рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чим змащувати форми для випічки

Кекси в духовці. Проста випічка: рецепти

похваліть деко свій І ніколи силіконові штучки НЕ юзала ... варто в їх сторону подивитися? п.с. і заодно СКОВОРОДИ сімейного розміру універсальні ... і посмажити і згасити, щоб ... Цей порадить. Чи не / ва з Ашана якось швидко прийшла в непридатність ((*** Тема перенесена з конференції "СП: посиденьки"

Читати всі обговорення і залишити коментар

Дуже люблю свої силіконові форми. Але у мене найпростіші, без зайвих деталей. Їх мити зручніше. Обожнюю котлети запекти в духовці. Відразу і багато. Масло не бризкає, перевертати не потрібно ... Ось прям зараз похвалюся котлетами в новій темі.
Сковорода робоча одна, радянська, інші "на всякий випадок". Не щастить мені на них :(

28.09.2017 2:51:41

Я найчастіше запікаю в скляному деку, легко мити і діставати. Рідше - використовую силіконові формочки, теж непогано.
З сковорідок моєї улюбленицею стала сковорода марки Vari. У мене керамічна Fresco Ceramica діаметром 26 см, лита. Розмір якраз універсальний, на сім'ю вистачає. Товщина 0,5 мм, гріється рівномірно. Завдяки високим бортикам в ній ідеально тушкувати, смажити - нічого не випадає на піч. І покриття тримається, хоч я її і в хвіст, і в гриву використовую.

27.09.2017 23:07:22

... л. крупної солі Для глазурі: 290 г сиру маскарпоне 1 стакан незбираного молока 1 ст. л. цукру упаковка суміші для шоколадного пудингу Розігрійте духовку відповідно до інструкцій на упаковці шоколадної суміші для випічки. Змастіть форму для випічки рослинним маслом. Підготуйте тісто для торта відповідно до вказівок на упаковці, вилийте в підготовлену форму і відкладіть. Змішайте Рікотта, маскарпоне, яйця, цукор і сіль і збийте за допомогою міксера до отримання однорідної маси. Обережно вилийте начинку на сире шоколадне тісто так, щоб шоколадна суміш була повністю покрита білою сумішшю. Випікайте до того моменту, поки тісто не підніметься, 50-60 хвилин. Дайте торту повністю охолонути. Безпосередньо ...

... У мисці змішати шпинат, раскрошенную фету, кріп, петрушку, дрібно нарізану зелену цибулю і яйця. Добре посолити і поперчити. Розігріти духовку до 180 ° С. Оливковою олією змастити форму для випічки діаметром 20 см. Змастити лист тіста оливковою олією і викласти в форму. Повторити, щоб вийшло шість шарів. Далі викласти начинку зверху на тісто і розрівняти. Зробити ще шість шарів тесту, змащуючи їх оливковою олією. Випікати пиріг до готовності і золотистого кольору 30-40 хвилин. Пончики лукумадес в медовому сиропі Солодкі пісне ...

... л. кукурудзяного крохмалю 2 яйця 2 яєчних жовтки 1 склянка вершків середньої жирності 1 склянка свіжої малини (можна використовувати заморожену і будь-які інші ягоди) цукрова пудра для прикраси Розігрійте духовку до 190 градусів. Змастіть форму для випічки маслом. Змішайте подрібнений мигдаль, тростинний і білий цукор і кукурудзяний крохмаль. Додайте яйця, яєчні жовтки і вершки. Добре перемішайте до отримання однорідної маси, потім вилийте суміш у підготовлену форму. Прикрасьте свіжою малиною. Випікайте приблизно 35 хвилин до появи золотистої скоринки і суфле (суфле спаде, як тільки ви отримаєте запіканку з духовки). Подавайте запіканку гарячою, попередньо присипавши з ...

У лінійці благодійних продуктів Avon - новинка! Яскравий і функціональний набір для випічки «Рожева стрічка» доповнить серію благодійних товарів Програми «Разом проти раку грудей». Здобним частуванням легко порадувати всю сім'ю, адже в набір входять 6 силіконових форм для випічки і 2 пластикові форми для фігурного вирізання тіста. Займайся кулінарним творчістю собі на втіху! Зручні форми створені для виключно простого випікання апетитних тістечок. Набір від Avon ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Шахраї Avon вже добралися до самого святого, до онкології. З онкольних руки ще погріти треба? Уважно вникнути - в кожної акції комерційний ухил, з кожної акції прибуток компаніі.А просто оплатити операції Онкольні слабо ?????

07.06.2014 21:03:32

Яблучний пиріг тарт Татен і туніський пиріг з апельсинами

Взагалі, я хотіла поділитися новим рецептом кексів. Вони -мрія кожної господині, робляться однією лівою. За 3 дня, роблю вже другий раз а це показник :-) Правда, треба сказати спасибі друзям дочки! Перший разів робила в силіконових формочках, другий в паперових. І вирішила заодно обговорити формочки для кексів. ? Rnd = 575485376 Паперові формочки з ІКеі- політ нормальний, вони трохи менше по діаметру, але вище, в результаті виглядають більше похожімін кекси :-) Силіконові формочкі- моя любов :-) кекси ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Ага, я тебе і тут знайшла! Які ти штуки показуєш ?! Ну адже не можна негайно не кинутися їх виконувати, он уже кекс в духовці ... еее ... правда у мене виявилося мало розпушувача, але подивимося, що вийде.

01.10.2012 19:48:03

Пиріг зі свининою, пастуший і староанглийский яблучний

Будь ласка, поділіться перевіреним рецептом маленьких кексів типу маффинов. Буду випікати в формочках разових з фольги, їх потрібно змащувати?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Ділюся! Вчора робила, з'їли вже ... Не дивлячись на те, що вдома ми удвох з сином))) Збігала ось зараз сфоткали то, що залишилося :)
[Посилання-1]
3 яйця, 200г. маргарину, 200 мл майонезу, 1/2 ч.л. розпушувача або соди (я робила з розпушувачем), 2 ст.мукі, родзинки, курага, .. (чого є, можна і нічого)
Яйця збити з цукром до білої піни, влити розтоплений маргарин, додати майонез і знову добре збити. всипати все інше і ретельно перемішати. Форми для випічки змастити маргарином (якщо не силіконові) і піч в розігрітій до 160 градусів духовці приблизно 30-40 хв. 11.06.2013 00:23:52 [Посилання-1]
Я в алюмінієві кладу паперові капсули.

Якщо їх немає, змащуйте вершковим маслом. 10.06.2013 20:37:28

Я дивлюся, Ви весь час печете на пергаменті. А маслом змащуєте його або прям на сухий викладаєте? І чи є якась перевага, крім того, що лист не треба мити?

Читати всі обговорення і залишити коментар

З мого досвіду: коричневий папір - добре, біла, навіть з маслом - погано.

12.12.2012 10:25:16

Дякую за відповіді. У мене зараз на пакувал написано - "папір для випікання (пергамент)". На вигляд звичайна суха калька. Теж пишуть, що змащувати не треба і не прилипає. У мене слойки прилипли, та так, що ледве віддер. Думаю, напевно, справа в якості паперу. А якщо треба змащувати, то на фіга взагалі папір.

12.12.2012 10:05:19

Я деякий час назад стала на деко стелити папір для випічки, щоб він потім чистим залишався. Готувала таким образрм сирники, булочки. І все у мене стало прилипати до неї. Тобто коли на одній стороні, яка знизу, утворюється корочка, вона намертво прилипла до паперу. :( Пробувала предвательно лист рослинним масло змастити пензликом, то ж саме. Що зробити, щоб так не було? ЗИ: духовка газова, температура 180-200

Пекла правда всього один раз, але думаю вдруге буде такий же (((Форму попередньо змастила олією трохи зовсім, а низ кексу все одно підгорів. Температура була градусів 180. Плита у мене електрична. Ставила в розігріту духовку. Зараз в інеті рила інфу, хтось написав, що потрібно в холодну ..... А як правильно?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Про поставити вище і додатковий лист вже написали. Кекси ставлять в гарячу духовку. Ще спробуйте вниз поставити ємність з водою. Якось краще з нею печеться.

06.08.2012 14:18:27

в холодну або гарячу ставіть- це не від форми залежить, а від виду тесту.
1.Не потрібно змащувати силіконові форми маслом, це навіть в інструкції до них написано!
2. тому силіконова тонша, ніж керамічна і т.п., то ставте її вище, ніж інші і на нижній рівень духовки ставте порожній металевий лист
у мене все хоче підгоріти, тому що моя чарівна духовка гріє тільки знизу, з листом набагато менше підгорає

06.08.2012 13:25:12

Прості рецепти від майстра-кондитера.

... Для додання аромату або особливого смаку в пісочне тісто додають ванільний цукор, лимонну цедру або розтерті горіхи. У пісочному тісті частину борошна можна замінити крохмалем. Пироги з пісочного тіста слід виймати з форм охолодженими. Протягом перших 20 хвилин випічки дверцята духовки відкривати не можна. Перш ніж додавати в тісто родзинки, його потрібно обваляти в борошні. Жовток слід розтирати з цукровим піском до утворення піни. Сіль завжди додають до борошна лише тоді, коли опара вже відбродила. Пироги, які посипають цукровою пудрою, змащують також маслом - воно надає їм приємний аромат. Піро ...
... Тісто для пирога, випеченого на деку, розкочують як можна тонше, щоб добре відчувався смак начинки. Пироги з солодкою начинкою покривати цукровою глазур'ю слід, поки вони ще теплі. Закриті пироги змазують перед випічкою збитим яйцем, молоком, цукрової водою. Завдяки цьому на готовому пирозі з'являється апетитний глянець. Найкращий блиск виходить при мастилі жовтками. Пиріг, який розрахований на тривале зберігання, тримають в закритому посуді. Високі пироги випікають на слабкому вогні, щоб вони рівномірно пропікалися. Якщо тісто вже підійшло, а у вас немає часу поставити його в ...

Мені здається, що силіконову форму для випічки я використовую неправильно, тому що готовий виріб витягується погано, шматки залишаються всередині. По-перше, я змащую її вершковим маслом та посипаю борошном або сухарями (що є в наявності) перед тим, як залити в неї тісто. По-друге, виймаю з неї готовий кекс відразу після того, як дістала його з духовки. Але виходить, що однаково готове з усіх боків виріб виймається з дефектами, один край обов'язково прилипне. Може проблема в тому, що кексу ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Дякую за поради :-) У мене форма була, на жаль, без російської інструкції, а переводити було лінь. Спробую, як порадили :-)

06.09.2010 16:41:29

Виймайте тільки остиглі вироби.

06.09.2010 14:50:38

Навчіть, будь ласка, піч що-небудь просте, швидке і економічне. Взагалі наскільки вигідніше піч самим (��аме по грошах?)

Читати всі обговорення і залишити коментар

Цей рецепт знайшла на мейл ру в співтоваристві "Пальчики оближеш" Дала його Світлана Андрєєва. У неділю зробила, моїй родині сподобалося, швидко і просто. До речі там багато рецептик хороших, я вже і суші спробувала, вийшло!
цитую:
"200 г маргарину,
1 яйце,
1 склянка цукру,
1/2 чайної ложки соди або 1 чайна ложка з верхом пекарського порошку,
2-3 склянки борошна,
1,5 склянки густого варення (я сьогодні використовувала яблучну начинку для пирогів, щось на зразок яблучного пюре)
1. Яйце збийте з цукром, додайте соду, розм'якшений маргарин (якщо маргарин з холодильника, просто потріть його на велику тертку), перемішайте і введіть поступово борошно. Замісити тісто. Воно повинно бути, як важкий куля. 1/3 тесту прибрати в морозилку.
2. Тісто укласти на деко і руками рівномірно розподіліть його по деко товщиною десь року 3-5 мм (в рецепті сказано розкачати тісто, але у мене не вийшло, тісто кришиться і ламалося). Викласти варення (у мене яблучне пюре).
3. Частина тесту з морозилки натерти на тертці поверх варення. Піч в розпеченій до 160 градусів духовці. Гарячим розрізати на шматочки - печінки.
З варенням печиво виходить потвёрже, а з яблучним пюре воно вийшло м'яке, розсипчасте, ніжне, що тане. "

01.04.2010 19:53:10

пироги за цим рецептом я печу немислимо багато років, і вважаю найвдалішим :-)
0,5 л молока
дріжджі (1 пакетик)
1 ч.л. солі
1 ст. цукру
100-150 гр соняшникової олії
мука
дуже якісно вимісити тісто і дати підійти.
Я зазвичай з міркувань ліні роблю один великий пиріг з капустою або солодкий, а й маленькі пиріжки виходять відмінно. Плюс цього тесту - НЕ черствіють і довго залишаються ніжними і м'якими. На мою цілком економічний :-)

30.03.2010 12:18:56

Форми для тортів. Його треба змащувати перед випічкою або так бухати?))

Читати всі обговорення і залишити коментар

Краще змастити .. взагалі з великих форм все краще вивалюється .. а з дрібних один раз, не змастивши, ледве викорябала ... тепер все змащую .. трохи

17.03.2010 10:16:00

я змащую чуток.тонкім шаром. потім випічка краще відстає.

17.03.2010 10:08:53

підмогу радою хочу спекти пиріг у формі з вогнетривкого скла а не знаю чи можна і як вийде ... може хто так робить? і ще форму тоді треба маслом змастити або просто борошном присипати?

Читати всі обговорення і залишити коментар

я пекла кранч в такий, дуже сподобалося, змастила сильно вершковим маслом і все. відійшло чудово і пропеклося

18.04.2009 11:54:56

Я форми скляні смазваю Маслоу і обсипають мукой.І ще печеться в них все трохи довше, низ і стінки у ізделія.У мене глибокі форми.Когда верх вже готовий, то частенько доводиться накривати зверху випічку папером або фольгою.

17.04.2009 22:18:56

Чи не кидайтеся помідорами тільки :) Ніколи в духовці не готувала .. тут купила готове листкове тісто, вирішила запекти типу булочок із сиром, ковбасою .. вобщем з тим що було під рукою ... Духовка нерегуліруется вобще :( нагрівається (принаймні по градусник, але він швидше за все вже не живий) до 220 градусів ... зменшувати не виходить, газ вобще гасне ... Вобщем поклала на деко (або як це називається) на фользі ці штуки ... знизу подарелі, тобто прямо до фользі пригоріли, всередині не ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Цю проблему прекрасно вирішує камінь для випічки. Секрет рівномірного випікання полягає в пористій структурі натурального каменю, завдяки якій відбувається поглинання вологості тесту і рівномірне її звільнення.
Камінь для випічки виготовлений з шамотної глини є натуральним екологічним матеріалом. За рахунок великої теплоємності камінь рівномірно прогрівається, він акумулює тепло, виступаючи своєрідним буфером теплообміну. Нагріваючись в духовці, виконує функцію розпеченого поду печі, за рахунок чого створюється ефект справжньої російської печі. [Посилання-1] 11.04.2016 9:28:12

є спец. папір для випічки-дуже зручно!

28.11.2008 13:55:33

Питання знавцям дріжджового тіста. Мама спекла у мене пиріжки, а вони вийшли з скоринкою. Вона дуже засмутилася, каже, що у неї вони ніколи не виходили і не вийдуть. Дійсно, вона їх зазвичай смажить в олії, але в цей раз робила за рецептом для випічки і тест було більш рідке, ніж для смаження. У чому може бути справа? Я ніколи пиріжків не пекла. Пекла в цій духовці рулет з дріжджового тіста, вийшов дуже хороший. Так що я тільки можу їй порадити зробити більш здобне ...

Усім Здрастуйте! Дівчатка, прочитала нижче ку-Навчаю рецептів про виготовлення кексів і ось мені цікаво, хто-небудь готував їх в силіконової формі? Буду дуже вдячна почути думку з цього приводу.

Читати всі обговорення і залишити коментар

у мене силіконові форми. Дуже зручно. Але потрібно врахувати одну важливу річ, тому що форма гнучка і якщо тісто рідке, то ставити її в духовку потрібно на чомусь (ставлю на протвень, а потім в духовку, або на сковорідку) і акуратно.
Ніколи нічого не підгорає і не прилипає. Одна з форм з рефленная дном виходить красивий малюнок.
Але, все-таки не дивлячись на запевнення в анотации, що "може скоротитися час приготування" мною була помічена зворотна реации, печеться довше.
А власники кльові ... але не виділа жодного разу ні в магазині, ні в СП.

17.04.2008 16:58:23

Як не намагаюся - виходить кляклим маса, більше схожа на сирну запіканку або омлет :) ніж на повітряну хрустку шарлотку. 4 яйця, склянка цукру, склянка борошна - все збиваю виделкою, ріжу яблука і заливаю цією масою, печу півгодини на 180 градусах, перевіряю готовність сірником :) Допоможіть, дуже люблю, але піч не можу: (((((

Читати всі обговорення і залишити коментар

зелені яблука (чим кисліше тим краще) з корицею і медом обсмажити на сковорідці, можна додати трохи слив масла.все роблю на око, тому що яблука ужаріваются, то робіть побільше (5-6), меду я вважаю за краще теж побільше (я зазвичай роблю на гречаному) .все це викладаєш в форму по дну. і зверху заливаю тестом.
так, тепер про тісто.
я все пропорції пишу приблизно, тому що знову ж все роблю на око.
півпачки вершкового масла (краще не з холодильника а заздалегідь витягти, щоб було м'якше) розминаєш, додаєш 3-4 яйця, 1,5-2 ст. цукру і заважаєш. лимон і на дрібній тертці потерти тільки скоринку, щоб не потрапив сік. чим більше цедри, тим смачніше. - додаєш все це в тісто. потім додаєш розпушувач (я зазвичай 1,5 маленьких пакетика, хоча 1го напевно теж вистачить) ну і доббавляешь борошно. тісто має бути такої консистенції, щоб легко розмазується ложкою по яблукам ... схоже на кремдля рук ... тобто. і не ллється, а й не тягнеться. всім цим заливаєш яблука і в духовку на 250град на 50хв приблизно .... перший час я взагалі духовку е відкриваю, щоб не впало ... коли вже є сумніви-готовий-ні готов швидко перевіряю: Тиркало зубочисткою. тісто заважаю міксером

14.03.2008 16:25:29

Яєць не 4, а 3.
Збивати НЕ виделкою, а як мінімум віночком, втім, по любому краще міксером.
Спочатку вибити яйця з цукром до білого кольору, а потім вже борошно наточити, не перестаючи збивати.
І 2-я причина клёклості може бути в зайвій кількості яблук. Все добре в міру.

14.03.2008 8:14:08

Може бути питання вже і був? Хто-небудь використовує для випічки "гумові" форми? Як вони? Чи потрібно змащувати маслом або так тестом заливати?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Спасибо огроменное всім!

16.03.2007 12:14:28

Не треба їх змащувати, досить водою змочити перед викладанням тіста (або що Ви там готуєте). Навпаки краплі жиру можуть "підгоріти та спровокувати пожежу" і залишитися чорними цятками, що втім не завадить функціональності силіконової форми, тільки зовнішній вигляд постраждає.

14.03.2007 19:55:19

Люди добрі, допоможіть, поясніть, будь ласка. Купила форму з антипригарним покриттям зі знімним дном (кругла, у неї ще засувка на боці). Так ось з неї масло підтікає, капає, пригорає і бридко тхне. Це що, так і повинно бути? Або я щось не те купила?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Дівчата, а я собі недавно купила селіконовие формочку для випічки. Задоволена як удав :) :) Ось тут подивіться http://otvet.mail.ru/question/1704860/ що вийшло з першого ж разу. Хвалюся тепер всім :)

21.12.2006 16:08:36

якщо форма трохи втратила форму :)))) то треба підібрати (наливаючи воду в застебнуту) точніше відповідність дна і обруча і посліду на тому і на іншому. Але все одно доведеться завжди для випічки всередину вкладати пергамент (в будь-якому випадку, це більш зручний спосіб, ніж змащувати стінки маслом, ІМХО!). Просто берете шматок промасленим кондитерської паперу для випічки і застібаєте форму з цим папером на дні. Зайву снуружі відріже, залишивши пару сантиметрів

20.12.2006 13:46:30

Ніколи в житті не пекла кекси. А зараз ось, захотілося. Є більше не роз'ємна кексоформа, без дірки посередині. Поділіться, будь ласка, яким-небудь не особливо складним перевіреним кекс-рецептом. Може є якісь секрети випікання кексів? При якій температурі їх взагалі піч і ін. Заранее спасибо!

Читати всі обговорення і залишити коментар

ессно, у кексів є особливості приготування (не можу назвати їх секретами :)
Ідеальними вважаються кекси золотисто-коричневого кольору, злегка округлої форми і грудкуватої верхівкою, ніжною і легкою текстурою, однорідної м'якоттю з курглимі отворами середнього розміру, соковиті всередині, легко виймаються з форми для випічки.
Якщо кекс занадто блідий - духовка не до потрібної температури нагріта.
Якщо гострі рівні вершини - тісто вимішене занадто сильно.
Кекс сухий або жорсткий і важкий = занадто багато борошна і чи занадто перемішано тісто.
Неоднорідна текстура, отвори довгі (тунелі) - теж дуже сильно, енергійно вимішати.
Сухі кекси - якщо духовка перегріта, випікали довше потрібного.
Скоринка темна, серединка мокра - духовка нагріта занадто сильно.
Для кексів змащують ТІЛЬКИ але форми (інакше по краях вийдуть тверді сухі краєчки).
Тісто для кексів заважають або щоб змочити інгредієнти, або "до гладкості", але без особливого ентузіазму.
У тісто краще брати маргарин для випічки (зрозуміло, що ви в Москві. У нас я б вибрала маргарин "господиня" для випічки, він так і називається. У будь-якому випадку, для випічки взагалі і кексів зокрема незастосовні полегшені масла і маргарини - процедура "полегшення" - це або введення замість жирів води, або "збивання" продукту - випічка з тіста з такими жирами виходить гумової, вологою або занадто жорсткою - не вгадаєш. Все полегшені маргарини і масла-спреди продаються в баночках або тюбиках.)
Невеликий фінт - кекси просто можна випікати в паперових формочках (вставлених в жорсткі форми).
Сухі інгредієнти кладуться в сирі (мокрі :), з тієї ж причини - щоб тільки змочити їх. Якщо тісто грудкувате - це не біда, для кексів нормально.
Як вийняли з духовки - вийміть з формочок. Залишити в формочках можна ті кекси, які при випічці вийшли ламкими або жорстким - постоявши, їх стінки вберуть пар і стануть м'якше.
В кекси, крім горіхів і цукатів, ще можна додавати шоколадну стружку, морожену чорницю (люблю дуже - тільки розморозити і рідину злити треба :), свіжі яблука з корицею (порізати дрібно, збити з рідиною, додати корицю - потім інші сухі продукти), банани (стиглі, збити з молоком або іншою рідиною для кексу), апельсинову цедру, журавлину.
Коричневий тростинний цукор в кекси смачно класти (особливо в апельсинові або коричневі).

11.11.2006 19:48:48

Гарненько стерти 2 яйця, 1 склянка сметани, 1 столову ложку м'якого вершкового масла, 1 склянка сах.песка, 3/4 чайної ложки соди. Додати 2 склянки борошна, сік і цедру 1 лимона і ваніль. Випікати в змащеній маслом формі на легкому вогні (я на 180 градусах випікаю).
Що добре - масла трохи і мій примхливий живіт від цього кексу не болить. Кекс добре піднімається (не дуже високо) і виходить повітряним, в звичайній формі без дірки.

09.11.2006 16:21:09

А давайте ділитися рецеп якщо не корисних, то хоча б менш шкідливих для фігури смакоти :) від мене ось такі рецептики (придумала не я, колись знайшла на просторах инета :) Морквяний кекс 200 грам цільнозерновий борошна 200 грам коричневого цукру 100 грам звичайного цукру 3 яйця 170 мл рослинного масла 50 мл молока 2 ч.л. ванильнойесенції 1 ч.л. мускатного горіха 2 ч.л. кориці 1 ч.л. соди, погашеної лимонним соком 1/2 ч.л. солі 400 грам натертої моркви на дрібній тертці 50 грам ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

А що таке цільнозерновий мука?
Ніколи не зустрічала таке поєднання.
Де її продають? Як її впізнати?

18.05.2006 11:41:48

От уже не знаю корисна вона чи ні, але те що нізкоколорійная це точно. Серйозно займаючись зниженням ваги хочеться чогось солодкого, ось і сидячи на дачі влітку придумала:
3яйца (180ккал), збиваємо з 20гр цукру (80ккал), додаємо 200мл 1.5% молока (72ккал), 20гр борошна (67ккал), оч.хорошо все збиваємо, якщо є газована вода проста, теж в суміш, і заливаємо цією сумішшю порізані фрукти і в духовку, виходить такий фруктовий омлет, і всього 78ккал в 100граммах.Вот такою штуковиною я себе іноді балую, до речі домашнім дуже нра.

18.05.2006 11:16:14

Що можна готувати ось в такій формі для випічки? Кекси, паски або ...? Якщо можливо напишіть рецепти.

Читати всі обговорення і залишити коментар

Це типова форма для "баби" - РІЗНОВИД паски, але такий ось форми. Не обов'язково на Великдень - смачно буде завжди. Робіть дуже здобне (багато жирів і багато цукру) дріжджове тісто і - вперед.

25.05.2003 14:25:55

сирний пудинг
продукти:
0,5 кг сиру, 2-3 яйця, 4 ст. ложки масла або маргарину, щіпка ваніліну або цедра лимона, 2-3 ст. ложки манної крупи або картопляного крохмалю, 1 ст. ложка родзинок, 1 ст. ложка горіхів, 1 ст. ложка сметани.
опис:
Масло, цукор, яєчні жовтки, спеції змішати з сиром, промитим ізюмом, горіхами, манкою або крохмалем. Останніми в масу ввести білки, збиті в густу піну. Покласти масу в змащену жиром форму, змастити сметаною, розкласти по поверхні шматочки масла і запекти в духовці. Подавати гарячим або холодним з солодким соусом.
Запіканка з ревеню, білого хліба і сиру
продукти:
400 г черствого білого хліба, 100 г масла або маргарину, 400 г сиру, 400 г ревеню, 200 г цукру, 4 яйця, 4 ст. ложки молока, щіпка ваніліну або цедра лимона.
опис:
Ревінь нарізати, засипати 100 г цукру, дати постояти. З хліба на тертці стерти корочку. М'якоть нарізати кубиками або скибочками, обсмажити в жирі. Сир змішати з рештою цукру і спеціями. У змащену жиром форму покласти шар хліба, шар сирної маси, шар ревеню, залити сумішшю збитого яйця і молока. Запекти в духовці. Подавати з сиропом від ревеню.
і найсмачніше для цієї форми (але оч.калорійное і солодке):
ЛИМОННИЙ КЕКС
2 лимона,
1 банка згущеного молока,
2 яйця,
5ст.л.мукі з гіркою,
сода з оцтом.
Зняти з лимонів цедру, натерти її на дрібній тертці і покласти в тесто.Тесто Змішати всі компоненти, крім самих лимонів і поставити піч в промасленим і обсипаної дрібними сухарями або борошном формі.
заливка:
Лимони нарізати кружочкамі.Пріготовіть сироп з 1,5 склянок цукру і 1,5 стак.води, в киплячий сироп покласти нарізану лимони і кип'ятити 15 хв.
Поки ріжете лимони і готуєте заливку, повинен спекти кекс.І далі заливаєте гарячу заливку на гарячий кекс, все моментально впітивается.Да, кекс попередньо не забудьте вийняти з форми :).
Виходить мокрий, солодкий, але смачний кекс, кіт-ий краще з'їсти, як тільки він охолоне.

25.05.2003 9:27:12

Купили яйця, а вони через 4 дня вже не будуть готові до вживання, підкажіть який-небудь рецепт солодкого болюда, де потрібно багато яєць. Тільки бажано простіше. (Кекс ......)

Читати всі обговорення і залишити коментар

Торт "Київський"
10 білків, 1 склянка цукру, 100 гр. смажених товчених горіхів, 40 гр. муки.
Крем: 200 гр. вершкового масла, 1 банка згущеного молока, 15 гр. какао.
Сильно охолоджені білки збивати зі склянкою цукру до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 4,5 рази, додати смажених товчених горіхів (будь-яких, але мені більше подобається фундук), борошна. Обережно розмішати, потім викласти на 2 круглих пергаментних аркуша і сушити в духовці 4-5 годин при температурі 100 С. Після того як охолоне, промазати кремом.

27.04.2002 19:42:06

Маковей ТОРТ
тісто:
2 склянки по 250 гр маку,
0,5 склянки родзинок.
0,5 склянки горіхів,
5 стіл ложок панірувальних сухарів,
10 яєць,
13 стіл. ложок цукру.
крем:
1 банка вареного згущеного молока
0,5 кг вершкового масла,
сік 1 лимона.
Мак запарити на ніч.
Провернути 2 рази через м'ясорубку, додати родзинки, горіхи і сухарі.
Білки відокремити від жовтків, збити до міцної піни
-белкі з 7 ст. л. цукру,
-желткі з 6 ст. л. цукру.
Ввести яйця по ложці в мак.
Роз'ємну форму вистелити фольгою і змастити маслом,
вилити тісто, поставити в гарячу духовку на 1,5-2 ЧСА.
Повністю остудити, розрізати на 2 або 3 коржа, змастити кремом.
Полити шоколадною глазур'ю.
Торт "Люби мене"
Білки відокремити від жовтків. 9 білків і 3 склянки цукру змішати, які не збиваючи, і поставити на холод на годину, після чого збити до консистенції безе. Деко посипати борошном або покласти кальку і викласти збиті білки на деко невеликими коржиками (розміром з радянський п'ятак, для тих, хто вже не пам'ятає, як він виглядав - 3 см в діаметрі), поставити в теплу піч і сушити до готовності. Півкіло масла і 3/4 склянки цукру розтерти до пишноти і поступово підливати трохи збиті жовтки. Горіхи дрібно порубати або пропустити через м'ясорубку. У збиту масу висипати горіхи, ваніль за смаком, влити 50 грам горілки і знову збити до пишності. Торт збирати відразу в посуді, яку подають на стіл. Кожну висушену корж змастити кремом і укласти на блюдо, кремом змастити всю цю гірку, зверху можна прикрасити рештою коржами або посипати шоколадом або горіхами і поставити на холод.
яйця - 9 шт., цукор - 3.75 склянки, волоські горіхи - 1 стакан
горілка або коньяк - 50 м, масло вершкове - 0.5 кг
Торт "Черепаха"
ТІСТО: 6 яєць + 1,5 склянки цукру (розчинити) + 2 столові ложки какао + 1 чайна ложка соди + 2 склянки борошна.
ГЛАЗУРЬ: 2 столові ложки молока + 2 столові ложки цукру + 50 г масла (вершкового) + 2 столові ложки какао. Варити глазур на повільному вогні до стану рідкої сметани. КРЕМ: 2 склянки сметани + 200 г масла + 1 склянка цукру. Все збити.
Деко злегка посипати борошном і викладати чайними ложками тісто у вигляді маленьких коржиків. Випікати при t 200 ° С. Вмочати кожен коржик в кремі і складати гіркою на блюдо у формі панцира. З боків зробити 4 лапки і голову. Облити панцир глазур'ю (якщо глазурі мало, зробити ще порцію) Поставити торт на ніч у холодильник - просочитися.
Яйця - 6 шт., Борошно - 2 склянки, Цукор - 2,5 склянки, Какао - 4 ст. ложки
Сода - 1 ч. Ложка, Молоко - 2 столові ложки, Масло - 250 г, Сметана - 2 склянки.
Кекс «Різдвяний»
Масло розтерти з цукром дочиста, додати жовтки і продовжувати розтирати масу до повного зникнення кристалів цукру. Потім додати теплий розплавлений мед з корицею, додати сметану, сіль, соду, всипати борошно і ввести збиті в стійку піну білки, швидко замісити легке пишне тісто консистенції густої сметани, також швидко розкласти в рясно змащену розм'якшеним маслом і подпиленний борошном кексовую форму, обережно поставити в духовку і випікати при t = 180С годину або трохи більше.
борошно - 600 г, вершкове масло - 250 г, мед - 250 г, цукрова пудра - 250 г
цукор - 1 склянка, яйця - 6 шт., сметана - 500 г, дрібно рубані горіхи - 100 г
сода - 1 чайна ложка, кориця - 1 чайна ложка, сіль - щіпка
Норвезьке печиво «Бантики»
3 яйця, 2 ст. Муки, 0.5 ст. Розтоплений. Злив. масла, цукрова пудра.
Жовток звареного круто яйця добре розтерти. Додати 2 сирих жовтки і розтерти суміш до отримання гладкої маси. Всипати 1 ст. муки, додати розтоплене слив. Масло і ще 1 ст. мукі.Замесіть гладке тісто, відокремлювати від нього шматочки завбільшки з горіх, витягати їх у вигляді стрічки і зав'язувати бантіком.Взбіть в круту піну залишилися 2 білки і занурити в неї «бантики», а потім обваляти їх у цукровій пудрі і укласти на змащений маслом протівень.Випекать в дуже сильно нагрітій духовці.
"Апельсиновий"
Тісто: 8 яєць, 8 ст. л. мелених, що не очищених від шкірки ядер мигдалю, 1 апельсин, 1 ст. л. тертих сухарів, 8 ст. л. цукру.
Крем: 4 жовтки, 5 ст. л. цукру, 5 ст. л. молока, 1 апельсин, 180 гр. ваніліну 175 гр. сметани.
Прикраса: 1-2 апельсина.
Жовтки 8 яєць з 8 ст. л. цукру розтерти міксером або вручну (20 хв). Додати цедру і сік 1 апельсина. Масу викласти в дві однакові форми, змащені маслом і посипані борошном.
Крем: Жовтки, цукор, молоко, сік 1 апельсини і ванілін варити на пару, поки не загусне. Зняти з вогню і покласти шматочок масла, не перестаючи заважати. Крем викласти на один корж і на крити іншим. Зверху торт знову змастити кремом. Загарніровать сметаною, збитою з цукром і часточками апельсина.
"Дамські пальчики"
На вогонь 1.5 ст. води + 150 гр. масла і, коли закипить, всипати 1.5 ст. борошна, помішуючи. Тісто остудити, вбити по черзі 6 яєць. Заварне тісто класти на деко, змащене маслом, п родолговатимі невеликими ковбасками.
Крем: 2 ст. холодної сметани + ст. цукру. Спечені пальчики вмочити в крем і скласти на блюдо стосом. Зверху посипати какао або тертим шоколадом.
Кекси з фруктовим соком
Для приготування кексів Вам потрібно:
цукор - 1 склянка;
яйце - 8 шт .;
мелений волоський горіх (або фундук) - 1/2 склянки;
борошно - 1/2 склянки;
вершкове масло -3 ст.л .;
фруктовий сік (краще всього вишневий) - 100г;
терта лимонна цедра лимона і апельсина - за смаком;
ванільний цукор - за смаком;
вершки - 1.5 склянки;
яйце - 8 шт.
Яєчні жовтки (6 шт.), 2 яйця, 1/2 склянки цукру збити в піну, потім додати ванільний цукор, міцну піну з 6 яєчних білків і 3 ст.л. цукру. Борошно перемішати з меленим мигдалем, цедрою і додати до приготовленої масі. Після цього всю масу вимішати з топленим вершковим маслом.
Маленькі форми для випічки кексів змастити маслом, наповнити до половини висоти масою і випікати при низькій температурі. Готові кекси покласти на блюдо і полити фруктовим (вишневим) соком.
Вершки збити з 2 ст.л. цукру в міцну піну, наповнити ними кондитерський шприц і прикрасити поверхню кексів. Зверху можна укласти свіжі або консервовані ягоди.
Кекс з горіхами і родзинками
Для приготування кексів Вам потрібно:
борошно - 1 склянка;
яйце - 6 шт .;
горіхи очищені - 1 стакан;
родзинки (без кісточок) - 1 склянка;
цукор - 1 склянка.
Білки збивають в міцну піну, жовтки розтирають з цукром, потім все це перемішують і додають горіхи, родзинки. Ще раз добре перемішують. Приготоване тісто виливають
в форму з промасленим папером, посипаною панірувальними сухарями. Випікають в духовці при температурі 180 градусів протягом 45-50 хвилин.

27.04.2002 18:59:43Варто в їх сторону подивитися?
З онкольних руки ще погріти треба?
А просто оплатити операції Онкольні слабо ?
Які ти штуки показуєш ?
Буду випікати в формочках разових з фольги, їх потрібно змащувати?
А маслом змащуєте його або прям на сухий викладаєте?
І чи є якась перевага, крім того, що лист не треба мити?
Що зробити, щоб так не було?
А як правильно?
?аме по грошах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com