рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Випічка зі сливами плюс горіхи, сухофрукти та коньяк

  1. Вишневий пиріг з ромом або коньяком
  2. Шарлотка з чорносливом
  3. пряники збірна

Що за чудо ці універсальні рецепти, в яких є постійна проста основа, і додаткові інгредієнти можна змінювати в залежності від бажання і наявності відповідних продуктів.

Наприклад, звичайний бісквіт буквально одним рухом руки може перетворитися і в сливовий пиріг, і в пиріг з чорносливом. А можна спекти і дещо погламурнее.

ЧИТАЙ ТАКОЖ Вишневий пиріг. Майстер клас

Що за чудо ці універсальні рецепти, в яких є постійна проста основа, і додаткові інгредієнти можна змінювати в залежності від бажання і наявності відповідних продуктів

Shutterstock / FOTODOM UKRAINE

Вишневий пиріг з ромом або коньяком

Інгредієнти: 2 ст. л. рому або коньяку, 1 пакетик розпушувача, 200 мл жирної сметани, 1 кг слив, 4-5 яєць, 200 г цукру, 200 г борошна, панірувальні сухарі, вершкове масло для форми

приготування

  • Збий яйця з цукром до збільшення об'єму в 2-3 рази.
  • Борошно просій з розпушувачем в яєчну суміш і замісити тісто.
  • Зливи помий, обсуши, вийми кісточки, скропи ромом або коньяком.
  • Виклади сливи в форму, змащену маслом і посипану панірувальними сухарями.
  • Сметану збий до пишності і акуратно з'єднай її з тестом, заважаючи знизу вгору. Вилий масу на сливи.
  • Випікати пиріг в розігрітій до 200 0 духовці хвилин 50. Готовність перевіряй дерев'яною зубочисткою.

ЧИТАЙ ТАКОЖ Готуємо смачний сливовий пиріг з волоськими горіхами. Відео

Відео

Burda Media; Shutterstock / FOTODOM UKRAINE

Шарлотка з чорносливом

Інгредієнти: 5 яєць, 6 ст. л. цукру, 1 пакетик розпушувача, 250 г борошна, 150 г чорносливу, 100 г вершкового масла, щіпка солі, цедра половини лимона.

приготування

  • Цукор збий з дрібкою солі і яйцями.
  • Додай цедру лимона, розпушувач і борошно, перемішати.
  • Чорнослив ретельно промий, обсуши і наріж. Змішай його з розтопленим маслом, а потім втрутився фруктову масу в тісто.
  • Форму для випічки змасти маслом, присипаючи манкою.
  • Вилий тісто в форму і запікати 30 хвилин при температурі 200 0.
  • Перетворити пиріг в торт можна так:
  • збий сметану з цукром або вершкове масло зі згущеним молоком
  • пиріг розріж на два коржі і просочи солодкої сумішшю
  • знову склади пиріг.

ЧИТАЙ ТАКОЖ Яблучно-сливовий пиріг

пряники збірна

Інгредієнти: 5 яблук, 50 г ядер волоських горіхів, 50 г родзинок, 50 г кураги, 100 г слив, 3 яйця, 200 г цукру, 200 г борошна, 50 г коричневого цукру.

приготування

  • Наріж яблука дольками, виклади в форму, посип коричневим цукром.
  • Зливи і курагу дрібно наріж, висип на яблука, зверху поклади родзинки і покриши горіхи.
  • Збий борошно, цукор і яйця, залий фрукти тестом.
  • Випікати при 190 0.

ЧИТАЙ ТАКОЖ

Чим корисні сливи

Як вибрати хороші сливи? (Відео)

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com