рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Випічка при панкреатиті, домашні рецепти, яку можна?

  1. Рецепт «Хлібного» пудингу
Опубліковано: 15 жовтень 2014 в 10:28

Свіжа випічка, в тому числі і свіжий хліб, при панкреатиті не рекомендується Свіжа випічка, в тому числі і свіжий хліб, при панкреатиті не рекомендується. Люди з цим захворюванням повинні їсти хліб вчорашньої випічки, а здобне тісто, багате легкозасвоюваними вуглеводами - продукт не для хворих з панкреатитом.

Чи вся випічка протипоказана при запаленні підшлункової залози? Дріжджове тісто, особливо здобне, торти, тістечка, кекси, пряники, пісочне печиво - ці продукти хворим з панкреатитом слід виключити з раціону через велику кількість вуглеводів. Потрапляючи в організм, випічка починає швидко засвоюватися, викидаючи в кров глюкозу, і вимагаючи достатню кількість інсуліну. А при панкреатиті цей гормон виробляється в недостатній кількості. Тому випічка, особливо свіжа і здобна, може привести до загострення захворювання.

З випічки при панкреатиті дозволяється їсти галетное печиво, вівсяне і сирне печиво домашнього приготування (з мінімальною кількістю жиру і цукру), підсушений бісквіт. При загостренні панкреатиту, коли потрібно дуже строгий режим щадного харчування, навіть ці продукти виключаються з харчування.

Для пирога «Дієтичний» з фруктами і ягодами знадобляться:

  • цукор-пісок-3 або 4 ст. ложки;
  • кориця (за смаком);
  • склянка муки;
  • стакан вівсяних пластівців;
  • чайна ложка розпушувача;
  • сіль (щіпка);
  • сода - чверть чайної ложки;
  • йогурт мінімальної жирності - 200 г (можна брати як натуральний так і, наприклад, чорничний);
  • фрукти і ягоди (як свіжі, так і заморожені, тільки попередньо розморозивши їх).

В даному рецепті домашньої випічки при панкреатиті запропоновані банан, персики і півсклянки ягід В даному рецепті домашньої випічки при панкреатиті запропоновані банан, персики і півсклянки ягід. Дно форми для запікання заповнити фруктами, зверху висипати ягоди. Додати зверху ложку цукру і корицю до смаку. Для тесту в окремому посуді змішуються вівсяні пластівці з борошном, 2-мя ложками цукру, розпушувачем, содою і сіллю. Додати йогурт і все розмішати. Отриману масу викласти на фрукти. Якщо буде потрібно, то зверху посипати цукром, але не обов'язково. Розігріти духовку. Запікати пиріг 40-50 хвилин до готовності.

Рецепт «Хлібного» пудингу

Половину батона несвіжого житнього або пшеничного хліба нарізати скибочками. Зверху викласти нарізані тонкими скибочками 3-4 яблука, посипати жменею родзинок. Збити 3 яйця з півсклянки цукру, поступово додаючи 700 мл молока. Заливаємо отриманою рідиною хліб з яблуками, перемішати. Нехай постоїть 2 години і просочиться. Верх розправити ложкою. Випікати в духовці до готовності.

Випікати в духовці до готовності

Інга - 22 Лют 2016, 14:06

Я беру м'ясо відварне, овочі, фрукти і дитяче харчування. Все кладу в сумку-холодильник. Спочатку з'їдаю м'ясо, овочі, так як можуть зіпсуватися, потім переходжу на дитяче харчування. Сахорозаменітелем не користуюся. Чай можу пити звичайний чорний.

Elena - 17 Лют 2016, 16:49

Esli edete daleko, na poezde, berite s soboi ovsjanku, kotoruju mojno zalith kipjatkom, sdelav kashku. Vozmite takje chai travjanie, vozmite korizu molotujy dlja svoej kashki i nemnogo izhuma k chayu i saharozamenitelhi. Suhariki, galetnoe pechenhe, ovsjanoe negirnoe pechenhe pomogut skorotath vashe vremha i ne navredhat. Proverhala na sebe.

Світлана - 11 Січ 2016, 00:06

Шановні читачі, звертаюся до Всім, у кого є панкреатит. Хто небудь з Вас, вирішувалося їздити на поїзді, на далекі відстані, з панкреатитом, якщо так, то як складали режим харчування в поїзді? Дуже чекаю відповіді, заранее спасибо. Світлана.

Чи вся випічка протипоказана при запаленні підшлункової залози?
Хто небудь з Вас, вирішувалося їздити на поїзді, на далекі відстані, з панкреатитом, якщо так, то як складали режим харчування в поїзді?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com