати, не буду ображатися через дрібниці. Я не хочу і не можу тебе втрачати, тому що люблю тебе більше всіх на світі. Давай помиримося, мій єдиний, і забудемо назавжди цю сварку. Нехай наша любов переможе всі наші неприємності. Я люблю тебе.

***

Мій хороший, мій терплячий і найвідданіший людина в світі. Я так завинила перед тобою. Прости мене, будь ласка, не тримай більше зла. Я знаю, ти добрий і все зрозумієш. Якби можна було повернути все назад, я б ніколи так не надійшла. Як я каюся в своїх вчинках. Мій улюблений, я не хочу тебе втрачати. Невже з - за цього непорозуміння ми перечеркнём все те ніжне і гарне, що було між нами. Прости мене і повір. Як то кажуть, що любов творить чудеса, нехай же вона помирить і нас з тобою, мій любий.

***

Сьогодні у тебе зовсім немає настрою, ти не посміхаєшся, і спочатку не жартуєш. Вся причина тільки в мені, і я усвідомлюю це. Я образила тебе сьогодні, принесла тобі незаслужену біль. Прости мене, будь ласка, мій улюблений і єдиний. Мені так соромно за свій вчинок, але назад вже нічого не повернути. Тепер потрібно лише заслужити твоє прощення. Милий, давай забудемо все погане і помиримося знову. Я обіцяю, що ніколи більше такого не повториться. Повір мені, будь ласка, мій хороший.

***

Бувають різні ситуації в житті. Іноді необдуманим вчинком або просто навіть словом, ми можемо нанести душевну рану коханій людині. І добре, якщо вчасно зрозумієш свою помилку. Улюблений, я була сто відсотків не права, і прошу у тебе вибачення за те, що все так вийшло. Я обіцяю надалі ніколи не ображати тебе, я обов'язково зміню свій характер. Тільки прости мене, мій найкращий чоловік на землі. Я шалено люблю тебе, і хочу бути тільки з тобою .. Прости мене, моє сонечко, і не тримай більше образи.

***

ьогодні у мене найгірший день у житті, тому, що я посварилася з тобою, мій улюблений. Я знаю, що в усьому винна сама - це все мій запальний характер. Прости мене, мій єдиний, мені так соромно за свої слова. Ти мені потрібен, як небес сонце, як океану вода, як серцю любов. Я обіцяю, що більше такого не повториться. Я тебе люблю, моя радість, і так сподіваюся на те, що ми з тобою помиримося, адже ти найкращий, найкрасивіший, найрозумніший і, нарешті, ти просто мій найголовніша людина в світі.

***

Я зараз живу спогадами про нашу колишньої красиве кохання. Ти справжній чоловік, якому можна довіряти, за яким можна жити, як за кам'яною стіною. Але між нами пробігла чорна кішка, і в усьому винна тільки я. Прости мене, мій улюблений, давай назавжди забудемо всі образи, давай повернемо все на круги своя. Адже ми призначені одне для одного. Я люблю тебе, мій хороший, і прошу вибачення за все, що наговорила тобі. Все це було не зі зла, просто розігралися емоції. Прошу тебе, будь зі мною.

***

Мій милий, улюблений і найкращий в світі людина. Ти для мене - світло у віконці, ти - теплий, золотий промінчик щастя, ти просто мій ангел - хранитель. Я так люблю твій веселий сміх, твої світлі очі, твоє добре серце. У тебе просто ангельський характер,
А я користуючись цим, ображала тебе. Мені так соромно за свої вчинки, прости мене, будь ласка. Давай помиримося, і у нас все буде, як раніше. Милий, я тебе дуже люблю, і боюся втратити. Ти мій, і тільки мій, і я тебе нікому, ніколи не віддам.

***

Мій найулюбленіший чоловік, мені дуже з тобою пощастило. Ти даруєш мені любов і щастя, тепло, ласку і надію. Я відчуваю себе в твоїх обіймах захищеної, спокійною і коханої. Це все було до нашої сварки. А тепер мені так сумно без тебе, зовсім немає ніякого настрою, я дуже за тобою сумую. Милий, прошу тебе, прости мене за мій запальний характер. Я наговорила тобі стільки дурниць, що самій дуже соромно. Прости мене, і повір, що такого більше ніколи не повториться.

***

Ось уже рівно місяць, як ми з тобою в сварці. Серце розривається від болю, на душі цілковита порожнеча, весь світ в сірих тонах. Улюблений, я знаю, що і тобі так само погано, як і мені. Давай забудемо всі образи, давай помиримося, і буде все у нас відмінно. Я визнаю свою провину повністю, і прошу вибачення, адже я першою затіяла цю безглузду сварку. Не ображайся на мене, а знову подаруй свою ніжну посмішку, свій гарячий пристрасний поцілунок. Я люблю тебе, і хочу бути тільки з тобою, мій єдиний і неповторний.

***

Мені сьогодні приснився прекрасний сон, ніби ми знову разом, і нам так добре, як було раніше. Але, прокинувшись, усвідомила знову це гнітюче відчуття, що поруч немає тебе, мій коханий. Я більше не можу витримувати нашої розлуки і прийшла миритися. Прости мене, мій найголовніша людина на всій планеті. Прости і зрозумій, що вся сварка вийшла зопалу. Я затіяла цей дурних розмов, і пред'явила тобі ці необгрунтовані звинувачення. Прости мене, мій хороший, і давай знову будемо найкрасивішою, люблячою парою.

***

Так недобре вчора вийшло, я просто не можу себе пробачити за те, що образила тебе. І найжахливіше, що образила незаслужено. Я прошу в тебе вибачення, і сподіваюся на прощення. Я знаю, що у тебе саме добре серце, самий ангельський характер. Мені так добре з тобою, і я навіть в думках не можу уявити, що з - за цієї дурниці зможу втратити тебе. Прости мене, мій ласкавий і найрідніша людина на світі. Нехай наша сварка буде, як найстрашніший сон. Давай прокинемося разом з цього кошмару, і наяву у нас все буде чудово, як раніше.

***

***

Слова прости коханому хлопцеві: У віршах | короткі | Листівки

***

голосові побажання

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com