Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.
работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Цукрові булочки з корицею і лимонною цедрою: рецепт з фото
Перед вами відмінний рецепт для сніданку - вершково-цукрові булочки з корицею і лимонною цедрою. Приготуйте з даного рецептом цю солодку випічку і порадуйте ваших близьких! Рецепт легкий в приготуванні в домашніх умовах.
Фото: цукрові булочки з корицею і лимоном рецепт
Вершково-цукрові булочки з багатим насиченим смаком з корицею і лимонною цедрою приємне ранкове частування, яке може дозволити собі на сніданок кожен з вас. Це найпростіший спосіб перетворити цього ранку вашу кухню в кондитерську. 45 хвилин і всього 6 інгредієнтів або навіть трохи менше і ось вже у вас на столі найсмачніші ранкові булочки-красуні.
Як можна не закохатися в ці пишечки? На перший погляд вони здадуться вам простим ласощами, булочкою з цукром і не більше, але відкусивши таку цукрову булочку, розкривається справжній смак здоби - масляниста, листкове тісто з хрустким карамельним покриттям і «теплими» спеціями, смак яких відчувається з кожним укусом булочки, знову і знову. Спробуйте це дуже просто
Приготування цукрових булочок з корицею і лимонною цедрою:
Розігрійте духовку до 220 С. Харчовим гелем сбризнете форму для випічки, якщо немає спрею, то змастіть форму маслом.
У невеликій мисці змішайте 2 ст. ложки цукру з 2 ст. ложками коричневого цукру, додайте корицю, лимонну цедру і відкладіть в сторону.
Посипте стільницю цукром і розкладіть листкове тісто, злегка придавивши рукою.
За допомогою качалки розкачайте тісто і розріжте гострим ножем на 2 частини. Щедро змастіть тісто вершковим маслом за допомогою вилки.
Поверх масла акуратним шаром розкладіть солодку начинку з кориці і лимонної цедри. Скачайте в акуратний рулет.
Розріжте тісто на однакового розміру брусочки.
Помістіть кожен брусочок в форму, вертикально.
Форму з заготовками поставте, випікається на 20-25 хвилин в духовку до темно золотисто-коричневого кольору.
Час, що залишився вершкове масло покладіть в миску і розтопіть в мікрохвильовій печі, готові булочки змастіть маслом і посипте сумішшю з цукру і кориці.
Фото: Як приготувати цукрові булочки з корицею і лимонною цедрою в домашніх умовах
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus