рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Домашня випічка / Пироги з м'ясом

  1. Домашня випічка / Пироги з м'ясом
  2. Рецепт Швидкий пиріг з м'ясом
  3. Рецепт Сирний пиріг з м'ясом
  4. Рецепт Кіш - відкритий пиріг з м'ясом
  5. Рецепт Кіш картопляний з м'ясом
  6. Цікаві статті:

Любителі ситних пирогів з м'ясом є в кожній родині

Любителі ситних пирогів з м'ясом є в кожній родині. Доводиться серйозно поламати голову, щоб придумати новий незвичайний рецепт пирога з м'ясною начинкою. У цій статті зібрані оригінальні рецепти пирогів з м'ясом на будь-який випадок і смак. Рецепти пирогів з м'ясом читайте далі.

Домашня випічка / Пироги з м'ясом

Рецепт Пиріг з м'ясом «Наливна»

Складові:

  • 250 гр. борошна
  • 3 ст. л. сметани
  • 3 ст. л. майонезу
  • 4 яйця
  • 100 гр. сиру
  • 0,5 ч.л. соди
  • 1 ст. л. оцту 6%
  • сіль

Для начинки:

  • 300 гр. курячого м'яса або м'якоті свинини
  • ріпчаста цибуля
  • 200 гр. печериць
  • 5 ст. л. рослинної олії
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

  1. Цибулю нарізати дрібно і обсмажити на рослинному маслі.
  2. Додати гриби пластинками, премешать і згасити до випаровування рідини.
  3. М'ясо пропустити через м'ясорубку.
  4. Викласти фарш в сковорідку до грибів з цибулею. Посолити і поперчити, зняти з вогню, остудити.
  5. Приготувати тісто: збити яйця, всипати натертий на крупній тертці сир, борошно, соду гашене оцтом, сметану і майонез, перемішати.
  6. Деко з високими ботрікамі змастити маслом і присипати борошном.
  7. Викласти половину тіста на деко. Розрівняти лопаткою і викласти фарш. Залити другу частину тесту.
  8. Випікати при 200 градусах близько 30 хвилин.

Випікати при 200 градусах близько 30 хвилин

Рецепт Швидкий пиріг з м'ясом

Складові:

  • 2 яйця
  • 1 ст. борошна
  • 1 ст. кефіру
  • 0,5 ч. Л. соди
  • 0,5 ч. Л. солі

Для начинки:

  • 350 гр. м'ясного фаршу
  • ріпчаста цибуля
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

  1. Змішати всі інгредієнти для тіста і збити до отримання однорідної пишної маси.
  2. Цибулю нарізати дрібно і додати в фарш. Посолити, поперчити і добре вимісити.
  3. Форму змастити олією і посипати борошном.
  4. Вилити половину тесту в форму, зверху викласти фарш, залити тестом.
  5. Випікати при 180-200 градусах близько 40 хвилин.

Рецепт Сирний пиріг з м'ясом

Складові:

  • 400 гр. сиру
  • 2 яйця
  • 8 ст. л. рослинної олії
  • 2 ч. Л. розпушувача
  • 15-17 ст. л. борошна

Для начинки:

  • 1 кг змішаного фаршу
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 300 гр. капусти
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

  1. Фарш обсмажити на олії, додати нашатковану капусту і згасити під кришкою 10-15 хвилин. Посолити, поперчити, додати вершкове масло і зняти з вогню.
  2. Для тесту протерти сир через сито, додати решту інгредієнтів, вимісити тісто.
  3. Скачати тісто в кулю іубрать на півгодини в холодильник.
  4. Тісто розділити на дві нерівні частини, велику розкачати в пласт товщиною 5 мм і викласти у змащену маслом форму для випічки.
  5. Сформувати бортики.
  6. Решту тіста розкачати і нарізати смужками.
  7. Викласти на тісто в формі начинку, поверх неї розкласти смужки тіста у вигляді решітки.
  8. Випікати пиріг близько 40 хвилин при 200 градусах.

Випікати пиріг близько 40 хвилин при 200 градусах

Рецепт Кіш - відкритий пиріг з м'ясом

Складові:

  • 400 гр. листкового тіста
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 200 гр. свіжих грибів
  • 350 гр. змішаного фаршу
  • 5 яєць
  • 0,5 скл. жирних вершків або сметани
  • 100 гр. сиру
  • сіль
  • перець
  • часниковий порошок

Спосіб приготування:

  1. Розкачати листкове тісто в коло діаметром більше форми для випічки.
  2. Форму змастити маслом і присипати борошном або сухарями.
  3. Перекласти тісто у форму, сформувати бортики. Випікати 8-10 хвилин при 180 градусах.
  4. Цибулю нарізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі.
  5. Гриби нарізати дрібно, додати до цибулі. Загасити, перемішати і викласти фарш. Начинку довести до готовності. Посолити, поперчити і остудити.
  6. Збити яйця з вершками або сметаною.
  7. Сир натерти на дрібній тертці і висипати в яєчну суміш. Додати сіль, перець і часниковий порошок.
  8. Викласти м'ясний фарш на листкове тісто, залити яєчно-сирною сумішшю і поставити в духовку.
  9. Випікати при 180 градусах 15-20 хвилин.

Рецепт Кіш картопляний з м'ясом

Складові:

  • 200 гр. картопляного пюре
  • 200 гр. борошна
  • яйце
  • 1 ст. л. вершкового масла

Для начинки:

  • 500 гр. змішаного фаршу
  • 2 болгарських перцю
  • помідор
  • ріпчаста цибуля
  • 1 ст. молока
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • сіль
  • перець
  • сир

Спосіб приготування:

  1. У теплу картопляне пюре додати вершкове масло, яйце і борошно. Вимісити до однорідності.
  2. Змастити форму для випічки рослинним маслом, викласти тісто, сформувати бортики. Поставити форму в холодильник.
  3. М'ясний фарш обсмажити на олії.
  4. Окремо обсмажити цибулю кубиками. Змішати цибулю з фаршем, посолити і поперчити.
  5. Солодкий перець нарізати середніми кубиками і обсмажити окремо.
  6. З'єднати перець з фаршем, додати дрібно нарізаний помідор, перемішати і викласти на тісто.
  7. Для заливки з'єднати молоко, томатну пасту, яйце, сіль і перець. Збити заливку і вилити на фарш.
  8. Присипати тертим сиром і запекти при 200 градусах близько 40 хвилин.

Пироги з м'ясом це наша історична кулінарна пам'ять і звичайно дуже смачне і ситне блюдо. Радуйте себе і своїх близьких справжньою домашньою випічкою з м'ясом!

Готуйте з задоволенням і будьте здорові!

Завжди Ваша Олена Терешина.

Цікаві статті:

Рецепти - всі кухні світу

Святковий стіл

прості рецепти

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com