рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити макіяж на Хеллоуїн своїми руками

  1. Косметика.
  2. Фарби для фейс-арту і боді-арту.
  3. Допоміжні елементи.
  4. Креативні аксесуари.
  5. Доповнення образу.

макіяж своїми руками макіяж своїми руками

Ваша фантазія, бажання і необхідні кошти для створення святкового макіяжу - ось що потрібно напередодні вечора святих. Адже, як відомо хеллоуин відзначають в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Макіяж на Хеллоуїн своїми руками зробити зовсім не складно, головне до цього ґрунтовно підготуватися. Образи Халка, відьми, мертвої нареченої, вампіра та інших героїв, складаються адже не тільки з костюмів, а й з макіяжу, зачіски і аксесуарів. Нижче перераховані поради щодо створення макіяжу для хеллоуина допоможуть вам стати самими креативними і неповторними героями, яких запам'ятають всі навколишні.

макіяж своїми руками макіяж своїми руками

  1. Косметика.
  2. Фарби для фейс арту та боді арту.
  3. Допоміжні елементи.
  4. Креативні аксесуари.
  5. Доповнення образу.

Косметика.

Як зробити макіяж на Хеллоуїн своїми руками Як зробити макіяж на Хеллоуїн своїми руками

Як відомо, макіяж на хеллоуин незвичайний. У ньому присутні більше темних, похмурих відтінків, ніж яскравих і барвистих. Тому найнеобхіднішими косметичними засобами стануть темні олівці, тіні, туші, підводки і лайнери. Втім, від обраного способу і буде залежати, який саме мейк ап буде вражати всіх оточуючих своєю ексцентричністю.

Фарби для фейс-арту і боді-арту.

Як зробити макіяж на Хеллоуїн своїми руками Як зробити макіяж на Хеллоуїн своїми руками

Що крім стандартної косметики, наявної у кожної дівчини вдома, може знадобитися для створення похмурого, похмурого, страхітливого і лякає макіяжу для нічної вечірки - звичайно фарби. Без фарб неможливо зробити ідеальний образ і максимально натуральний вигляд. Самим ідеальним засобом для створення фейс-арту є аквагрим. Він розташований в палітрі, що складається з великої кількості квітів. Наносітсяс допомогою губки, спонжіком або кісті.Особенность аквагриму в тому, що використовувати його зможе тільки професійний гример візажист. Тому, даних варіант не всім підійде. Якщо дівчина сама бажає зробити собі малюнок на обличчі й тілі, то може це намалювати з допомогою спеціальних фарб, які пройшли лабораторні випробування всертіфіцірованних випробувальних лабораторіях і мають санітарно-епідеміологічної експертизи. Головною вимогою до таких фарб є нешкідливість і гіпоалергенність. Звичайно ж, звичайні дитячі фарби, типу гуаш або акварель для етогодела не підійдуть, хоча б, тому що вони швидко облущіваются і можуть викликати сильну алергію. Значить необхідно звернутися в спеціалізовані косметичні та художні магазини за відповідними фарбами безпечними для шкіри. Варто відзначити, що в інтернеті представлена ​​велика кількість спеціальних фарб для бод-арту і фейс-арту, виробництво яких знаходиться в таких країнах як Німеччина, США, Росія і Франція.

Допоміжні елементи.

Використання таких додаткових елементів як кольорові лаки для волосся і блиски-лаки в спреях для обличчя допоможуть доповнити будь-який образ. Скористатися накладними віями можна, але зробити це за допомогою подруги буде проще.Кстаті, накладні вії, це зовсім не ті вії, які нарощують майстра. Звичайний комплект, що складається з декількох видів вій і клею, можна купити в будь-якому косметичному магазині. Відмінною паличкою виручалочкою для створення страхітливого образу можуть стати наклейки-перебівачкі-татушки. У дитинстві ми їх клеїли собі на руки і ноги за допомогою води і мила.

На хеллоуин їх можна використовувати як псевдотату на обличчя, наприклад у вигляді павутинки, кажана або таргана. У магазинах приколів і розіграшів можна купити багато всяких цікавих штучок. Наприклад, що стікає кров або слину, що випадає очей або величезний шрам. Ці накладки-наклейки можна дуже легко зафіксувати на обличчі за допомогою спеціальних клеїв, які продаються там же.

Креативні аксесуари.

Що можна використовувати для створення святкового макіяжу, присвяченого темним силам зла? Та все що завгодно, дозвольте вашій буйної фантазії розігратися на повну котушку. Адже немає подібного свята в році, коли можна дозволити собі все що завгодно і навіть більше. Одними з найпоширеніших елементів можна вважати накладні ікла, зуби-щелепи вставні (силіконові або пластикові), лінзи самих незвичайних квітка (криваве око, котяче око і т.д.), різного роду пірсинг-обманки (їх використання не передбачає проколювання).

Доповнення образу.

Як відомо, для того щоб образ повністю склався, його необхідно доповнити як мінімум відповідною зачіскою. Також потрібно приготувати необхідні аксесуари для наряду і, звичайно ж, сам наряд. Манікюр є важливою складовою образу, не ігноруйте і його.


Наталія Огурцова


Що можна використовувати для створення святкового макіяжу, присвяченого темним силам зла?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com