рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

шоколадний чізкейк

  1. Шоколадний чізкейк рецепт з фото крок за кроком

Взявши за основу рецепт американського   чизкейка «Нью-Йорк»   і доповнивши начинку впевненим шоколадним смаком, готуємо популярний десерт у вдалій варіації Взявши за основу рецепт американського чизкейка «Нью-Йорк» і доповнивши начинку впевненим шоколадним смаком, готуємо популярний десерт у вдалій варіації. Подібно оригіналу зберігаємо тонкий корж з пісочної крихти і високий пласт ніжною вершковою маси, але для різноманітності вводимо до незмінним складовим розтоплений шоколад. Знайоме кожному виріб вмить забарвлюється в насичений колір і набуває новий аромат. Любителі шоколаду і шоколадних ласощів обов'язково оцінять таку версію чизкейка гідно!

Як і в класичному рецепті для начинки застосовуємо сир «Філадельфія» або його аналоги ( «Альметте», «Віолеті» і т.п.). Вершки при необхідності можна замінити некислий сметаною.

Складові: Складові:

Для основи:

  • пісочне печиво - 200 г;
  • горіхи волоські або інші - 50 г;
  • вершкове масло - 100 г;
  • какао-порошок - 10 м

Для начинки:

  • вершковий сир - 500 г;
  • вершки не менше 30% - 150 мл;
  • цукор - 150 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • яйця - 3 шт .;
  • чорний або молочний шоколад - 150 г.

Шоколадний чізкейк рецепт з фото крок за кроком

  1. Печиво дробу в чаші блендера до найдрібнішої крихти.
  2. Слідом додаємо подрібнені горіхи. Всипаємо какао-порошок, який додасть присмак і відтінок шоколаду основи чізкейку.
  3. Розтоплюємо масло, вливаємо теплий розчин до сухої суміші. Перемішуємо.
  4. Висипаємо отриману крихту в форму для випічки, попередньо проклавши дно пергаментним папером. Утрамбовуємо масу, піднімаючи по краях борт заввишки 3-3,5 см. Пропорції в рецепті розраховані на форму діаметром 22 см.
  5. Відправляємо форму з шоколадною основою в розігріту до 160 градусів духовку на 10-15 хвилин.
  6. Готуємо начинку. Вершковий сир кімнатної температури злегка розтираємо виделкою. Додаємо простий і ванільний цукор, перемішуємо.
  7. По одному вводимо яйця, кожен раз розмішуючи сирну масу.
  8. Вливаємо вершки. Розмішуємо круговими рухами віночка (не збивайте).
  9. Окремо на «водяній бані» розтоплюємо розламаний на дольки шоколад. Остужаем, а потім додаємо однорідну темну масу до білого крему, розмішуємо до рівномірного фарбування.

    Як спекти шоколадний чізкейк

  10. Випікати шоколадний десерт будемо за всіма правилами класичного чізкейку, тобто в духовці на «водяній бані». Для цього обертаємо ємність з пісочної основою щільної фольгою в 3-4 шари, щоб в роз'ємну форму не просочилася рідину. Потім наповнюємо пісочну «чашу» шоколадною начинкою.
  11. Ставимо форму з шоколадним чізкейк в глибоке деко, який наповнюємо окропом так, щоб рідина доходила приблизно до середини ємності з десертом.
  12. Випікаємо чізкейк приблизно 60-80 хвилин при температурі 160 градусів (включаємо тільки нижній нагрів). Остужаем десерт в вимкненій духовці, злегка відкривши дверцята.
  13. Охолоджений чізкейк прибираємо на ніч у холодильник, дозволяючи остаточно закріпитися хиткою начинці. При подачі можна доповнити поверхню виробу шоколадними «осколками», м'ятою, горіхами, ягодами і т.д.
  14. Розрізаємо десерт на порції і подаємо.

Шоколадний чізкейк готовий! Смачного!

Завантаження ...

Схожі записи Якщо сподобався рецепт, напишіть коментар написати коментар

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com