рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

"Цезар" - рецепт з креветками і сухариками в домашніх умовах

  1. Як готувати салат цезар з креветками
  2. Набір продуктів на 4 порції:
  3. Набір продуктів на 4 порції:
  4. Салат цезар з креветками - класичний рецепт
  5. Набір продуктів на 4 порції:
  6. Салат цезар з тигровими креветками
  7. Набір продуктів на 4 порції:
  8. Набір продуктів на 4 порції:

Салат цезар з креветками класичний простий рецепт - це один з варіантів широко відомого салату. Завдяки наявності зелені, томатів і креветок блюдо виглядає дуже барвисто і нарядно. У салаті обов'язково повинна відчуватися трохи помітна часникова нотка. До того ж цей салат цезар з куркою та креветками низькокалорійний і містить в 100 грамах всього 90 Ккал.

Спеціально для наших постійних читачів, ми зібрали і інші рецепти салатів, такі як, наприклад, салат з крабовими паличками і картоплею або цезар з морепродуктами .

Як готувати салат цезар з креветками

Як готувати салат цезар з креветками

Дуже смачний і ошатний салат з легкої горіховою ноткою. Перепелині яйця додають страві легкий ніжний присмак.

Набір продуктів на 4 порції:

  • 200 гр. великих креветок;
  • 1 пучечок салатного листя;
  • 6 шт. перепелиних яєць;
  • 200 гр. пармезану (дрібно натертого);
  • 3 часникових зубки;
  • 40 гр. смажених ядер волоського горіха;
  • 5 ст.л. соєвого соусу;
  • 100 гр. салатної заправки для «Цезаря»;
  • 20 гр. зелені за смаком;
  • 125 гр. білих хлібних сухариків.

Як приготувати салат цезар з креветками:

  1. Зеленню ретельно миємо і просушують.
  2. Очищені горіхи смажимо на сухій сковороді, постійно перемішуючи. Остигнули ядра рубаємо ножем невеликими шматочками.
  3. Варимо круто перепелині яйця (5 хвилинок після моменту закипання), охолоджуємо очищаємо, ріжемо кубиками.
  4. Креветки обдаємо окропом. На сковороду наливаємо соєвий соус і закладаємо рубаний часничок. У цьому соусі обсмажуємо тушки.
  5. Візьмемо вчорашній білий хліб, поріжемо його шматочками зі сторонами 1 см. Збризгуємо грінки пісним маслом, солимо, підрум'янюємо в духовій шафі близько чверті години.
  6. Салат порвати на шматочки, викласти в салатник.
  7. Зверху посипаємо горіхами, двома третинами тертого пармезану, скроплюємо готової салатною заправкою і гарненько все перемішуємо.
  8. Розкладаємо яйця по поверхні салату. Посипаємо рум'яними сухариками і сиром, що залишився. Прикрашаємо салат, красиво виклавши креветки і зелень.

Цезар з креветками - простий рецепт

Цезар з креветками - простий рецепт

Рецепт підходить для «форс-мажорних» обставин, коли на порозі раптом з'явилися гості. За допомогою цього смачно смачно, а, головне, швидко можна нагодувати компанію з 4 чоловік.

Набір продуктів на 4 порції:

  • 20 гр. свіжих креветок;
  • 4 свіжих яйця;
  • 1 пучок салатних листя Ромен;
  • 4-5 шт. томатів черрі;
  • 10 гр. кропу;
  • 2 щіпки солі.

Для грінок:

  • 4-6 шматочків черствого батона без скоринок;
  • 0,5 ч.л. приправи «Прованські трави»;
  • 1 щіпка свіжомеленого чорного перчика;
  • 2 часникових зубків;
  • 2 ст.л. маслечка оливи;
  • 1 щіпка Солько.

Заправка для салату цезар з креветками:

  • 290 гр. натурального йогурту;
  • 1 пакетик приправи для «Цезаря».

Як готувати соус для салату цезар з креветками:

  1. Креветки заздалегідь размораживаем щадним способом, промиваємо під холодною водою. У каструлю з водою опускаємо кропові парасольки, солимо і доводимо до кипіння. Опустивши в киплячу воду креветки, варимо їх 2-3 хвилини. Виймаємо готові креветки шумівкою, поміщаємо їх в крижану воду і очищаємо.
  2. Щоб приготувати грінки, з скибочок черствого батона зрізаємо шкірку, нарізаємо м'якоть невеликими кубиками або брусочками. Розпалює сковорідку з рослинним маслом, підрум'янюємо сухарики, приправивши їх сіллю, перцем і пряними травами. В кінці смаження кладемо рубаний часник.
  3. Салат ретельно миємо, обсушуємо, поділяємо на листя. Рвемо їх руками, формуємо з них подушку на тарілці.
  4. Для заправки змішуємо йогурт з сухою приправою для даного салату.
  5. Курячі яйця варимо круто, охолоджуємо в крижаній воді, знімаємо шкаралупу, нарізаємо кубакіма. Черрі споліскуємо, розрізаємо на 4 частини.
  6. Зверху в хаотичному порядку розкладаємо половинки томатів, яйця, креветки, грінки. Салат заправляємо йогуртовим соусом.

Ми також хотіли б вам запропонувати і інші цікаві і смачні рецепти страв, такі як, грецький салат з дарами моря або олів'є з морепродуктами .

Салат цезар з креветками - класичний рецепт

Салат цезар з креветками - класичний рецепт

Освіжаючий легкий салат, який готується досить швидко і просто.

Набір продуктів на 4 порції:

  • 500 гр. свіжих креветок;
  • 3 курячих яйця;
  • 4 свіжих томата;
  • 2 зелених огірка;
  • 100 гр. житнього хліба;
  • 100 гр. сиру моцарелла;
  • 4-6 ст.л. готового соусу «Цезар»;
  • по 0,5 ч.л. Солько і чорного перчика;
  • 1-2 лаврушки.

Салат цезар з креветками - рецепт:

  1. Великі свіжі креветочки промиваємо під проточною холодною водою, відправляємо їх в киплячу воду. Туди ж додаємо лаврушку, воду також трохи солимо і перчимо. Коли вода завирує, засікаємо 3 хвилини і відключаємо нагрів. Накриваємо кришкою, наполягаємо морепродукти чверть години.
  2. Моєму огірки і томати. Нарізаємо їх шматочками.
  3. Морепродукти витягуємо з каструлі шумівкою, очищаємо від панцира, видаляємо кишкову вену і голову.
  4. Сир тремо на тертці.
  5. Яйця відварюємо круто, ріжемо кубиками.
  6. Житній хліб ріжемо кубиками, викладаємо на деко, підрум'янюємо в духовці.
  7. Всі інгредієнти закладаємо в салатник, заправляємо соусом, перемішуємо.

Побалуйте себе також смачним салатом з крабових паличок і червоної ікри .

Салат цезар з тигровими креветками

Салат цезар з тигровими креветками

Салат «Цезар» досить відоме блюдо, а ось як готувати соус до нього знає не кожен. Ця варіація закуски ми зробимо ні з покупної заправкою, а з домашнім, приготованим на основі яєчних жовтків і лимонного соку, соусом.

Набір продуктів на 4 порції:

  • 200 гр. тигрових креветочек;
  • 2 свіжих яйця;
  • 7 черрі;
  • 100 гр. сиру;
  • 2-3 шматочки хлібця (без кірки);
  • 200 гр. салатного листя;
  • 0,5 лимона;
  • 5 ст.л. маслечка оливи;
  • 1 ч.л. горчічкі їдальні;
  • 2 ч.л. кухонної солі;
  • 2 зубки часнику.

Цезар - салат з креветками:

  1. Білий хлібець однаково ріжемо кубиками, викладаємо на деко, підрум'янюємо в духовій шафі (180 гр.) 7-10 хвилин.
  2. Креветки закладаємо в киплячу воду, варимо 10 хвилин. Потім зливаємо воду, трохи охолоджуємо морепродукти, очищаємо їх.
  3. Салатні листя ретельно промиваємо. Рвемо руками. Зелень викладаємо на тарілку.
  4. Зверху додаємо четвертинки черрі, сухарики і креветки.
  5. Для заправки відварюємо курячі яйця протягом 5-6 хвилинок. Остужаем їх у крижаній воді, очищаємо і відокремлюємо жовтки. Перекладаємо їх в глибоку миску, розминаємо виделкою. Сюди ж видавлюємо сік з половини лимона, подрібнений часничок, столову гірчицю і масло оливи. Всі компоненти ретельно змішуємо до однорідності.
  6. Блюдо заправляємо соусом і посипаємо тертим сиром.

Рецепт салату цезар з креветками і сухариками

Королівський Цезар відрізняється особливим соусом і неповторним смаком Королівський Цезар відрізняється особливим соусом і неповторним смаком. У страві гармонійно поєднуються всі інгредієнти, а приготування принесе масу задоволення.

Набір продуктів на 4 порції:

  • 100 гр. сиру Чеддер;
  • 300 гр. очищених королівських креветочек;
  • 2 великих м'ясистих помідора.

Маринад для креветок:

  • 2 ч.л. рідкого меду;
  • 2 ч.л. соку з лимона;
  • по 0,5 ч.л. Солько і мелений суміші перців;
  • 2 ст.л. соняшникової маслечка.

Для грінок:

  • 2-6 часникових зубків;
  • 300 гр. багета (без кірок);
  • 2 щіпки сухої суміші прованських трав.

Для заправки:

  • 0,5 ч.л. горчічкі;
  • 2 яйця;
  • 2 ч.л. соку з лимона;
  • 40 мл оливкової маслечка (холодного віджиму);
  • 2 часникових зубчики;
  • 2 ч.л. вустерширського соусу.

Салат цезар з креветками в домашніх умовах:

  1. Для цього салату кращим варіантом стануть королівські креветки, які швидше очищаються. Отже, морепродукти звільняємо від панцира, голови і кишкової вени.
  2. Щоб надати креветок пікантний неповторний присмак, їх потрібно замаринувати. Для цього змішуємо всі перераховані вище інгредієнти. Заливаємо маринадом креветки, перемішуємо і маринуємо пару годин в холодильнику.
  3. Щоб приготувати ароматизоване рослинне олію для соусу Цезар, часник очищаємо, дрібненько рубаємо. Заливаємо його оливковою рафінованим маслом, наполягаємо пару годин.
  4. Багет ріжемо кубиками зі сторонами 1 см, підрум'янюємо в духовій шафі при 200-тах градусах. Коли сухарики злегка підрум'яняться, кожен окремо натираємо часточкою часнику і заправляємо сумішшю прованських трав.
  5. Зливаємо морепродукти. Підрум'янюємо їх на розпеченій сковороді без масла близько 1-3-х хвилин (чим більше креветки, тим більше часу буде потрібно для смаження).
  6. Окремо в глибокій мисці готуємо соус. Для нього відварюємо всмятку яйце, відразу ж вилучаємо з нього жовток і на його основі починаємо готувати заправку. Спочатку кладемо горчічкі, потім по чуть-чуть вливаємо суміш масла оливи і ароматизованого соняшникової олії і одночасно енергійно збиваємо вінчиком. В отриману напіврідку масу частинами вливаємо вустерширський соус, щоб заправки не розшарувалася. В кінці додаємо трохи солі.
  7. Салатні листя замочуємо в холодній водичці на півгодини. Це зробить зелень соковитою і хрусткою. Потім обсушуємо листя, розриваємо на середні шматочки. Зелень укладаємо на тарілку, скроплюємо приготованим соусом Цезар.
  8. Наступним шаром розміщуємо промариновані обсмажені креветки, які також промазуємо соусом.
  9. Морепродукти прикриваємо натертим сиром Чеддер (при бажанні сир можна тоненько порізати).
  10. Зверху викладаємо підрум'янені шматочки хліба, скроплюємо заправкою. Сухарики повинні тільки зверху просочитися заправкою, а в середині залишатися хрусткими. Тому без зволікання салат подаємо відразу ж після збирання.

Салат цезар з креветками і куркою найкраще готувати з великими королівськими креветками. Салатні листя для страви краще використовувати свіжі хрусткі. Найкраще підійдуть сорти ромен і айсберг. Салат цезар з креветками калорійність дозволяє їсти страву навіть тим, хто дотримується дієти. Приємного всім апетиту!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com