Статьи
Яблучний пиріг з листкового тіста
Ароматний осінній пиріг із заварним кремом, яблуками і корицею.
Тарт з яблучною начинкою / depositphotos.com
1. Приготувати заварний крем. Налити молоко в каструлю і поставити на середній вогонь. Стручок ванілі розрізати навпіл і вишкребти насіння. Додати їх разом зі стручком в молоко і довести до кипіння.
Читай також: Як приготувати французький яблучний тарт 2. В окремій мисці збити цукор, кукурудзяний крохмаль (картопляного знадобиться в два рази менше) і жовтки, поки суміш не стане світло-жовтого кольору. Поступово влити молоко в яєчну суміш, постійно помішуючи. Повернути каструлю на вогонь. Нагрівати, помішуючи, поки суміш не загусне. Зняти з вогню, додати масло і видалити стручок ванілі. Налити крем в миску і накрити харчовою плівкою. Помістити в холодильник для охолодження.
3. Розморозити тісто і злегка розкачати його на присипаної борошном поверхні. Перекласти у форму для випічки, обрізавши зайве. Наколоти тісто виделкою і випікати в попередньо розігрітій 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин, або до золотистого кольору. Вийняти з духовки і дати охолонути.
4. Яблука помити і вирізати серцевину. Нарізати їх скибочками завтовшки близько 5 мм. Помістити яблука в миску, додати цукор і корицю, перемішати.
5. Наповнити основу заварним кремом і красиво викласти шматочки яблук. Змастити їх розтопленим маслом.
6. Випікати пиріг розігрітій в 180 градусів духовці протягом 50 хвилин.
Читай також на I.UA: Шпроти з верховодки
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus