рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стародавня грецька музика.

Музика - одна з тих форм мистецтва, яка діє як дзеркало соціальної та культурної структури. Якби суспільство або культура місця погіршувалися, то музика цього місця також була б такою. Точно також, коли суспільство і культура процвітають, музика процвітає таким же чином. Таким чином, музика виконує головну роль в розкопках минулого країни та її культури. У Греції є багата культурна історія, і ми сподіваємося, що музика покаже таку ж багатство.

Греки вважали, що музика була способом возвеличити славу Бога, тому вони використовували музику, щоб поклоняться своїм Богам і Богиням.

Яка ж була грецька музика?

Музика - одна з тих форм мистецтва, яка діє як дзеркало соціальної та культурної структури

Грецька ваза

Вважається, що грецька музика не мала гармонії. Музика, в основному, співалася одним співаком, а не в хорі, як зазвичай помічається в грецьких книгах. У стародавній Греції закони музики супроводжувалися дуже строго, і одна форма музики ніколи не змішувалася з іншого. Жорсткість правил була до такої міри, що аудиторія або слухачі навіть не могли поплескати або вітати співака. Мета музичних шоу не полягала в тому, щоб розважити, а щоб навчати простих людей. В основному грецька музика була монофонічною, тому не мало великого значення, хто співав, але коли співаки почали експериментувати з музикою так, щоб вона здавалася гармонійної, експерти вважали, що Платон був блюзнірством проти найчистішою форми музики.

використовувані інструменти

Греки використовували багато музичних інструментів, щоб створити звук, який буде заспокійливим для слухача, і інструменти були також досить цікаві. Були струнні інструменти, ударні інструменти і духові інструменти. Ось список деяких найпопулярніших музичних інструментів греків:

Флейта Пана - комбінація сучасних флейт, і легенда говорить, що Пен зробив цей музичний інструмент з очеретів, і очерети були будинком тільки тієї німфи, яка спробувала сховатися від Пена.

Китаро - інший інструмент, який є дуже схожим на ліру, у якого є послідовність, яка приєднана до структури інструменту. Послідовності протягнуті через структуру і коли музикант грає на Китаро, інструмент виробляє заспокійливий і безтурботний звук.

З цією статтею також читають

Яка ж була грецька музика?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com