рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як випікати листкове тісто в духовці? При якій температурі і скільки часу. Дріжджове, бездріжджове

  1. Основні правила підготовки та випікання листкового тіста в духовці
  2. Скільки випікати листкове тісто в духовці
  3. Скільки випікати листкове бездріжджове тісто
  4. Скільки випікати листкове дріжджове тісто
  5. Скільки потрібно випікати круасани з листкового тіста
  6. Скільки часу випікати піцу з листкового тіста

Приготування листкового тіста займає досить багато часу, тому багато господинь вважають за краще купувати його в магазині. Чому ні, якщо є така можливість. Однак не всі знають, як правильно випікати листкове тісто, щоб випічка вийшла по-справжньому смачною, а тісто легким і повітряним.

Основні правила підготовки та випікання листкового тіста в духовці

1. Якщо ви купили заморожене листкове тісто, розморожувати його слід тільки при кімнатній температурі.

2. Розкочуйте тісто в одному напрямку, щоб не порушити структуру шарів. Товщина розкотив листа повинна бути не менше 3 мм.

3. Різати тісто потрібно гострим ножем. Так краю не будуть злипатися, а тісто при випіканні добре підніметься. Тупий ніж зімне краю, і вони не будуть «розпускатися», це вплине на пишність.

4. Уклавши начинку, що не змащуйте яйцем краю виробів, в іншому випадку вони злипнуться в духовці і не зможуть расслоиться.

5. Якщо укладаєте начинку всередину тіста, проколіть готові вироби виделкою в декількох місцях. Це дозволить їм добре пропектися, а тісто буде рівним, без бульбашок.

6. Деко маслом змащувати не потрібно, оскільки в листковому тісті зазвичай міститься достатня кількість масла. Якщо все ж боїтеся, що прилипне, постеліть пергаментний папір і покладіть на неї вироби з листкового тіста або просто посипте деко борошном. Деякі господині також рекомендують просто налити в деко трохи води - при випаровуванні вона додасть виробам додаткову пишність.

7. Перед випічкою добре розігрійте духовку.

8. Під час приготування не відчиняйте духовку, навіть якщо дуже хочеться перевірити готовність виробів. Якщо відкриєте, тісто може осісти через зниження температури.


Скільки випікати листкове тісто в духовці

Ще одне важливе питання, яке хвилює багатьох домогосподарок - скільки і при якій температурі випікати листкове тісто. Недостатньо висока температура може привести до того, що всередині виробу не пропекутся, жир витопиться, а сама випічка буде не багатошарової. А надто висока температура, навпаки, призведе до підгоряння верхнього шару. Як же бути?

Листкове тісто випікайте при температурі 220 градусів 5-10 хвилин, потім переведіть на 180 градусів і випікайте ще 15-20 хвилин. Тісто вийде повітряним і хрустким.

Однак час і температура випічки листкового тіста досить відносні. Все залежить ще від розміру виробів і виду самого тесту.

Скільки випікати листкове бездріжджове тісто



Скільки випікати листкове дріжджове тісто


Тепер ви знаєте, скільки часу випікати листкове тісто в духовці. Однак залишилося питання з начинкою.

Скільки потрібно випікати круасани з листкового тіста

Мабуть, це найпопулярніша випічка, яку роблять з листкового тіста. Можна приготувати і солодкі круасани (варення, вишня, мед, шоколад, банани, згущене молоко, кориця з цукром і ін.), А можна і з такою начинкою, як сир з грибами, шинка та ін.

Круасани з листкового тіста випікають в духовці 30 хвилин при температурі 180-200 градусів. Духовку попередньо необхідно розігріти до необхідної температури і лише потім поміщати в неї деко з випічкою. Борошняні напівфабрикати укладаються на відстані 2-3 сантиметри один від одного.

А ось ще один секрет приготування . Господині радять перед випічкою потримати круасани під поліетиленовою плівкою в теплому місці 15-30 хвилин. Це дозволить тесту піднятися, що особливо важливо при його «саморобному» варіанті.

Скільки часу випікати піцу з листкового тіста

Ще одне популярне блюдо з «слоенкі». Піцу з листкового тіста випікають 20-25 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Стільки ж часу дбають і сосиски в листковому тісті.

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам порадувати домочадців вдалою і смачною випічкою.

СПОДОБАЛАСЯ СТАТТЯ? ПОДЕЛИТЕСЬ З ДРУЗЯМИ:

Разом з цим читають ...

Як же бути?
СПОДОБАЛАСЯ СТАТТЯ?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com