рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пиріжки в духовці - рецепти з фото. Смачне дріжджове тісто для пиріжків в духовці

  1. Домашні пиріжки з капустою в духовці
  2. Здобні дріжджові пиріжки з м'ясом в духовці
  3. Рецепт солодких пиріжків в духовці з яблуками
  4. Швидкі пиріжки з картоплею на кефірі в духовці
  5. Рецепт дріжджового тіста для пиріжків в духовці

Російська кухня знаменита своїми пирогами, пиріжками різних видів і розмірів, з різноманітними начинками, обсмаженими в маслі або запеченими в духовці. Їх подають до чаю, супу або бульйону.

Найбільш поширений вид тесту для пиріжків - дріжджове, його найчастіше готують господині. Пиріжки можна зробити і з прісного тіста. Також використовується бездріжджове, листкове, здобне, заварне або Пісочне тісто . До складу тесту може входити молоко, кефір або інші кисломолочні продукти, звичайна вода або мінералка, навіть пиво. Інгредієнти тесту для пиріжків в духовці змінюються в залежності від національних особливостей або рецептури тієї чи іншої кухні.

В якості начинки використовуються всілякі інгредієнти: м'ясо, морепродукти, риба, овочі, печінку, гриби, фрукти або ягоди. У пампушки з маком додають прянощі, горіхи або мед.

Пиріжки можуть бути різноманітних форм і розмірів: маленькі (до 3 см) і великих розміром з деко, трикутні, квадратні, у вигляді човника, круглі. Начинку в пиріжки або готують заздалегідь, або кладуть без термічної обробки.

Але завжди при правильному приготуванні пиріжки виходять смачними і дуже бажаними на кожному столі.

Домашні пиріжки з капустою в духовці

Домашні пиріжки з капустою в духовці

Ароматні і пишні, приголомшливо смачні - такі пиріжки з капустою виходять з даного рецептом. Замість білокачанної капусти можна покласти в начинку картопля з грибами, сир або фрукти.

Інгредієнти:

Для тесту:

  • Пшеничне борошно - 1 кг;
  • Масло розм'якшене вершкове - 100 г;
  • Молоко - 1,5 ст .;
  • Дріжджі - 50 г;
  • Цукор - 1 ст. ложка;
  • Яйце - 2 шт.

Для начинки:

  • Цибулина - 1 шт .;
  • Масло рослинне (для смаження);
  • Морква - 1 шт .;
  • Капуста білокачанна - 1000 г (невеликий качан).

Спосіб приготування:

  1. Трохи нагріваємо молоко. У ньому розчиняємо дріжджі. Додаємо цукор, трохи солі і масло (злегка підтале).
  2. Все ретельно розмішуємо. У масу додаємо яйця. Все ще раз перемішуємо.
  3. За немногу додаємо в масу всю зазначену в рецепті борошно.
  4. Замішуємо густе тісто.
  5. На 3 години залишає в теплі.
  6. Капусту дрібно шаткуємо, цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо.
  7. Капусту відправляємо на сковороду з маслом. Обсмажуємо овоч, помішуючи.
  8. До підрум'яниться капусті додаємо цибулю, перемішуємо. Ще трохи обсмажуємо.
  9. До овочів додаємо натерту моркву. Ще кілька хвилин обсмажуємо начинку, солимо, перчимо.
  10. Посипаємо борошном стіл. Викладаємо тісто, яке до цього моменту має збільшитися вдвічі.
  11. Тісто добре вимішуємо, розрізаємо частини, з кожної формуємо невелику смужку.
  12. Смужку розрізаємо на рівні шматочки, кожен розгортаємо в гурток, на середину якого викладаємо капустяну начинку.
  13. Краї пиріжка акуратно скріплюємо, кладемо на стіл швом вгору.
  14. Сформовані пиріжки залишаємо підійти 15 хвилин.
  15. Змащуємо пиріжки яйцем.
  16. Перекладаємо пиріжки на деко (необхідно змастити маслом), який поміщаємо в духовку (2000). Готувати будемо 50 хвилин.

Здобні дріжджові пиріжки з м'ясом в духовці

Здобні дріжджові пиріжки з м'ясом в духовці

Ніжне здобне тісто для пиріжків в духовці за рецептом з ситної м'ясною начинкою - і у вас виходять дуже смачні домашні дріжджові пиріжки. Замість яловичого фаршу можна взяти курячий або приготувати начинку з печінки.

Інгредієнти:

Для тесту:

  • Борошно - 0,5 кг;
  • Дріжджі - 30 г;
  • Масло вершкове - 50 г;
  • Цукор - 2 ст. ложки;
  • Перець, сіль;
  • Молоко - 150 мл;
  • Яйце - 3 шт.

Для м'ясної начинки:

  • Перець, сіль;
  • Цибулина - 1 шт .;
  • М'ясний фарш (яловичий) - 500 г.

Спосіб приготування:

  1. Зробимо дріжджове здобне тісто. У трохи теплому молоці (можна воді) розчинний дріжджі (пресовані). Додаємо розм'якшене масло, цукор, яйця. Ми залишаємо на 15 хвилин.
  2. Невеликими порціями додаємо в масу борошно, розмішуємо і замішуємо густе тісто.
  3. Посипаємо борошном тісто, залишаємо на дві години.
  4. Приготуємо начинку. Фарш з цибулею обсмажуємо на сковороді до готовності. Солимо, перчимо. Фарш охолоджуємо.
  5. Тісто має вдвічі збільшиться. Викладаємо на стіл. Добре вимішуємо. Розрізаємо на кілька частин.
  6. З тіста робимо невеликі коржі, в центр яких викладаємо м'ясну начинку.
  7. Кінці коржів добре скріплюємо, викладаємо на деко. Відстань між пиріжками має бути не менше 2 см. На 15 хвилин залишаємо.
  8. Змащуємо пиріжки яйцем.
  9. Розміщуємо деко в духовку (2000). Готувати будемо 50 хвилин.

Рецепт солодких пиріжків в духовці з яблуками

Рецепт солодких пиріжків в духовці з яблуками

Солодкі і ароматні пиріжки з яблуками люблять все - а особливо діти. Порадуйте близьких смачною рум'яною випічкою, тим більше готувати цю страву зовсім не складно. Свіжі яблука при бажанні можна замінити повидлом або варенням.

Інгредієнти:

Для тесту:

  • Борошно - 500 г;
  • Сметана - 250 г;
  • Масло вершкове (розм'якшене) - 1 пачка;
  • Трохи солі.

Для яблучної начинки:

  • Яблука - 500 г;
  • Ізюм - 100 г;
  • Цукор - 1 склянка;
  • кориця;
  • Крохмаль - 1 ст. ложка.

Спосіб приготування:

  1. Приготуємо смачне тісто для пиріжків в духовці. З усіх інгредієнтів замісити густе тісто. Масло використовуємо розм'якшене. Ми залишаємо тісто на 2 години в холодильнику.
  2. Приготуємо начинку. Яблука очищаємо, нарізаємо кубиками.
  3. Промиваємо родзинки, заливаємо гарячою водою, залишаємо на 15 хвилин.
  4. Змішуємо подрібнені яблука з родзинками, корицею, цукром і крохмалем. Перемішуємо. Можна додати трохи ваніліну.
  5. З тіста вирізаємо кружечки, в центр кожного укладаємо по ложці яблучно-Ізюмова начинки. Краї пиріжків скріплюємо, викладаємо на деко швів вгору.
  6. Змащуємо пиріжки яйцем.
  7. Деко з пиріжками поміщаємо в духовку (2000). Готувати будемо 40-50 хвилин.

Швидкі пиріжки з картоплею на кефірі в духовці

Швидкі пиріжки з картоплею на кефірі в духовці

Для тих, кому приготування дріжджового тіста здається тривалим і складним процесом, підійде рецепт пиріжків на кефірі. Не потрібно чекати поки підійде тісто, пиріжки з картоплею можна швидко приготувати і насолоджуватися їх чудовим смаком.

Інгредієнти:

Для приготування тіста:

  • Борошно - 500 г;
  • Кефір - 300 г;
  • Цукор - 1 ст. ложка;
  • Яйце - 1 шт .;
  • Олія - ​​3 ст. ложки;
  • Сода - 1 ч. Ложка;
  • Трохи солі.

Для приготування начинки:

  • Картопля - 500 г;
  • зелень;
  • Цибулина - 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Теплий кефір перемішуємо з содою, залишаємо на 5 хвилин.
  2. Додаємо цукор, сіль, масло, яйце. Все ретельно перемішуємо.
  3. Частинами в масу підмішуємо всю муку.
  4. Замішуємо круте тісто, залишаємо на 30 хвилин.
  5. Приготуємо начинку. Відварюємо очищену картоплю. Робимо з нього пюре, додаємо обсмажену цибулину. Солимо, перчимо, все добре перемішуємо.
  6. З тіста формуємо коржі, на кожну викладаємо ложку начинки. Краї тесту скріплюємо, вироби викладаємо на деко швом вгору.
  7. Змащуємо пиріжки сирим яйцем.
  8. Розміщуємо деко в духовку (2000). Готувати будемо 50 хвилин.

Рецепт дріжджового тіста для пиріжків в духовці

Рецепт дріжджового тіста для пиріжків в духовці

Варіантів приготування дріжджового тіста для пиріжків в духовці досить багато. Цей рецепт підійде для пиріжків з різною начинкою, можна готувати і пироги, і піцу. Тісто виходить ніжним і повітряним. А сама випічка виглядає апетитно і красиво.

Інгредієнти:

  • Борошно - 1000 г;
  • Дріжджі - 1 упаковка (сухі);
  • Яйце - 1 шт .;
  • Трохи солі;
  • Цукор - 1 ст.ложка;
  • Олія - ​​3 ст. ложки.
  • Кефір - 500 г.

Спосіб приготування:

  1. Дріжджі розводимо в полстакане води (трохи теплої). Ми залишаємо на 10 хвилин. Дріжджі з водою повинні збільшитися в обсязі.
  2. Кефір переливаємо в окрему ємність, додаємо яйце, сіль і цукор. Все добре перемішуємо.
  3. Додаємо дріжджі, ще раз все акуратно перемішуємо.
  4. Виливаємо в опару рослинне масло.
  5. Замішуємо м'яке тісто: поступово додаючи борошно. Тісто має вийти легким і м'яким.
  6. Чисту ємність змащуємо рослинним маслом, перекладаємо в неї тісто, накриваємо рушником.
  7. Ми залишаємо в теплому місці на півгодини. Тісто має підійти і збільшиться в об'ємі вдвічі.
  8. Тісто обминають. Можна формувати пиріжки. Начинку вибирайте на свій смак.

Тепер ви знаєте, як приготувати пиріжки в духовці за рецептом з фото. Смачного!

Як пекти пиріжки в духовці, щоб вони виходили ніжними і ароматними, розповідають досвідчені кулінари:

  • Після формування пиріжків, їх укладають швом вгору на деко. При смаженні на сковороді бажано покласти швом вниз.
  • Перш ніж покласти дріжджі в тісто, їх розмішують в теплому молоці або воді і дають підійти.
  • Можна використовувати такі види начинок для приготування дріжджових пиріжків в духовці: картопля з грибами, печінку з цибулею, яйця з рисом і зеленою цибулею, м'ясний фарш і картопля.
  • Для приготування солодких пиріжків можна в якості начинки використовувати будь-які фрукти або ягоди, повидло або варення.
  • Перед тим як поміщати пиріжки в духовку їх змащують яйцем, щоб випічка стала рум'яною і привабливою. Яйце можна замінити міцної чайної заварки.
  • Приготування дріжджового тіста, формування пиріжків, їх расстойка повинні проходити в теплому приміщенні без протягів.
  • Верх пиріжків перед відправкою в духовку можна посипати кунжутом, кмином або маком - так буде ще смачніше.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com