рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кращий торт з вівсяного печива і бананів: рецепт без випічки

  1. склад продуктів

Готується такий торт з вівсяного печива без випічки: дуже швидко і просто.

Всього три інгредієнти, а в результаті виходить дуже-дуже смачна випічка. Він ідеально підійде як для святкового столу, так і просто побалувати домашніх і себе, кохану. Якщо немає часу на довгу метушню з тестом або просто не виходить складна випічка, тоді такий рецепт стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою. Пробуйте, готуйте - і насолоджуйтеся.

склад продуктів

  • 500 грам свіжого вівсяного печива;
  • 800 грам жирної сметани;
  • два стиглих банана;
  • один стакан (місткістю 250 мілілітрів) цукрового піску.

Покроковий процес приготування


  1. У миску перекладаємо домашню або жирну густу магазинну сметану, додаємо цукровий пісок (його кількість можете регулювати на свій смак). Збиваємо крем міксером або віночком до однорідності. Чекаємо, поки цукор не розчиниться.
  2. Порада. Для приготування торта можна також використовувати з амий смачний шоколадний крем або приголомшливий крем з манної крупи .
  3. Стиглі солодкі банани нарізаємо кружечками завтовшки 3-5 міліметрів.
  4. Круглу форму (краще невеликого діаметру і роз'ємну) застилає харчовою плівкою.
  5. Вівсяне печиво занурюємо в крем і, допомагаючи собі двома вилками, викладаємо першим шаром в форму.
  6. Щоб заповнити порожні простору, робимо наступне. Ламаємо печиво на шматочки, мачає їх в сметанний крем і викладаємо в проміжки.
  7. Наступним шаром викладаємо все нарізані банани.
  8. Накриваємо їх ще одним шаром вівсяного печива, яке також обмакиваем в крем. Проміжки заповнюємо шматочками.
  9. Змащуємо весь торт залишками крему, накриваємо харчовою плівкою, відправляємо форму в холодильник мінімум на три години.
  10. Для прикраси торта можна використовувати крихту з вівсяного печива, тертий шоколад або порошок какао.

Для прикраси торта можна використовувати крихту з вівсяного печива, тертий шоколад або порошок какао

Приємного чаювання.

Тисни «Подобається» і отримуй тільки кращі пости в Facebook ↓

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com