рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чим розбавити лак для нігтів?

  1. Як і чим розбавити засохлий лак для нігтів?

Незалежно від ціни і якісних характеристик, все лаки згодом густіють і засихають. Деякі види лаків вже через місяць після використання стають непридатними до фарбування нігтів, інші ж зберігаються в нормальному стані до півроку, але в кінцевому підсумку також засихають.

Як і чим розбавити засохлий лак для нігтів?

Безумовно, виявивши, що улюблений лак для нігтів загус і їм вже неможливо нафарбувати нігті, багато задумаються про те, чи можна його «реанімувати». Бо часом підібрати лак потрібного відтінку не так вже й легко, та й шкода викидати засохлий лак, якщо використовувався він всього пару раз. На радість, «продовжити життя» лаку досить легко, і зробити це можна за допомогою простих і доступних засобів. Розглянемо їх.

Ацетон і рідина для зняття лаку

Це старий і досить шкідливий метод розведення лаку, який використовували наші мами і бабусі. Природно, користуватися сьогодні цим способом не рекомендується, адже відомо, що будь-яка рідина для зняття лаку руйнівно впливають на нігтьові пластини.

Гаряча вода

Природно, лак розбавити водою не вдасться. Даний спосіб передбачає занурення щільно закритого флакона з лаком в ємність з гарячою водою на кілька хвилин. Це дозволяє поліпшити текстуру лаку, зробити його трохи рідині на деякий час. Таку процедуру слід провести безпосередньо перед фарбуванням нігтів.

спеціальний засіб

«Друге життя» лаку може подарувати спеціальний засіб - розчинник лаку для нігтів. Цей спосіб є особливо актуальним, якщо виникає проблема, ніж розбавити акриловий лак або гель лак . Розріджувачі лаку можна придбати в магазині. За допомогою цих коштів, які не містять ацетон, можна відновити лак до нормальної консистенції, і при цьому не зміниться його відтінок. Але якість лаку покращиться лише на один місяць, після чого він знову загусне, і використовувати його вже буде не можна.

Як запобігти швидкому загустіння лаку?

Щоб лак служив довше, не змінюючи своєї текстури, слід враховувати такі рекомендації:

  1. Зберігати лак потрібно в прохолодному місці без потрапляння прямих сонячних променів.
  2. Флакон з лаком необхідно щільно закривати кришкою.
  3. Шийку флакона, в якому знаходиться лак, має завжди бути чистим, без засохлого нальоту.
  4. Найкраще купувати лак, у флаконі якого знаходяться спеціальні кульки, які дозволяють при струшуванні ефективно розбивати згустки лаку, що утворюються з часом.

Як і чим розбавити засохлий лак для нігтів?
Як і чим розбавити засохлий лак для нігтів?
Як запобігти швидкому загустіння лаку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com