рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як покрити торт марципаном

Справжній марципан - це суміш подрібненого на борошно мигдалю, цукрового сиропу і цукрової пудри. Ця суміш дає справжню, класичну Марципан масу з певним жировим складом, настільки добре формується без всяких склеюючих добавок, що з неї можна робити не тільки цукерки, але і різні декоративні деталі. Крім того, марципан відмінно підійде для формування вручну фігурок і квітів. Такі марципанові цукерки і декорації можуть фарбуватися харчовими барвниками, глазуруватися (цукрової, шоколадною глазур'ю) або навіть залишатися без глазурування, що краще, так як не спотворює ніжний смак справжнього марципану.

Принцип покриття торта марципаном однаковий з принципом покриття тортів цукровою мастикою . Розглянемо покриття торта марципаном на прикладі класичного англійського торта із сухофруктів.

Вам знадобиться:

  • торт
  • марципан
  • Фруктове желе (бажано абрикосове)
  • Цукрова пудра
  • кондитерський ніж
  • Скалка

Підказка! Правильне кількість марципану розраховується наступним чином: використовуйте половину ваги торта для розрахунку кількості марципану, тобто на 1 кг торта Вам знадобиться 500гр марципану.

  • Розігрійте абрикосове желе в мікрохвильовій печі. Абрикосова желе містить високу кількість пектинів, які захищають вироби від покриття ними цвіллю. Крім того, він має приємний кислуватий смак, який не змінить смакових якостей вашого торта.
  • Якщо у вашому торті із сухофруктів виявилися невеликі поглиблення (пори), візьміть маленький шматочок марципану і заповніть їм всі нерівності. Це необхідно для того, щоб марципанова маса рівномірно покрила весь торт, і на ньому не утворилося ніяких заглиблень.
  • Покрийте торт розігрітим абрикосовим желе.

Покрийте торт розігрітим абрикосовим желе

  • Добре розімніть марципан на поверхні, посипаною цукровою пудрою. якщо марципан занадто твердий, поставте його в мікрохвильову піч (функція розморожування) на 2-3 хвилини. Розкачайте марципан товщиною приблизно 5-8мм.Постоянно перевертайте лист марципану, не даючи йому прилипати.
  • Намотайте розкатану масу на качалку і акуратно перенесіть її на торт. Можна використовувати всю поверхню руки для перенесення марципанової маси .

Можна використовувати всю поверхню руки для перенесення   марципанової маси

  • Ображати надлишки.

Ображати надлишки

  • Розрівняйте поверхню торта руками, а ще краще кондитерським разглажівателем .

Розрівняйте поверхню торта руками, а ще краще кондитерським   разглажівателем

  • Перед тим як перейти до покриття торта мастикою, марципановий торт необхідно залишити підсушити на одну ніч.

Перед тим як перейти до покриття торта мастикою, марципановий торт необхідно залишити підсушити на одну ніч

У нашому магазині ви можете придбати весь необхідний кондитерський інвентар для мастики з доставкою по Росії, Білорусі і Казахстану.

Щоб коментувати, зареєструйтесь або авторизуйтесь

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com