рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Архіви скрапбукінг

Скрапбук, в традиційному розумінні, це такий альбом, де на ряду з фотографіями присутні пам'ятні записи,   приховані теги   , Милі дрібнички (тематичні чи ні, наприклад, просто квіти, намистини) та інші прикраси Скрапбук, в традиційному розумінні, це такий альбом, де на ряду з фотографіями присутні пам'ятні записи, приховані теги , Милі дрібнички (тематичні чи ні, наприклад, просто квіти, намистини) та інші прикраси.

Для створення скрапбук використовується спеціальна скрап папір. Вона щільніше звичайної і дуже симпатична на вигляд, на ній може бути орнамент, візерунки, просто однотонний кольоровий фони, тематичні малюнки. Крім того для скрабукінга часто використовують вирубки, стікери, декоративний скотч і інші «красивості». З традиційним скрапбукінгом, таким, який він з'явився на світло, все ясно. Він виник в ті часи, коли інтернету і комп'ютерів не існувало. Зараз же, до зберігання пам'ятних моментів люди підходять по різному, сучасність це дозволяє. Тому є прихильники аналогового зберігання - друковані фотографії, красиві альбоми, оформлені в ручну, фотокниги.

І є шанувальники цифрового формату, вони складають пам'ять в надійне місце - в комп'ютер, на зовнішній дисковий накопичувач, закачують в планшети і телефони. Але мода, є мода, і скрапбукінг увірвався в неї і став улюбленцем напрямком творчості і особливим підходам до зберігання фотографій і пам'ятної інформації. Тому, ті, хто звик складати фотографії в папки ноутбука, вирішили не зраджувати своїм пристрастям, але все ж йти в ногу з часом і модою. Вони придумали цифровий скрапбукінг!

Суть задумки в тому, щоб зберігати фотографії на дисках, по при цьому витримати гарне оформлення - рамки для скрапбукінгу, декоративні елементи, підписи. Звичайно в цифровому скрапбукінге годі й шукати атласних стрічок, квітів з полімерної глини та паперу, на його сторінках немає вирубок і всіма улюбленого скотча «Васі Тейп». Все те ж саме тут є, але тільки в цифровому форматі і красиві фони для скрапбукінгу, дитячі фони, різні елементи, рамки. Суть задумки в тому, щоб зберігати фотографії на дисках, по при цьому витримати гарне оформлення - рамки для скрапбукінгу, декоративні елементи, підписи

Цифровий скрапбукінг не менше гарний, ніж аналоговий. І навіть має свої плюси. По-перше, ціна. Скрап набори та скрапбукінг - задоволення не з бюджетних. Наприклад, один двосторонній лист коштує від 80 рублів. для альбому , Щоб він зміг включити все смислове, що ви хочете вкладіть, і при цьому, щоб він зміг закриватися, потрібно приблизно від 15-20 сторінок. Менше - не цікаво. 20 * 80 = 1600.

І це тільки ціна скрап паперу. Потрібно враховувати, що рамки і вирубки теж виконуються з паперу та на ділі листів може знадобитися більше. Ціна стікерів, чіпбордов може досягати до 400 рублів. І не варто забувати про всяких скотч, маркери, блискучому клеї, кільцях для альбому, теркопластікі, штампах, вирубках і т.п. Адже не дарма скрапбук ручної роботи коштує від 3000 тис, при цьому майстер не сильно то наварюєш в прибутку. Звичайно, у рукодільниць вже готовий алгоритм роботи, є накопичений «багаж» матеріалів і вони знають як їм користуватися з максимальною ефективністю (наприклад, з обрізків скрап паперу зробити красиві вирубки і прикрашати ними). Проте, це творчість залишається не найдешевшим захопленням.

А цифровий скрапбукінг - безкоштовний. Інтернет пропонує скачати фони для скрапбукінгу безкоштовно, те ж саме відбувається з рамками і іншими елементами.

Крім того, виконуючи декор і оформлення фотографій на комп'ютері, немає ризику зіпсувати сторінку і цінний папір - не вийшло - натисни скасування і приступай заново. У звичайному альбомі можна хіба що відірвати картинку і приклеїти заново, але якість роботи при цьому істотно постраждає.

Ще один плюс цифрового скрапбукінгу - не обов'язково володіти особливими навичками майстерності, досвіду в декорі і дизайні. Вставляти фотографію в цифрові рамки для скрапбукінгу - простіше, ніж вирізати, підганяти під розмір. Можна, знову ж багато експерементувати з кольором, заливаючи рамку то одним, то іншим відтінком.

Можна, знову ж багато експерементувати з кольором, заливаючи рамку то одним, то іншим відтінком

І останній, найголовніший плюс - довговічність. Хоч і кажуть, що рукописи не горять, ми то знаємо, що вік паперу, особливо покритої клеєм і написами - відносно короткий. А цифровий файл - вічний, при правильному зверненні. Маю на увазі захист від вірусів і поломку диска / флешки / комп'ютера.

З мінусів цифрового альбому - немає тієї душевності, тієї романтичності і теплоти рук майстра. Мабуть і все. Щоб ви могли оцінити красу і доступність, пропоную ознайомитися та завантажити фони для скрапбукінгу, дитячі фони і романтичні теми. Вони містять рамки, самі фони і декоративні елементи в форматі png.

Завантажити фони для скрапбукінгу можна тут

Завантажити рамки для скрапбукінгу і інші елементи (набір «Щасливі серця» в романтичному напрямку) можна тут

Завантажити набір для скрапбукінгу (дитячий набір, квіти, качалки, забавні черевички і все в такому стилі) можна тут

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com