рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати чізкейк?

  1. Як приготувати дієтичний чізкейк «Нью-Йорк»
  2. Як готуємо чізкейк з дієтичного рецептом:
  3. Як приготувати ягідний чізкейк
  4. Як приготувати чізкейк класичний
  5. Як приготувати низькокалорійний чізкейк «Шоколадний»

Сирна запіканка або солодкий сирний пиріг - чудовий десерт, дуже смачна випічка до чаю, проте в традиційному варіанті калорій в них міститься багато. Можна іноді балувати себе, близьких класичним варіантом або приготувати дієтичний чізкейк - чудовий смак, а також користь в одній страві!

зміст:

Мені здавалося, що приготування чізкейку - складне, майже нездійсненне справу (назва, напевно, налякало Мені здавалося, що приготування чізкейку - складне, майже нездійсненне справу (назва, напевно, налякало!), Виявилося - простіше простого, також, як приготувати кашу з гарбуза або улюблену в нашій родині сирну запіканку. По суті чізкейк і є запіканка з сиром (м'яким сиром, найчастіше маскарпоне) на коржі-основі. Також в оригінальному рецепті обов'язково є яйця.

Калорійність страви залежить від вмісту жиру і цукру в інгредієнтах. Якщо приготувати чізкейк з меншої кількості яєць (жовтки виключити зовсім), сиру найменшою жирності, замінників цукру. Я часто заміняю маскарпоне звичайним нежирному сиром, м'якою сирною або сиркової масою.

Як приготувати дієтичний чізкейк «Нью-Йорк»

З чого готуємо:

  • сир (як можна менш жирний; використовуйте м'який вершковий сир, якщо хочете отримати більш калорійне блюдо) - 600 г;
  • яйце - 2 шт .;
  • яєчні білки - 4 шт .;
  • хлібці зернові (добре, якщо з фруктозою в складі, але можна і без неї);

    З таких хлібців можна приготувати основу чізкейку

  • ванілін - ½ пакетика (1 г);
  • желатин - 25-30 г;
  • екстракт стевії 1-2 чайні ложки (точно можна визначити тільки досвідченим шляхом, пробуйте, підберіть свою норму);
  • рослинне масло (соняшникове, оливкове, льняне) - 1 десертна ложка.

Як готуємо чізкейк з дієтичного рецептом:

  • Хлібці подрібнюємо вручну або подрібнюємо в крихту блендером.

    Спробуйте приготувати легкий, повітряний десерт- чізкейк

  • Яйця збиваємо в піну, змішуємо з подрібненими хлібцями.
  • Розігріваємо духовку, викладаємо в круглу форму для кексів яєчно-злакову суміш, випікаємо при 190 градусах близько чверті години.
  • Збиваємо білки, додаємо стевію, продовжуємо збивати (міцної піни як від цукру не вийде, збиваємо просто до білої однорідної маси).
  • До білків підмішуємо сир.
  • Желатин розчиняємо з невеликою кількістю води (на упаковці завжди написано, як правильно розбавити, як розчинити желатин, виходячи з певного його кількості).
  • Додаємо желатин до сиру, вимішуємо, викладаємо на корж, запікаємо не більше 15 хвилин в гарячій духовій шафі (при тій же температурі, що і корж-основу). Через чверть години піч вимикаємо, а готовий дієтичний чізкейк з духокі не виймати, поки повністю не охолоне (інакше може осісти).

Як приготувати ягідний чізкейк

Необхідні продукти:

Процес приготування чізкейку з ягодами:

  • Печиво перетворюємо в крихту руками, качалкою або блендером.

    Сирне чудо - дієтичний ягідний чізкейк - приготувати зовсім нескладно!

  • Збиваємо яйце, додаємо до печива, рівномірним шаром викладаємо на деко або в форму для кексів. (Далі за оригінальним рецептом слід випікати основу з печива 10 хвилин при 180 градусах, а потім, коли буде готовий сир, ще пропонується півгодини випікати. Мені здалося, що за 30 хвилин сир спечеться, а основа підгорить, чізкейк вийде дуже сухим, краще все разом, одночасно ставити в духовку. Так що готуємо основу і поки відставляємо в сторону.
  • Сир розминаємо виделкою, ягоди змішуємо з фруктозою, акуратно з'єднуємо з сиром.
  • Білки збиваємо як на безе (до крутий пінки), підмішуємо поступово до сирної маси.
  • Повертаємося до форми з основою для чізкейку: викладаємо на крихту сирно-ягідну масу, акуратно вирівнюємо верх випічки, ставимо в гарячу духовку, випікаємо при 190 градусах близько 25 хвилин. Як тільки почне підрум'янюватися, можна грубку відключати. Коли дієтичний ягідний чізкейк повністю охолоне, прикрашаємо його свіжими ягодами, ставимо в холодильник. Через півгодини-годину можна приготувати смачний чай запрошувати всіх до столу!

Як приготувати чізкейк класичний

Необхідні продукти:

  • м'яка сирна маса (в оригінальному рецепті - обов'язково сир маскарпоне) - 650 г;
  • борошно грубого помелу або упереміш з висівками - 1 стакан;
  • яйце - 1 шт .;
  • яєчні білки - 5 шт .;
  • стевія (екстракт) - на свій смак, у мене це зазвичай на цей рецепт йде 4 столові ложки;
  • ванілін - 1 м

Як готуємо класичний чізкейк:

  • З білків і яєць замішуємо тісто, сир розтираємо виделкою або за допомогою блендера. Тісто з сиром підсолоджувати сир і тісто стевією (по 2 столові ложки).

    Приготування класичного чізкейку займає зовсім небагато часу

  • Готуємо форму або деко, викладаємо тісто, печемо 20 хвилин при 180 градусах.
  • Коли основа спечеться, викладаємо всередину сирну масу, в яку попередньо додаємо ванілін, випікаємо. Десяти хвилин достатньо, щоб традиційний чізкейк був повністю готовий. Остигнула низькокалорійну випічку потрібно обов'язково поставити на холод приблизно на годину (це класика, так смачніше!).

Як приготувати низькокалорійний чізкейк «Шоколадний»

Необхідні продукти:

  • сир - 700 г;
  • яйце - 2 шт .;
  • білки - 5 шт .;
  • борошно грубого помелу - 1 стакан;
  • фруктоза - 1/3 склянки;
  • какао-порошок - 1/3 склянки.

Як готуємо шоколадний чізкейк:

  • Перемішуємо фруктозу (2 ложки), борошно, яйця, формуємо тісто, розгортаємо корж.

    Приготуйте на десерт шоколадний чізкейк - це неймовірно смачно!

  • Розігріваємо духовку, за 20 хвилин при 190 градусах випікаємо основу чізкейку.
  • Збиваємо в піну білки з фруктозою, змішуємо з сиром, викладаємо всю масу всередину основи, рівняємо верх, випікаємо 15 хвилин, охолодити, подаємо до столу в холодному вигляді.

Вибирайте будь-який з рецептів, приготувати по ним повітряну, не дуже солодку, яка підходить для тих, хто сидить на дієті випічку дуже просто. Смачного!

Читайте також:

Весна - час кулінарних експериментів. Торт чізкейк складається з декількох коржів, кожен з яких надає випічці малиновий, лимонний, апельсиновий смак. Неповторне поєднання, спробуйте приготувати!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com