рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Грецька маска для волосся - все, що потрібно для краси

  1. Краса по-грецьки для волосся Стародавні греки були цінителями жіночої краси й не дивно, що гречанки...
  2. Фреші в грецькій масці для волосся
  3. Оливкова олія
  4. Приготування грецької маски для волосся

Краса по-грецьки для волосся

Краса по-грецьки для волосся

Стародавні греки були цінителями жіночої краси й не дивно, що гречанки також як богиня краси і кохання Афродіта мали довгі і густі волосся. Саме довгі локони вважалися еталоном жіночої привабливості, і дівчата робили все можливе, щоб волосся краще росли, були слухняними і об'ємними ( « Грецька укладка довгого волосся »).

Вельми відповідальну роль в цьому питанні грала грецька маска для волосся в основі, якої були тільки натуральні інгредієнти. Гречанки, взагалі, вважали за краще використовувати для краси волосся тільки природні речовини, які насичували волосся вітамінами і мікроелементами, дбали про збереження локонів в первозданному стані.

Досить часто саме витяжки з корисних трав і спеціально приготовані фреші зі свіжих ягід, фруктів і овочів вважалися ключовими продуктами в приготуванні не тільки грецької маски для волосся, але і при створенні бальзамом і ополіскувачів.

Для того щоб доглядати за волоссям як справжня гречанка, потрібно переглянути всі свої доглядають кошти і звернути увагу на оливкову олію як основний компонент в різних масках, шампунях, бальзамах і компреси для красивих густих і неймовірно привабливих волосся.

Складання корисної грецької маски для волосся

Складання корисної грецької маски для волосся

Як ми вже говорили, маска має в своєму складі лише натуральні компоненти, які досить легко зібрати будинку незалежно від сезону. Найголовніше в масці це знамените оливкова олія, яке греки використовують всюди, і для шкіри, і для нігтів і волосся і, звичайно, для приготування різних смачних і поживних страв.

Решта інгредієнти грецької маски для волосся це натуральні свіжовичавлені соки або фреші, іноді ще такі напої називають смузі, так як вони приготовані шляхом подрібнення найпростіших продуктів - овочів і фруктів. Ці фреші спочатку перетіраются між собою, а потім до них додається оливкова олія, яке робить маску більш вузький і зручною в застосуванні.

Також для кращого ефекту може знадобитися спеціальна шапочка і теплий рушник, яке потрібно покласти на плечі, щоб виключити протікання маски. Тримати маску потрібно якомога довше бажано до півгодини. Змивається маска із застосуванням особливих засобів, що очищають, так як оливкова олія може дати відчуття липкості ( « Маски для сухих, кучерявих і неслухняних волосся »). Особливо добре така маска діє на сухих пошкоджених і ламких волоссі, повертаючи їм гладкість і блиск.

Фреші в грецькій масці для волосся

Фреші в грецькій масці для волосся

Одним з найважливіших компонентів виступають свіжоприготовлені фреші. Для грецької маски потрібен огірковий, апельсиновий і лимонний фреш. Приготувати кожен фреш не важко адже потрібно всього лише подрібнити лимон, апельсин і огірок разом з м'якоттю. Вибір саме такої категорії фруктів і овочів не випадковий, адже огірковий сік відмінно живить волосся, відновлює їх і лікує роздратовану шкіру голови.

Також сік огірка корисний при змішаному типі волосся, коли локони жирні біля коріння і ламкі і сухі на кінчиках. Апельсиновий і лимонний сік містить вагому кількість вітаміну C, важливої ​​речовини в боротьбі за красиві і пружні волосся. Лимонний і апельсиновий соки укріплюють коріння волосся, сприяють загоєнню дрібних ранок і роблять волосся блискучим і здоровими ( « Лимон від випадіння волосся - Інструкція по застосуванню").

Грецька маска для волосся підходить як темноволосим, так і білявим дівчатам, важливо тільки враховувати довжину волосся, але в цілому для грецької маски потрібно не менше половинки склянки кожного фрешу. Для кращого ефекту фреші змішують між собою і тільки потім переходять до наступного моменту в приготуванні корисної, поживної і насиченою грецької маски для волосся.

Оливкова олія

Оливкова олія

Чому ж оливкова олія такий важливий компонент в грецькій масці для волосся? Адже соняшникову чи кукурудзяну олії не менше густі і поживні для краси волосся. Насправді оливкова олія визнаний лідер по високому вмісту вітаміну E - вітаміну, який допомагає волоссю швидко відновлюватися після шкідливого впливу навколишнього середовища, а також хімічної завивки або фарбування ( « Основні вітаміни зміцнюють волосся і нігті »). Для того щоб користь для організму була дійсно повноцінною, можна випивати натщесерце по одній чайній ложці оливкової олії. Це дозволить зміцнити волосся зсередини і додасть їм неймовірний живий і багатогранний відтінок, зробить локони м'якими, шовковистим і дуже приємними на дотик.

Оливкова олія можна застосовувати для відновлення кінчиків волосся, воно відмінно лікує пошкоджені і посічене волосся, для цього потрібно просто змащувати кінчики волосся оливковою олією на ніч, а вранці вимити волосся як зазвичай. Кілька таких процедур і волосся будуть виглядати такими ж міцними як у справжньої грецької красуні. Але в грецькій масці для волосся оливкова олія грає роль живильного інгредієнта, в той час як фреші з огірка, апельсина і лимона грають вітамінну роль, закривають лусочки волосків, щоб пасма виглядали гладкими. Для маски потрібно брати оливкова олія першого віджиму, це важливо для правильного складання справжньою грецької маски.

Приготування грецької маски для волосся

Для того щоб скористатися комплексом корисних речовин потрібно правильно приготувати маску для волосся. Після того як фреші готові і змішані між собою, можна додати кілька столових ложок натурального оливкового масла. Всі компоненти перемішуються між собою, і маска наноситься на волосся. Для кращого ефекту маску варто потримати не менше 30-40 хвилин, тоді вона максимально зволожить сухі і неслухняне волосся ( « Як доглядати за неслухняними волоссям »).

Після того як минув час маску можна змивати теплою водою і при необхідності використовуючи шампунь або відвар мильного кореня. Можна також обполоснути волосся відваром трав або розчином із суміші яблучного оцту і води або відваром з шишок хмелю ( « Хміль для росту волосся - спосіб застосування і ефективність »). Як вам така маска в грецькому стилі?

Грецька маска для волосся - все, що потрібно для краси - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Як вам така маска в грецькому стилі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com