рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на 18 липня

Сьогодні є шанс несподівано знайти оригінальне рішення найскладніших питань, можливо навіть, зробити відкриття Сьогодні є шанс несподівано знайти оригінальне рішення найскладніших питань, можливо навіть, зробити відкриття   Фото: pixabay

Фото: pixabay.com

Гороскоп особливо хороший для навчання і наукової творчості. Ваші інтелектуальні та логічні здібності в цей день досягнуть свого піку, а хід думок буде нестандартним. Є шанс несподівано знайти оригінальне рішення найскладніших питань, можливо навіть, зробити відкриття! Однак бережіться, щоб легкість, з якою вам сьогодні дається рішення складних проблем, не запаморочила вам голову. Також зірки радять уникати азартних ігор і алкоголю, які сьогодні можуть непомітно затягнути в свій небезпечний вир, в силу чого є ризик зробити багато прикрих помилок, повідомляє +1001 Гороскоп.

В якомусь питанні від Овна може знадобитися зробити вибір, і йому буде нелегко прийняти рішення. Як вчинити, якщо в обох варіантах присутні свої очевидні мінуси і плюси? Зірки гороскопу не радять Овна поспішати. Навіть якщо ситуація підганяє його в спину, сьогодні Овна не варто йти у неї на поводу. Нехай рішення як слід дозріє, відлежиться. Можливо, є шанс знайти компроміс? А може бути, поки Овен думає, з'явиться ще й третій варіант?

Яким би досвідом Телець не володів, ситуація може на якийсь час поставити його в роль учня. Можливо, йому буде необхідно проконсультуватися з кимось більш досвідченим або ж начальство візьме Тельця під свій особистий контроль. А може бути, Телець почерпне потрібні йому для роботи відомості з чужого розмови. У будь-якому випадку, сьогодні йому варто прислухатися до порад інших і пам'ятати: якщо хочеш досягти успіху, вчитися ніколи не пізно.

Зірки гороскопу пропонують Близнюкам задуматися про перспективи. Бездумно плисти за течією - не та стратегія, яка здатна піднести до самих висот. Можливо, життя Близнюків увійшла в колію і не залишає часу на просування, але сьогодні - хороший день для того, щоб тверезо оцінити свій потенціал. Бути може, Близнюки виявлять, що на своєму місці вони вже досягли «стелі», і цей «стелю» вельми невисокий. В цьому випадку, їм варто подумати про те, як кардинально змінити ситуацію на краще.

Раку ні в якому разі не варто змішувати особисті відносини і роботу, хоча ситуація буде його до цього схиляти. Можливо, хтось із знайомих Рака попросить допомогти йому своїми професійними навичками, а може бути, навіть спробує втягнути Рака в якісь справи з використанням її службового становища. Зірки гороскопу кажуть, що робити цього сьогодні не слід, інакше Рак буде шкодувати. У кращому випадку він зашкодить роботі або дружбу, в гіршому - і тому, й іншому.

Льву протягом дня не раз доведеться згадати приказку: «Скільки людей, стільки й думок». За самим, здавалося б, незначним і простим питанням, у нього раз у раз можуть виникати розбіжності і навіть сутички з оточуючими. Не дивно, що і думка вищих сьогодні навряд чи буде збігатися з думкою Льва, що може часом його пригнічувати. Однак тут зірки гороскопу радять Льву поступитися своїми позиціями без бою - як то кажуть, начальству видніше, по крайней мере в цей день.

День зажадає від Діви таких якостей, як точність і зібраність. Ніяких домислів і тим більше фантазій - і ситуація, і люди навколо будуть вимагати від Діви тільки фактів. Ніщо сьогодні не здатний вивести оточуючих з себе більше, ніж слова Діви: «мені здається» і «я думаю». Якщо Діва хоче, щоб її помітили і оцінили, сьогодні їй варто озвучувати свої думки на мові статистики, графіків і цифр.

Протягом дня Ваги будуть небайдужі до точних цифр і фактів! Чи йде мова про навчання, складних розрахунках або пунктах договору, написаних дрібним шрифтом, Ваги зуміють розібратися у всьому і зробити правильні висновки. Однак зірки гороскопу попереджають: якщо Терези не знайдуть сьогодні гідне застосування своєї уважності, то ризикують розтратити її на дрібниці. Адже вважати можна і ворон за вікном, але навіщо? Витрачати на це такий продуктивний день було б просто образливо.

Скорпіон не буде рватися на перші ролі, однак йому відмінно вдасться проявити себе на друге! Особливо добре у Скорпіона вийде діяти в команді або ж виконувати чиїсь точні вказівки. Єдина умова - Скорпіон сьогодні повинен чітко розуміти всю логіку процесу: хто що робить і за яку ділянку робіт відповідає. Роль мовчазного і байдужого виконавця не для нього!

Відмінний день для того, щоб Стрілець зав'язав корисне знайомство. Його комунікабельність та креативність на висоті, він сповнений цікавих ідей і зуміє донести їх до кого завгодно. Зірки гороскопу кажуть, що Стрільцеві може представитися шанс завести діловий контакт в будь-який, навіть самої неформальній, обстановці. У коридорі, на вулиці, на вечірці - всюди Стрілець сьогодні може зустріти людину, знайомство з яким вплине на його подальшу кар'єру. А може бути навіть, долю.

Зірки гороскопу настійно радять Козерогові зайнятися розробкою якогось досить амбітного проекту. Чи не скромничайте, у вас в запасі напевно є такий! Чи йде мова про кар'єрні плани Козерога або ж про те, як влаштувати своє особисте життя, сьогодні - хороший день для того, щоб перевести ці думки з розряду фантазій в розряд першочергових справ. І, головне, продумати всі деталі. Здійснивши це сьогодні, Козеріг зробить перший крок назустріч своїм найсміливішим мріям!

У Водолія є шанс дізнатися інсайдерську інформацію, яка допоможе йому просунутися вперед! Можливо, йому вдасться випадково почути те, що не призначалося для його вух, або ж прийти до потрібного висновку на основі чуток і інший обривкової інформації. Головне, що завдяки збігу обставин або своїм аналітичним здібностям, Водолейсегодня може отримати в руки ключ, що відкриває двері до нових досягнень і успіхів.

Рибам варто подумати над тим, що саме останнім часом вони робили не так, де зробили помилку. День наділяє їх не тільки самокритичністю, але і здатністю подивитися на себе з боку, неупереджено оцінивши свої дії. Можливо, в якихось речах Риби поквапилися, збилися зі шляху або просто не довели справу до кінця? Зрозуміти етосегодня - значить зробити перший крок до того, щоб з часом виправити ситуацію.

Як вчинити, якщо в обох варіантах присутні свої очевидні мінуси і плюси?
Можливо, є шанс знайти компроміс?
А може бути, поки Овен думає, з'явиться ще й третій варіант?
Адже вважати можна і ворон за вікном, але навіщо?
Можливо, в якихось речах Риби поквапилися, збилися зі шляху або просто не довели справу до кінця?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com