рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Знаменитості в ролі модних дизайнерів

28. Коли Ріанна не зайнята на музичному терені, вона допомагає іншим. У січні 2008 року вона випустила колекцію для магазинів «H & M» під назвою «Мода проти СНІДу». Ця благодійна колекція включала в себе: футболки, кофти, жилетки. На всій одязі були вишиті слогани: «Повір» і «Зупинись і подумай».

29. Роками жінки дивилися на Сару Джесіку Паркер в серіалі «Секс у великому місті» і захоплювалися її неперевершеним смаком. Тому не було нічого дивного в тому, що вона стала президентом і креативним директором колекції «Halston Heritage». У 2007 році випустила свою колекцію одягу «Bitten», яка продавалася тільки в магазинах «Steve & Barry's». Крім того, вона випустила кілька фірмових ароматів під назвою «Lovely, The Lovely Collection» і «SJPNY».

30. Після того, як сестри Олсен з'явилися на телеекранах, пройшло чимало часу. Тепер вони займаються дизайном одягу. Їх кар'єра почалася з випуску колекції «mary-kateandashley». На даний момент на їхньому рахунку вже 3 колекції ( «The Row», «Elizabeth and James» і «Olsenboyle»). Вони співпрацювали зі Стівеном Медденом, працюючи над лінією взуття для колекцій «Olsenboyle» і «Elizabeth & James». У березні 2010 року Мері-Кейт і Ешлі працювали з дизайнером ювелірних виробів Робертом Лі Морісом, і випустили лінію ювелірних виробів під маркою «Elizabeth & James».

31. А ви знали, що Венус Вільямс не тільки прекрасно грає в теніс, але ще і є дизайнером одягу? Її колекція носить ім'я «EleVen» і включає в себе спортивний одяг, кросівки, футболки, спортивні сумки і т.д.

32. Зірка великого тенісу Серена Вільямс випустила свою лінію одягу «Aneres», яка призначена не для гри на корті, а для виходу в світ. До колекції увійшли як сукні та блузи, так і фірмові аромати, аксесуари, косметика і нижню білизну.

33. Коли він не зайнятий музикою, Джастін Тімберлейк домагається успіхів на ниві моди. Популярна зірка тепер став популярним дизайнером. У 2005 році він разом з другом дитинства Трейсі Айали випустили бренд, який друзі назвали «William Rast» на честь своїх дідів. Спочатку це було колекція джинсового одягу, але пізніше вона була розширена і в ній з'явилися речі зі шкіри, тканини і в'язаний одяг.

34. Шон «Дідді» Комбс - продюсер, реп-виконавець, актор, ресторатор і дизайнер, іншими словами - дуже талановита людина. Вперше в світі моди про Шона Комбс дізналися в 1998 році, коли він випустив свою колекцію «Sean John». Спочатку вона була призначена тільки для чоловіків, але пізніше розширилася до жіночих суконь, шуб, сонцезахисних окулярів, ременів і багато іншого. Зараз вже з'явилися і фірмові аромати для чоловіків та жінок.

35. У перервах між зйомками у фільмах і музичних кліпах Скарлетт Йохансон спільно з компанією «Reebok» працює над колекцією одягу під назвою «Scarlett Hearts Rbk». Одяг з цієї колекції призначена для «гламурних спортсменок».

36. Багато знаменитостей не змогли б випустити лінії свого одягу, не будь знаменитої актриси Жаклін Сміт. Свою першу колекцію вона випустила ще понад 20 років тому, і до цих пір продовжує свою справу. Її колекції постійно оновлюються відповідно до останніх тенденцій моди.

37. Коли він не зайнятий записом альбому або зйомками в хорошому кіно , Реппер Неллі працює над колекцією одягу «Apple Bottoms». Запущеної в 2003 році, одяг за задумом Неллі покликана підкреслювати природну красу жінок, саме тому він почав з виробництва джинсового одягу. Після цього з'явилися тренувальні костюми, спідниці, сукні, брюки, взуття, дитячий одяг, аксесуари і навіть фірмові аромати.

38. Глядачі вперше побачили Лорен Конрад в телесеріалах «Laguna Beach» і «The Hills». З тих пір вона змінила звання зірки телесеріалів на звання модного дизайнера. У 2008 році вона випустила колекцію стильного і зручного одягу «Lauren Conrad Collection». Після цієї колекції вона пішла в тінь в світі моди, але в кінці 2009 року спільно з лінією магазинів «Kohl» представила свою колекцію. Крім того, Лорен є першим офіційним представником однієї з ліній компанії «Avon».

39. З подіуму на обкладинки журналів. Крісті Терлінгтон була королевою модних показів, тепер вона обличчя бренду «Nuala». Нова колекція «Mahanuala» стала результатом роботи Терлінгтон і нового партнера «PUMA», які досягли успіху в створенні одягу на будь-який випадок життя.

джерело: Блог про знаменитостей

31. А ви знали, що Венус Вільямс не тільки прекрасно грає в теніс, але ще і є дизайнером одягу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com