рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ЯК спекти з бездріжджового тіста ХЛІБ У ДОМАШНІХ УМОВАХ

  1. ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ Майстри та майстрині, І ТОВАРИ ДЛЯ ДОМУ ДУЖЕ ДЕШЕВО. БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА. РЕКОМЕНДУЄМО...
  2. Нижче інші записи по темі "Як зробити своїми руками - домохазяїну!"
  3. Підпишіться на оновлення в наших групах.

Закваска. У мене вона вже не один рік одна і та ж. Отримати її легко. Залити в каструлю воду, всипати борошно (1: 1 за обсягом - скажімо 200 мл води і 200 г борошна), добре розмішати, поставити в тепле (не гарячою!) Місце. Щільно не закривати - закваска повинна «дихати». Періодично, один-два рази на день, помішувати. Вид - як каша розмазня. Вода не повинна відстоюватися, вона не дає заквасці «дихати». Дня через два-три вона готова - пузириться і має характерний дріжджовий запах.

Опара. В отриману закваску вливається не більше літра теплої (до 35 градусів) води, добре розмішати, всипається приблизно стільки ж за обсягом борошна. Все добре розмішати і ставиться знову в тепле місце. Щільно не закривати! У теплому приміщенні тісто дійде і на столі - через 10-12 годин (я ставлю на ніч). Готове тісто - опара - піднімається, збільшуючись в обсязі рази в півтора.

У готову пузиряться і піднялася опару всипати борошно (попередньо посолити - 3 чайні ложки), замішуючи ложкою або віночком до густоти приблизно здобного тіста, вивалити на посипану борошном дошку, замісити, розкачати в валик, розділити на три частини. З кожної частини зробити корж товщиною до 2-3 см, укласти на деко. Листи знову помістити в місце, де тепліше. І як тільки тісто в них підніметься (через 4-6 годин), випікати.

Примітка. Коржі краще прикрити чистою тканиною, попередньо припудривши їх борошном, щоб тканина не прилипала.

Вивалюючи готове тісто на оброблення, частина його залишайте в каструлі (300-400 г), счистив все його на дно. Каструлька з таким тестом у мене стоїть під столом, прикрита кришкою (нещільно). І так кожен раз. У цю закваску додаєте води, робите опару і т.д. Вона, одна і та ж, буде служити вічно. А висівки я додаю, якщо їх в борошні немає. На якість тесту вони не впливають, зате на сам хліб - дуже!

Можна також готувати хліб так само, як вище, але з зерна грубого помелу замість борошна. Мелемо будинку на кавомолці. Чим хороша закваска на молотом зерні - вона не стає рідкою, а навпаки, загусає, і її не треба підмішувати. А вже круто замішую на магазинної борошні, інакше зерна в хлібі будуть тверді, як камінь. Зерно - пшениця, жито.

З добрими побажаннями ...

ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ Майстри та майстрині, І ТОВАРИ ДЛЯ ДОМУ ДУЖЕ ДЕШЕВО. БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА. РЕКОМЕНДУЄМО - ПРОВЕРЕНО 100% Є ВІДГУКИ.

РЕКОМЕНДУЄМО - ПРОВЕРЕНО 100% Є ВІДГУКИ

Реклама

Нижче інші записи по темі "Як зробити своїми руками - домохазяїну!"

  • Як зробити домашнє вино своїми руками За цим рецептом можна приготувати ...
  • Підживлення дріжджами - рецепт ДРОЖЖИ для підгодівлі ПОМІДОРІВ І ...
  • Рецепти розчинів для боротьби з шкідниками - народні і перевірені (Пам'ятка) Розчин і настої від садово ...
  • Як зварити пиво в домашніх умовах Як зробити пиво будинку -...
  • Саморобний "стимулятор" для винограду своїми руками - рецепт від хвороб і для зростання Стімуляторующе-захисний розчин для винограду або ...
  • Приготування вина з яблук - рецепт Як зробити яблучне вино своїми ...
  • Вино з агрусу в домашніх умовах Домашнє вино з агрусу своїми ...

    Підпишіться на оновлення в наших групах.

    Будемо друзями!

  • Новости

    Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com