рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сумки Vivienne Westwood. Історія бренду


модні сумки колекції сумок Сумки Vivienne Westwood. Історія бренду

Англійська Будинок Моди Vivienne Westwood існує вже більше 40 років, і всі ці роки не перестає дивувати і шокувати публіку. Його засновниця і беззмінний керівник Вів'єн Вествуд давно і міцно закріпила за собою репутацію бунтарки невпинно епатуючій публіку, як своїми творіннями, так і своїми вчинками.

Саме з її легкої руки в моду увійшов стиль «панк», який дозволив Вів'єн зробити запаморочливу кар'єру і кардинально змінити своє життя.

Вів'єн Ізабель Свайр з'явилася на світ 8 квітня 1941 року в місті Глоссоп англійського графства Дербішир. Сім'я дівчинки жила дуже скромно і багато в чому через це Вів'єн вже з дитинства стала демонструвати свою бунтарську натуру, яка проявлялася в незвичайному зовнішньому вигляді. Трохи подорослішавши, дівчина вирішила отримати художню освіту, але була змушена перервати навчання, тому як в 17 вийшла заміж за Дерека Вествуда. Шлюб майбутнього модельєра тривав три роки, за які вона встигла народити дочку Роуз і сина Бена. Крім того, незважаючи на турботи про малюків Вів'єн змогла викроїти час на навчання і отримати педагогічну освіту.

Після розлучення, Вів'єн, яка залишила собі відоме прізвище, разом з дітьми переїхала в Лондон до свого брата. Щоб прогодувати сім'ю дівчина влаштувалася працювати вчителькою. Через якийсь час вона познайомилася зі студентом Малкольмом Маклареном, який став згодом менеджером знаменитої групи Sex Pistols.

У молодих людей виявилося багато спільного, вони стали зустрічатися і в 1971 році відкрили свій перший магазин «Let It Rock». Представлений тут асортимент кардинально відрізнявся від усього того, що продавалося в інших магазинах одягу. «Let It Rock» пропонував своїм покупцям рвані футболки, забруднені фарбою, гумову одяг, незвичайне взуття, одяг, декоровану ланцюгами, шипами і шнурами, футболки з зухвалими гаслами і багато іншого в зухвало панківської стилі. І, звичайно ж, одними з перших завсідників закладу стали учасники групи Sex Pistols, які носили творіння Вествуд, як в житті, так і на своїх концертах, ніж, безумовно, сприяли популяризації пропагованої нею модного течії. А біля магазину Вів'єн з'являлося все більше клієнтів, серед яких була, як проста молодь, так і знаменитості.

Натхненна успіхом Вествуд, продовжувала творити, прикладаючи при цьому руку не тільки до створення одягу, а й оновленню інтер'єру свого магазину, а також до зміни його назви для кожної нової колекції. Так в 1972 році «Let It Rock» став називатися «Too Young to Die», в 1974 - «SEX», в 1976 - «Seditionaries», а в 1981 році був перейменований в «World's End». У тому ж році вперше пройшов показ колекції Вествуд названої «Пірати», при створенні якої модельєр взяла за основу наряди XVII-XVIII століть, обрізавши спідниці, модернізувавши корсети і, звичайно ж, «прикрасивши» все це плямами фарби. Колекція сколихнула світ моди і дозволила Вів'єн заявити про себе, як про неординарну та креативному дизайнера з вельми бурхливою фантазією. Fashion-індустрія прийняла бунтарку, і та стала творити з подвоєною силою. У 1982 році вона випустила на подіум моделей, бюстгальтери яких були надіті поверх одягу. Згодом з-під її пера вийшли такі стилеобразующие колекції, як «Нові романтики», «Дикуни» і «Бурлаки».

Говорячи про Вів'єн не можна не згадати про те, що її неординарність виявлялася не тільки в створенні одягу, а й у виборі моделей цей одяг демонструють. Так замість звичних худих манекенниць, наряди Vivienne Westwood демонстрували татуйовані дівчата в тілі з розмазаний по обличчю косметикою і забрудненими брудом волоссям.

У 1983 році Вів'єн розлучилася зі своїм другом і компаньйоном Малкольмом Маклареном, з яким вона прожила 13 років і від якого народила сина Джозефа. А через рік Вествуд відкрила ще один фірмовий магазин «Nostalgia of Mud». У 1987 році модельєр випустила колекцію одягу, що викликала небувалий громадський резонанс, і в цьому немає нічого дивного, адже з її футболок дивилася сама Єлизавета II з губою проколеної англійською шпилькою.

Але, незважаючи на всі витівки невгамовного дизайнера, належне її таланту віддавали не тільки шанувальники, а й критики, завдяки чому в 1990 і 1991 роках Вествуд була удостоєна звання «Кращий дизайнер року» в Британії.

Вів'єн завжди віддавала данина минулому, і при створенні своїх колекцій не раз поверталася до моди XVII-XIX століть: «міні-Крін» у вигляді укорочених кринолінів, вузькі талії, неймовірні корсети і багато інших моделей отримали життя завдяки нарядам давно минулих років. І вшанувати свою любов до минулого Вествуд вирішила символічними годинами, що йдуть назад, які з'явилися на фасаді магазину «World's End».

У 1991 році світ побачив перший аромат бренду «Boudoir», а лінії одягу поповнилися колекціями «Vivienne Westwood Red Label» представляє жіночий одяг, «Vivienne Westwood Gold Label» одяг якої виготовлялася вручну з дорогих тканин, «Anglomania» створеної в яскравому молодіжному стилі » , «Vivienne Westwood Man» і «Man» пропонують чоловічий одяг. З часом асортимент марки розширився, і логотип Vivienne Westwood красувався не тільки на одязі і парфумерії, але і на фірмових сумках, взуття, окулярах, краватках і різних аксесуарах.

У 1998 році Вествуд отримала премію «Queen's Export Award», яку їй вручила особисто королева Великобританії. Але навіть на такій відповідальній заході Вів'єн не могла стриматися від звичних витівок, і привселюдно заявила, що на ній немає нижньої білизни.

У 2005 році, будучи політичною активісткою, в знак протесту до відношенню британської влади до війни в Іраку, модельєр створила футболки з написом «Я - не терорист, що не заарештовуйте мене». Вів'єн також брала участь в демонстрації проти ядерної зброї і в багатьох інших політичних акціях.

Сьогодні невтомна Вів'єн Вествуд і раніше молода душею, і в своєму бажанні та вмінні творити може дати фору будь-якому молодому дизайнерові. Її вбрання люблять і носять найзатятіші модники і найвідоміші знаменитості. Крім того, творіння модельєра знайшли собі місце і на великому екрані. Напевно всі пам'ятають розкішне весільне плаття Керрі Бредшоу з фільму «Секс у великому місті». Її один раз кинутий модному суспільству виклик продовжує змушувати серця людей битися частіше і по сей день.





Автор: Анна Віннер
Дата публікації: 17.01.2013
Передрук без активного посилання заборонений!


Є питання про сумках «Vivienne Westwood», задайте його нашому експерту!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com