рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Російська марка еко-шуб «REVALU»

Мудре народне прислів'я говорить - «Готуй сани влітку Мудре народне прислів'я говорить - «Готуй сани влітку ...». А так як літо давно пролетіло, тим більше пора всерйоз задуматися про зиму і своєму зимовому гардеробі. Російський бренд «REVALU» пропонує прекрасній статі від холодів і холодних вітрів кутатися в хутра. Однак, створюючи свою продукцію марка піклуватися не тільки про своїх клієнтів, але і про тварин. Хутро та шкіра, використовувані брендом у виробництві - штучні.

«REVALU» - сімейний бізнес. Його заснували в 2016 році Ольга і Катерина Колосова - мама і дочка, об'єднані не тільки кровними узами, а й щирою любов'ю до тварин. Саме в прагненні зробити світ трохи краще, по можливості захищаючи життя тварин, підприємливі дівчата вирішили зайнятися виробництвом виробів з штучних матеріалів. Основна мета проекту - показати, що натурального хутра та шкіри є ефектна альтернатива.

Основна мета проекту - показати, що натурального хутра та шкіри є ефектна альтернатива

В асортименті магазину «REVALU» є найрізноманітніші варіанти жіночого верхнього одягу: дублянки, шуби, парки, жилети, пальто і накидки. Приємно дивує різноманітний модельний ряд - тут дійсно речі на будь-який смак і вік: короткі, середньої довжини, подовжені, вільного або прямого крою, приталені, однотонні або багатобарвні, з капюшоном або без і т.д. Дизайнери бренду намагаються гармонійно і найцікавіше з'єднувати класичні фасони з оригінальними деталями. Вони сміливо грають з кольором, малюнком і фактурою, комбінують різні матеріали, додають елементи авангарду. На виході виходять стильні, сучасні урбаністичні вироби. Штучне хутро дозволяє дизайнерам вільно фантазувати, створюючи речі, незмінно притягують увагу. У новій колекції бренду Зима 2017-2018 з'явилися головні убори - модні шапки-вушанки.

У новій колекції бренду Зима 2017-2018 з'явилися головні убори - модні шапки-вушанки

Крім багатства вибору варто відзначити і функціональність деяких моделей. Наприклад, у бренда є парку-трансформер з відстібається коміром з еко-хутра і підкладкою, до якої ще бонусом додається додатковий комір інший, більш стриманою забарвлення. Або двосторонні еко-шуби і дублянки, які можна носити як два різних вироби.

Або двосторонні еко-шуби і дублянки, які можна носити як два різних вироби

Ви можете здивуватися, до чого дійшов прогрес і скільки варіантів штучних матеріалів зараз є в текстильній промисловості. В арсеналі «REVALU» - штучне хутро під овчину, еко-замша, штучне хутро букле, еко-мутон, хутро під ламу, під вовка або штучне хутро, що імітує цінне хутро норки, лисиці. Велика частина матеріалу закуповується на великої французької фабриці еко-хутра «Tissavel». Також бренд працює з постачальниками з Італії. А безпосередньо Готується продукція бренду в Росії, що дозволяє 100% контролювати процес на кожній стадії. Тираж завжди обмежений, не більше 15 штук однієї моделі, що надає виробам бренду ексклюзивності і неповторності.

Хутро кілька сезонів поспіль залишається в лідерах модних трендів. А серед сучасних тенденцій простежується пріоритет саме в бік штучного хутра, адже в наші дні як ніколи актуальні питання захисту навколишнього середовища, світу тварин, етичність вживання м'яса тварин, розумне споживання і т.д. Еко-мех зараз настільки якісний, що його часом вкрай складно відрізнити від натурального. 99% ідентичності! А позитивних якостей у нього, мабуть, навіть більше.

Вироби з еко-хутра прості в догляді, практичні, приємні на дотик, довговічні, не алергенні, екологічні та мають невелику вагу. Крім цього, вони безпечні - склад волокон штучних матеріалів перевіряються на відсутність шкідливих хімічних компонентів.

Речі зі штучного хутра від «REVALU» прекрасно гріють - в зимові моделі вшивається сучасний утеплювач Thinsulate, завдяки якому вони витримують температуру до - 30 С0. А моделі на міжсезоння мають показники - від -5 до +7.

І, звичайно, не останнє перевага еко-виробів - це ціна. Вартість продукції бренду варіюється від 17000 до 30 000 рублів, залежно від використовуваних матеріалів. Погодьтеся, це не мінімальні 70 000 за хутро убитих тварин, який прослужить вам куди менше.

Якщо вам подобається привабливість і шик хутряних виробів, але шкода тварин, то продукція «REVALU» - ідеальна альтернатива. Краса вимагає жертв? Зовсім не обов'язково! Краса врятує світ - ось вірний настрій і девіз засновниць бренду. Їх еко-шуби добрі не менше, ніж натуральні, але не погубили жодної живої істоти.

Їх еко-шуби добрі не менше, ніж натуральні, але не погубили жодної живої істоти

Придбати вироби з еко-хутра та еко-шкіри можна в шоу-румі бренду в районі метро Електрозаводська або в інтернет-магазині //revalu.ru/ . До речі кажучи, доставка по Москві - безкоштовна, з можливістю примірки.

Краса вимагає жертв?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com