рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вивести чорний колір волосся?

  1. Як змити чорний колір волосся в салоні краси?
  2. Як змити чорну фарбу з волосся вдома?
  3. Натуральні засоби для змивки

Не кожна жінка схоче своєю природною красою і досить часто прагне поекспериментувати над своєю зовнішністю. Одним з поширених жіночих експериментів - зміна кольору волосся. Наприклад, будучи блондинкою, в один із днів, нам хочеться перефарбуватися в пекучу брюнетку. Радикально змінивши колір волосся, у жінки до невпізнання змінюється і зовнішній вигляд. Погодьтеся, що чорний колір волосся йде не кожної жінки. По-перше, дуже складно звикнути до самої себе, а по-друге чорний колір робить жінку суворіше і більш загадковою. Тому перефарбувавшись в чорною фарбою для волосся , Жінки часто визнають свою помилку і шкодують про скоєне, тим більше, коли розуміють, що чорне волосся їм не личить. Що ж робити, адже чорний колір волосся, це не білий, який можна моментально перефарбувати в інший колір. Чорна фарба для фарбування волосся занадто стійка і позбудеться від неї зовсім не просто. Часом після отримання нового образу, жінки соромляться виходити на вулицю і шукають усі можливі способи, щоб позбутися від ненаситного кольору. На превеликий жаль відразу позбудеться від чорного кольору волосся неможливо, тому як в перших, є велика ймовірність нашкодити волоссю, які після процедури стануть не тільки не того кольору, але і придбають страхітливий вигляд. Але не варто впадати у відчай, позбутися він небажаного кольору волосся можна в салоні краси або перукарні, де професіонали своєї справи проведуть кілька процедур, які дозволять волоссю придбати свій первинний вигляд. У випадки, якщо немає можливості відвідати перукарню, існує кілька способів і рецептів по змиванню фарби для волосся будинку. Важливо відзначити, що за один раз вивести чорний колір волосся неможливо, в незалежності від того де буде проводитися процедура, в будинку або салоні краси. Не кожна жінка схоче своєю природною красою і досить часто прагне поекспериментувати над своєю зовнішністю

Чорний колір волосся - підходить далеко не кожній жінці

Як змити чорний колір волосся в салоні краси?

Якщо після невдалого експерименту зі зміною кольору волосся, є бажання його позбутися, тоді краще звернутися за допомогою в салон краси або перукарню. Швидше за все, в салоні вам запропонують процедуру декапірованія, яка як раз призначається, щоб вирішити проблему небажаного кольору волосся. Оцінивши серйозність ситуації, майстер запропонує провести глибоке або поверхневе декапирование. Проводиться така процедура за допомогою спеціальних змивів, які в своєму складі не містять оксидантів, не роблять негативного впливу волосся або шкіру голови.

У випадки, якщо декапирование не дало позитивних результатів, тоді доводиться звертатися до більш радикальних способів - глибоке декапірованію, в процесі якого майстер використовує знебарвлюючі змивки для волосся, але в своєму складі вони містять окислювачі, які можуть негативно вплинути на стан волосся. З огляду на, що позбудеться від чорної фарби на волоссі досить складно, то такий спосіб вважається єдиним, щоб вирішити проблему.

Змиваємо чорну фарбу з волосся в салоні краси

Не варто чекати дива, що після першого разу в салон краси, ви зможете вивести чорний колір волосся. Після відвідування салону краси, волосся можуть осветлиться на 3 тони, вони стають бляклими, мають іржавий відтінок. З огляду на, що після першого змивання фарби волосся набуває не зовсім охайний вигляд, а до другої процедури потрібно чекати 2 тижні, фахівці рекомендують пофарбувати рудуваті волосся в інший відтінок, але при цьому використовувати натуральні фарби для волосся з мінімальною кількістю хімічних компонентів. Звичайно, після змивання чорного кольору непотрібно вибирати фарби світлих відтінків, адже існує велика ймовірність того, що колір вийти не зовсім той на який ми розраховували.

Видаляємо чорний колір !!! Саша Новак.

Поверхневе декапирование, на відміну від глибокого набагато менше шкодить нашим волоссю, але якщо змити з волосся потрібно чорний колір, тоді без глибокої змивки навряд чи обійтися.

Результат декапірованія до і після

Після глибокої змивки, волосся вимагають дбайливого догляду, тому фахівці в салоні краси обов'язково повинні порадити маски для слабких і фарбованого волосся, які можна приготувати в домашніх умовах або купити в магазині косметики.

Як змити чорну фарбу з волосся вдома?

Якщо відвідати перукарню немає можливості, можна спробувати змити чорну фарбу з волосся будинку. Тільки потрібно відразу підготуватися до того, що за один раз це не вийде, а результат може бути непередбачуваний. Можна купити спеціальні змивки для волосся типу Блондоран або супри.

Змивка для змивання фарби має здатність розчиняти пігменти у волоссі, але тільки частково, тому 100% результату чекати не варто. Раніше змити стійкі тони фарби можна було тільки за допомогою хни або супри, але застосування занадто шкодить волоссю, вони стають сухими, ламкими, починають випадати, втрачають природний блиск, а при передержіваніі їх на волоссі можна отримати опік шкіри голови.

Змиваємо чорну фарбу з волосся самі

На даний момент на зміну супер і хни прийшли більш щадні кошти, які допоможуть видалити фарбувальний пігмент з волосся. Таких кошти в своєму складі містять різні речовини, які допоможуть не допустити руйнування структури волосся з хорошим ефектом змивання, але з мінімальним ризиком для волосся і шкіри голови. Серед усіх засобів перукарі рекомендують купувати такі змивки як: «Remake Color» ( «Hair Light»), «Vitalitys». Їх застосування дозволить добре змити чорний колір волосся з мінімальним ризиком їх пошкодження.

Натуральні засоби для змивки

Змити чорний колір волосся будинку можна за допомогою перевірених і надійних народних методів, які повністю безпечні для застосування, вони не містять в своєму складі шкідливих хімічних речовин. Існує кілька способів усунути чорний колір волосся, але від них також не варто чекати миттєвого ефекту. Розглянемо кілька ефективних і перевірених способів і рецептів:

Господарське мило. Багато фахівців з догляду за волоссям впевнені, що господарське мило набагато м'якше і дбайливіше діє на волосся ніж змивки. В процесі змивання потрібно вимити волосся шампунем, потім злетів господарське мило до утворення піни і нанести на волосся, добре втерти в волосся і шкіру голови і залишити на 3 - 5 хвилин. По закінченню минулого часу змити мило з волосся звичним чином. Ви самі будете спостерігати, як в процесі змивання і ополіскування разом з піною буде змиватися фарба. Мити волосся милом потрібно 2 - 3 рази на тиждень, тоді ви зможете швидше позбутися від небажаного тону. Після першого застосування господарського мила, волосся можуть стати липкими, мати неохайний вигляд, але кілька таких процедур допоможе не тільки змити фарбу, але і зробити волосся міцними і здоровими.

Господарське мило для змивання чорного кольору фарби з волосся

Посилити ефект господарського мила допоможе відвар ромашки з додаванням лимонного соку, яким потрібно обполоснути волосся після змивки. Після застосування господарського мила потрібно нанести на волосся живильний бальзам або маску.

БЕЗПЕЧНЕ НАТУРАЛЬНОЕ освітленого волосся в домашніх вус. (Змив)

Кефірна маска. Хороший ефект можна отримати після застосування дієти маски, яка відмінно допомагає вивести чорний колір з волосся. В кефірі міститься багато молочних бактерій, які здатні розщеплювати пігменти фарби. Крім того кефірів маски добре відновлять волосся, відновлять пошкоджені ділянки шкіри голови. За допомогою такої маски можна не тільки прибрати фарбу з волосся, але і освітлити їх. Для того щоб вивести чорну фарбу з волосся потрібно дотримуватися наступного рецепта:

кефірна змив

Для приготування знадобиться 1 літр кефіру, 1 ложка оливкової олії, 1 ложка солі + 2 жовтки курячих яйця. Все добре потрібно перемішати і нанести на сухе волосся, потім обмотайте голову поліетиленовим пакетом і потримайте суміш 30 - 40 хвилин. Після пройденого часу, потрібно змити маску звичайним шампунем і добре прополоскати.


Масла для змивки. Можна використовувати реп'яхову, оливкова, або мигдальне масло. Спочатку потрібно підігріти вибране вами масло, потім нанесіть його на волосся і одягніть гумову шапочку. Залиште масло на волоссі на 30 - 40 хвилин, потім ретельно змийте і обполосніть оцтової водою. Посилити ефекту можуть коньяк або пиво, які потрібно додати в масло.

Посилити ефекту можуть коньяк або пиво, які потрібно додати в масло

Масла для змивки ненаситного кольору з волосся

Змивка содою. Сода надає скрабірующій ефект, тому її можна використовувати для змивки фарби з волосся чорного тону. Знадобиться 10 столових ложок соди і 1 ложка перевареної солі, також тепла води. Соду і сіль додаємо в воду, повинна вийти густа суміш, яку наносимо на волосся, одягаємо поліетиленовий пакет або купальну шапочку і чекаємо 40 хвилин. Потім добре змиваємо суміш з волосся і обполіскувати волосся відваром трав .

Сода для видалення чорного тону з волосся

Народні способи змивки волосся досить ефективні, але такі процедури потрібно проводити кілька разів. Коли чорний колір з волосся змиється, хоча на 2 - 3 тони, можна заново пофарбувати волосся, але перед тим добре подумайте, який колір вам підійде, щоб заново не вдаватися до подібних процедур, які можуть неабияк зіпсувати ваше волосся.

No votes yet.

Please wait ...

Як змити чорний колір волосся в салоні краси?
Як змити чорну фарбу з волосся вдома?
Як змити чорну фарбу з волосся вдома?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com