рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яблучний пиріг з листкового тіста

Ароматний осінній пиріг із заварним кремом, яблуками і корицею. Ароматний осінній пиріг із заварним кремом, яблуками і корицею

Тарт з яблучною начинкою / depositphotos.com

1. Приготувати заварний крем. Налити молоко в каструлю і поставити на середній вогонь. Стручок ванілі розрізати навпіл і вишкребти насіння. Додати їх разом зі стручком в молоко і довести до кипіння.

Читай також: Як приготувати французький яблучний тарт

2. В окремій мисці збити цукор, кукурудзяний крохмаль (картопляного знадобиться в два рази менше) і жовтки, поки суміш не стане світло-жовтого кольору. Поступово влити молоко в яєчну суміш, постійно помішуючи. Повернути каструлю на вогонь. Нагрівати, помішуючи, поки суміш не загусне. Зняти з вогню, додати масло і видалити стручок ванілі. Налити крем в миску і накрити харчовою плівкою. Помістити в холодильник для охолодження.

3. Розморозити тісто і злегка розкачати його на присипаної борошном поверхні. Перекласти у форму для випічки, обрізавши зайве. Наколоти тісто виделкою і випікати в попередньо розігрітій 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин, або до золотистого кольору. Вийняти з духовки і дати охолонути.

4. Яблука помити і вирізати серцевину. Нарізати їх скибочками завтовшки близько 5 мм. Помістити яблука в миску, додати цукор і корицю, перемішати.

5. Наповнити основу заварним кремом і красиво викласти шматочки яблук. Змастити їх розтопленим маслом.

6. Випікати пиріг розігрітій в 180 градусів духовці протягом 50 хвилин.

Читай також на I.UA: Шпроти з верховодки

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com