рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гідрофільні масло - рецепти як приготувати

  1. Робимо гидрофильное своїми руками масло - покрокова інструкція
  2. Рецепт масла для жирної і проблемної шкіри
  3. Рецепт масла для сухої шкіри
  4. Унікальні переваги гідрофільного масла
  5. Як правильно наносити олію?
  6. Дивись також:

Гідрофільні масло являє собою нове очищуючий засіб на основі ефірних масел і емульгатора.

Гідрофільні масло являє собою нове очищуючий засіб на основі ефірних масел і емульгатора

Саме по собі поняття гідрофільність, означає любов до води. Тобто гидрофильное масло - це масло, яке розчиняється в воді.

Робимо гидрофильное своїми руками масло - покрокова інструкція

  1. Для приготувань масла нам знадобляться емульгатори - твін-80 або твін-20. Перший з них, ми використовуємо, якщо хочемо поєднати рослинні компоненти, другий - якщо ефірні речовини або аромати.
  2. Також нам потрібні безпосередньо самі масла. Можна використовувати як одне базове масло, так і комбінацію декількох з них.
  3. І третій обов'язковий компонент - це ефірні масла, які як було описано вище, підбираються за типом шкіри.

Співвідношення емульгатора до маслу буде приблизно 10% на 90%.

Отже, додаємо по черзі наші складові, добре перемішуємо у флаконі і дивимося результат. При нанесенні отриманої суміші на долоню з додаванням невеликої кількості води, повинно вийти засіб по консистенції нагадує косметичне молочко.

Також можна створити гидрофильное масло не тільки для вмивання особи, а й для очищення всього тіла. Складові і їх пропорції будуть тими ж. За основу краще брати важкі масла, наприклад оливкова. Можливе додавання декількох крапель вітаміну Е, який поліпшить еластичність шкіри і додасть їй здоровий вигляд.

Отже, підбиваючи підсумки, хотілося б ще раз підкреслити переваги гідрофільного масла для вмивання перед звичайними очисними косметичними засобами. Завдяки емульгаторів входять до складу масла, забезпечується набагато більше глибоке очищення шкіри від жиру і косметики.

Ефірні масла, що входять до складу засобу підживлюють шкіру, забезпечуючи їй пружність і здоровий зовнішній вигляд.

Щоденне використання гідрофільних масел для очищення шкіри обличчя, підвищують зростання вій і брів.

Рецепт масла для жирної і проблемної шкіри

На 100 грам гідрофільного масла для жирної і проблемної шкіри:

  • Полісорбат-80 - 10 грам
  • Масло виноградних кісточок - 90 грам
  • Масло чайного дерева - 10 крапель
  • Розмаринове масло - 10 крапель
  • Масло персикової кісточки - 10 крапель

У порожню чисту пляшку, відмірюють 90 грам масла виноградних кісточок, додаємо 10 грам полісорбату-80. Закриваємо кришечку і все інтенсивно перемішуємо, потім поетапно додаємо по 10 крапель кожного з ефірних масел. На завершення знову все інтенсивно перемішуємо. Наше очищуючий засіб готово. Наносимо кілька на долоню, воно повинно виглядати гомогенно і при контакті з водою утворювати біле молочко.

Рецепт масла для сухої шкіри

На 100 грам гідрофільного масла для сухої шкіри:

  • Полісорбат-80 - 15 грам
  • Оливкова олія - ​​85 грам
  • Масло авокадо - 10 крапель
  • Масло жожоба - 10 крапель
  • Апельсинове масло - 10 крапель
  • Масло солодкого мигдалю - 10 крапель

Спосіб приготування ідентичний методикою описаної вище.

Унікальні переваги гідрофільного масла

Гідрофільні масло є по своєму роду унікальним засобом для очищення шкіри.

  1. Основною перевагою очищає масла, є те, що емульгатор (найчастіше використовують полісорбат-80 або полісорбат-20), що входить до складу гідрофільного масла, пов'язує жирові і воскоподібні компоненти косметики на шкірі і все разом легко видаляється за допомогою води, забезпечуючи набагато краще очищення , ніж при використанні звичайних мив і гелів для вмивання.
  2. Додавання тих чи інших видів ефірних масел дозволяє створити очищуючий засіб повністю відповідне типу вашої шкіри. Наприклад - для сухої шкіри підходить ефірне масло авокадо, зародків пшениці, абрикосових кісточок, мигдалю, жожоба; для жирної шкіри - масло виноградних кісточок, рисових висівок, лісового горіха; для проблемної шкіри - масло чайного дерева і розмарину.
  3. Гідрофільні масло стимулює зростання брів і вій , Про що мріє кожна жінка.
  4. Завдяки ефірним оліям, що входять до складу засобу, воно не пересушує шкіру, підживлюючи її корисними речовинами.

Всім відомо, що кожен день сальні залози на шкірі виробляють певну кількість жиру. Пил, що потрапляє на шкіру із зовнішнього середовища, змішується з цим жиром і закупорює пори. Це проявляється в появі тих самих чорних крапок (комедонов) в Т-зоні . Причому проживаючи в регіоні з більш забрудненою атмосферою, кількість комедонов на шкірі обличчя збільшується, отже, даної категорії населення потрібно більш ретельне очищення шкіри.

Маючи в своєму складі полісорбат, гидрофильное масло проникає глибоко в пори, сприяючи їх ретельному очищенню. Воно є унікальним засобом для лікування і профілактики комедонов.

Як правильно наносити олію?

Як правильно наносити олію

  1. Наносити масло потрібно строго на суху шкіру. Як було сказано раніше, полісорбат (або як його ще називають твін) має високу емульгацію жирів і воску. Тому завдаючи гидрофильное масло на шкіру, не поспішайте змивати його водою.
  2. Спочатку потрібно добре розподілити засіб по всій поверхні особи.
  3. Потім легкими рухами помасажуйте проблемні ділянки шкіри.
  4. Після чого необхідно нанести невелику кількість води. У цей момент відбувається зв'язування молекул рідини з ефірними маслами і шкірним жиром.
  5. Ще раз добре помасажуйте шкіру всього обличчя і рясно сполосніть теплою водою.

Дана процедура забезпечує максимальне очищення епідермісу від косметики. Однак не варто забувати, що на завершальному етапі необхідне очищення за допомогою звичайних гелів або пінок для вмивання. Для чого?

Гідрофільними маслами ми змиваємо в основному шкірний жир і косметику, проте після даної процедури, на шкірі можуть залишитися і інші забруднювачі, а також залишки масла. Ось саме для цього і потрібно в обов'язковому порядку додавати в серію очищення стандартні засоби для вмивання.

Де можна придбати гидрофильное масло?

Його можна придбати в будь-якій аптеці або косметичному магазині, а можна і зробити своїми руками. Маючи всі необхідні компоненти це дуже просто і недорого, а також дозволить вам ретельно підібрати засіб чітко відповідає вашому типу шкіри.

Здорової вам шкіри і успішного приготування свого власного гідрофільного масла.

Редакція рекомендує:

Дивись також:

Боби шикакай для волосся - готуємо шампунь

У чому ж користь мильних бобів шикакай і як правильно зробити шампунь з бобів шикакай, читаємо тут У чому ж користь мильних бобів шикакай і як правильно зробити шампунь з бобів шикакай, читаємо тут   Спіруліна проти випадіння волосся   Підбірка найкращих масок від випадіння волосся з спіруліна Спіруліна проти випадіння волосся Підбірка найкращих масок від випадіння волосся з спіруліна. Водорості спіруліна, що містить до 18 амінокислот і вони регенерують волосяні цибулин і, добре живлять волосся Феноксіетанол в косметиці - шкідливий для мам і дітей! Феноксіетанол здатний викликати збої у функціонуванні центральної нервової системи, спровокувати контактний дерматит і навіть отруєння організму, що проявиться у вигляді нудоти і блювоти. Інфуз або Мацерат. Як зробити самостійно? Покрокове керівництво як зробити мацерат або інфуз будинку: 2 методу -холодний і палаючий. Робимо самі олійною екстракт кропиви, ромашки, прополісу і ванілі. Маски для обличчя з насіння льону Все про корисні властивості насіння льону. Рецепти масок масок з насіння льону для жирної шкіри, сухої і чутливої ​​шкіри.

Як правильно наносити олію?
Для чого?
Де можна придбати гидрофильное масло?
Як зробити самостійно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com