рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ніжна сирна запіканка

  1. Інгредієнти рецепта ніжною сирною запіканки

Фото ніжною сирною запіканки

Дуже смачна, ніжна, злегка схожа на суфле запіканка. Сподобається як дорослим, так і дітям. За своїм бажанням ви можете додати в неї родзинки або курагу. Я іноді тру в неї на крупній тертці моркву (правда мій найменший член сім'ї не шанує ніяких добавок в цей, як він називає, "тортик").

Інгредієнти рецепта ніжною сирною запіканки

  • 1 пачка сиру (однорідного). Я використовую 9% сир
  • 200г будь-якого рідкого сиру (можна знежиреного)
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. манки
  • 3 ст. л. цукру
  • 1/2 пакетика ванільного цукру (або ванілін на кінчику ножа)
  • дрібка солі
  • 1/2 склянки молока

Як приготувати ніжну сирну запіканку, рецепт з фото

Для тих хто не любить "морочитися" - ви можете змішати всі інгредієнти міксером або ложкою відразу в одній мисці і викласти в заздалегідь змащену маслом форму. Я ж все-таки віддаю перевагу поетапне приготування страв)). Для цього я спочатку злегка збиваю яйця з сіллю і цукром (можна віночком, але міксером швидше). Потім додаю молоко і ванілін, продовжуючи збивати, засинаю манку. Потім виливаю рідкий сир, збиваю і в самому кінці додаю сир з пачки. Ретельно (щоб не було грудочок) перемішую і виливаю масу в форму, змащену маслом. Маса рідка (консистенції сметани). Ставлю в духовку розігріту до 180 градусів на 40-45 хвилин (випікати до золотистої скоринки). Під час випікання запіканка сильно поднімается- це треба враховувати при виборі форми (якщо ви користувалися міксером, то вона може піднятися в 2 рази). Але коли ви її дістанете з духовки - вона осяде. Запіканка смачна як в теплом, так і в холодному вигляді (зберігати в холодильнику). Додатково можна полити згущеним молоком або варенням. Приємного вам апетиту!

16696

221

10
  • Светуля
  • aniram
  • Таша
  • пташка
  • Diana_V
  • sini4ka1979
  • Віра
  • Танюшка4
  • Оксана
  • Наталія Т

Ніжна сирна запіканка - рецепт собі на стіну:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com