рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Книга для побажань на дівич-вечорі

Всі прекрасно знають, що книга для побажань на весіллі - це прекрасна можливість для гостей написати поздоровлення молодятам. Але мало хто знає, що ця ідея чудово підійде і для дівич-вечора ! Запропонуйте своїм подругам створити не просто книгу для побажань, а книгу про вашу дружбу, щоб наречена ніколи не забувала про веселих днями своїм дівочим життя!

для дівич-вечора

Щоб зробити книгу для побажань своїми руками , Вам досить купити альбом, клей, ручки, фломастери або маркери. Кожній подрузі дайте завдання заповнити сторінку в альбомі, який стане пам'ятним подарунком нареченій на дівич-вечір . Про завдання слід сказати заздалегідь, щоб дівчата встигли підготуватися. Наприклад, вони можуть принести на дівич-вечір свої фотографії з нареченою, різні пам'ятні речі, які можна буде приклеїти до альбому (наприклад, весела шкільна листування).

Під час дівич-вечора можна задати питання, на які подруги повинні будуть відповісти в альбомі. наприклад:
- Напиши, як ми з тобою познайомилися.
- Що ти подумала, коли вперше мене побачила?
- Яка пісня нагадує тобі про мене?
- Три слова, якими ти можеш описати мене.
- Напиши смішний випадок, який стався з тобою і зі мною.
Також подруги можуть написати побажання, як слід поводитися з чоловіком, дати поради на першу шлюбну ніч і медовий місяць. Під час дівич-вечора можна задати питання, на які подруги повинні будуть відповісти в альбомі

Гостьову книгу можна зробити і в іншій формі. Наприклад, зробити сторінку, присвячену кожної подрузі, а поруч приклеїти конвертики, в які скласти речі, які будуть нагадувати про вашу дружбу. Або ж подруга може покласти в кожен конвертик записку з побажаннями. Гостьову книгу можна зробити і в іншій формі

Ще одна ідея для книги побажань на дівич-вечорі - фотографії з самого свята. Її можна здійснити, якщо у вас є фотоапарат Polaroid або ж цифровий фотоапарат і принтер. Зробіть фотографію кожної подруги (або ж сфотографуйте з кожної по черзі), роздрукуйте, приклейте до альбому, а поруч зі своїм фото кожна напише побажання для нареченої . До речі, це оформлення відмінно підійде і для весілля (ще одна ідея для весільної фотокниги для побажань ).

Ще одна ідея для того, щоб зберегти на пам'ять побажання від подруг - відеофільм. Ви можете зняти на відеокамеру або навіть на мобільний телефон побажання, і зберегти цей запис на довгі роки. Звичайно, відеопожеланія не будуть знаходитись на стільки пам'ятні, як привітання, написані в альбомі, але зате цей запис можна додати на свою сторінку в соцмережі і кожен раз, заходячи в свій аккаунт, посміхатися, переглядаючи це відео.

Створення книги для побажань - це відмінна ідея для дівич-вечора вдома або в SPA . Головне, організувати все так, щоб процес створення вашого "шедевра" був цікавий для кожної з подруг. До речі, подруги можуть піднести в подарунок нареченій на дівич-вечір вже готову книгу з побажаннями, оформивши її на свій смак.

Що ти подумала, коли вперше мене побачила?
Яка пісня нагадує тобі про мене?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com