рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати глазур

  1. Як приготувати смачну глазур
  2. проста глазур

Для додання закінченого вигляду деяким десертів багато господинь використовують глазур. А ось кондитерам без хорошого рецепту цього смачного прикраси не обійтися і зовсім. Варіантів приготування глазурі існує безліч, і, переглянувши наступні рецепти, ти переконаєшся в цьому!

Також «Так Просто!» Підготував для тебе 7 хитрощів, які допоможуть приготувати бездоганну глазур. Тепер твої ласощі стануть набагато смачніше і будуть довше зберігатися, так як глазур сприяє збереженню свіжості випічки.

Як приготувати смачну глазур

  1. густота
    Гарна глазур повинна мати таку ж консистенцію, як сметана, щоб вона добре наносилася, схопилася і не стікала. Якщо глазур рідка, додай чайну ложку цукрової пудри, а якщо густа додай трохи гарячої води, щоб виправити ситуацію.
  2. Цукрова пудра
    Цукор для пудри потрібно добре змолоти. Відразу після відкриття кавомолки, повинен піти «димок» від пудри. Також бажано її просіяти.
  3. Білки і жовтки
    Яйця додаються в глазур, щоб надати їй повітряну, але при цьому щільну текстуру. Глазур з білка найчастіше намазують на паски або малюють нею візерунки. Жовтки надають масі апетитний колір. Але таку глазур потрібно підсушувати в духовці. На жаль, часто цей пункт в рецептах упускають.

    Постав десерт з глазур'ю в духовку, розігріту до 100 градусів. Ця процедура запобіжить сальмонельоз, так як сальмонели гинуть при 70 градусах.

  4. Масло
    Щоб глазур вийшла м'якою і кремоподібній, можна додати вершкове масло. Така глазур відмінно підійде для шоколадних тортів.
    Для додання закінченого вигляду деяким десертів багато господинь використовують глазур

    Не використовуй пористий шоколад для глазурі. Краще візьми з високим вмістом какао.

  5. Сік лимона
    У деяких рецептах глазурі замість води використовується лимонний сік. Або додають кілька крапель соку для приголомшливого запаху і смаку. Якщо десерт, приготований тобою, дуже солодкий, використовуй свіжовичавлений сік лимона. Він додасть страві незвичайний смак.
  6. барвники
    Щоб десерт з глазур'ю виглядав красиво, можна використовувати барвники, але найкраще, якщо вони будуть не куплені, а натуральні. Наприклад, ложка малинового варення додасть глазурі чарівний колір і аромат. Трохи куркуми і невеликий шматок вершкового масла створять яскравий помаранчевий колір.
  7. як наносити
    На паски і кекси наносять рідку глазур кондитерської пензлем. Глазур для малювання наноси за допомогою кондитерського шприца. Можна також застосовувати звичайний шприц.

    Перед поливом глазур'ю змасти кекси тоненьким шаром джему. Це допоможе глазурі лягти рівно і додасть виробу красивий блиск.

проста глазур

складові

  • 200 г цукрової пудри
  • 4 ст. л. гарячої води

приготування

  1. Змішай пудру і воду, постав масу на невеликий вогонь.
  2. Вари до тих пір, поки глазур не стане гладкою. Постійно помішуй. Час приготування - 5-7 хвилин.
  3. Потім відразу полів глазур'ю кондитерський виріб.

жовткова глазур

складові

  • 5 жовтків
  • 1,5 ст. цукрової пудри
  • 4 ст. л. апельсинового фрешу

приготування

  1. Збий жовтки з апельсиновим фрешем до утворення піни.
  2. Потроху додавай пудру. Не забудь просіяти її. Змішай до утворення однорідної маси.
  3. Крій глазур'ю десерт і обсуши його в духовій шафі при 100 градусах.

Глянцевий ромова глазур

складові

  • 1 ст. цукрової пудри
  • 3 ст. л. рома
  • 1 ст. л. гарячої води

приготування

  1. Просій цукрову пудру.
  2. Додай воду і ром і дуже добре розітри. Крій глазур'ю десерт.

Блискуча шоколадна глазур

складові

  • 100 г шоколаду
  • 3 ст. л. води
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 100 г цукрової пудри

приготування

  1. Поломай шоколадку на шматочки, поклади її в каструлю, додай гарячу воду і нагрівай до тих пір, поки шоколад не розтопиться.
  2. Поклади розм'якшене масло і цукрову пудру. Змішай до утворення однорідної глазурі.

Глазур з білка (для візерунків)

складові

  • 1 ст. цукрової пудри
  • 1 білок
  • 1 ч. Л. лимонного соку

приготування

  1. Збий білок до крутої піни.
  2. Додай в білок просіяне пудру і ще раз добре збий. Даси лимонний сік.
  3. Кондитерський шприц наповни приготовленої глазур'ю. Нанеси візерунок.

Озброївшись цими хитрощами, ти зможеш приготувати глазур без вади. тепер твої кулінарні витвори перетворяться на справжні шедеври.

Навіть якщо ти не збираєшся зараз піч щось солодке, обов'язково збережи ці рецепти і хитрощі собі. Без них неможливо обійтися жодної господині. А також не забудь поділитися з друзями!

Автор статті

Редакція «Так Просто!»

Це справжня творча лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких фахівець в своїй справі, об'єднаних спільною метою: допомагати людям. Ми створюємо матеріали, якими дійсно варто ділитися, а джерелом невичерпного натхнення служать для нас улюблені читачі!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com