рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Торт «Баунті»

  1. Торт «Баунті» - рецепт
  2. Рецепт кокосового торта «Баунті» в домашніх умовах
  3. Шоколадний торт «Баунті» без випічки - рецепт

знамениті кокосові батончики в молочному шоколаді вже давно підкорили серця завзятих ласунів і не здають своїх позицій, незважаючи на всю різноманітність нових ласощів, щогодини з'являються на ринку. Що й казати, класичне поєднання солодкої кокосової начинки з оболонкою з шоколаду не раз обігравалося навіть в домашніх десертах. Одному з таких - торту «Баунті» - ми і вирішили присвятити цей матеріал.

Торт «Баунті» - рецепт

Почнемо з незвичайного торта, що представляє собою послідовність шарів кокосової меренги і шоколадного крему. Таку версію «Баунті» в супермаркеті годі й шукати.

Складові:

Для кокосової меренги:

  • яєчні білки - 9 шт .;
  • цукор - 310 г;
  • кокосова стружка - 210 г;
  • дрібка солі.

Для крему:

  • яєчні жовтки - 11 шт .;
  • цукровий пісок - 115 г;
  • шоколад темний - 310 г;
  • вершкове масло - 310 г;
  • молоко - 55 мл.

приготування

Почніть з приготування меренги. Покрийте деко пергаментом і промаслити папір. Збийте яєчні білки до формування стійких піків, підсипали до них щіпку солі. Коли піки утворюються, не зупиняйте ходу міксера, а лише трохи зменшіть його швидкість і почніть посипати цукор. Дайте меренге стати блискучою, після чого обережно змішайте її зі стружкою кокоса. Розподіліть масу по листу пергаменту максимально рівномірно.

Меренгу слід сушити при не дуже високій температурі, приблизно 130-150 градусах. Через перші півгодини сушки перевірте шар меренги і якщо він висох - виймайте деко з духовки. Після охолодження розділіть пласт меренги натроє.

Тепер до крему. Збийте яєчні жовтки з цукром і розмістіть їх на водяній бані. При постійному помішуванні, дочекайтеся, поки суміш придбає кремоподібну консистенцію, додайте до неї масло, молоко і шоколад. Після розтоплення і змішування всіх компонентів разом, почніть пошарово викладати їх в форму. Дайте торту охолонути перед нарізкою.

Рецепт кокосового торта «Баунті» в домашніх умовах

Цей торт «Баунті» теж має не зовсім звичайну структуру. В його основі лежить шоколадний бісквіт, поверх якого має в своєму розпорядженні пудінгообразная маса з кокосовою стружкою. Готовий торт покривається шоколадною глазур'ю і може подаватися відразу ж.

Складові:

Для бісквіта:

  • яйця - 5 шт .;
  • цукор - 115 мл;
  • борошно - 115 г;
  • какао - 45 мл;
  • розпушувач - 5 м

Для кокосового пудингу:

  • молоко - 715 мл;
  • цукор - 85 г;
  • сухий пудинг - 1 пакет;
  • вершкове масло - 210 г;
  • кокосова стружка - 230 м

Для глазурі:

  • чорний шоколад - 175 г;
  • вершкове масло - 35 г.

приготування

Перед тим, як приготувати торт «Баунті», необхідно буде зайнятися бісквітом, для якого яєчні білки збиваються до піків. Окремо збиваються і жовтки, до них попередньо підсипають цукор, а потім додають какао і розпушувач. Жовтки змішують з білковою піною і обережно всипають до них борошно, постійно і плавно перемішуючи. Перелийте тісто в покритий пергаментом деко і відправте в духовку при 180 на півгодини.

2/3 молока влийте в сотейник і почніть плавно підігрівати разом з цукром і маслом. Коли шматочки масла повністю розійдуться, всипте цукрову пудру. В останньому холодному молоці розведіть вміст сухого пудингу і додайте все до кокосової масі.

Бісквітну основу помістіть в форму і розподіліть кокосовий пудинг поверх. Дайте пудингу застигнути, після чого покрийте все шоколадною глазур'ю.

Шоколадний торт «Баунті» без випічки - рецепт

Складові:

Для основи:

Для начинки:

  • кешью (вимочені) - 2 ст .;
  • кокосова стружка - 1 ст .;
  • кокосове масло - 165 г;
  • мед - 115 мл;
  • вода - 65 мл.

приготування

Блендером збийте до крему інгредієнти основи і начинки. Викладіть основу в форму, розрівняйте, покрийте начинкою та залиште до повного застигання.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com