рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Волосся січеться по всій довжині

  1. Що можна порадити в таких випадках
  2. Які продукти можуть врятувати від волосся, що січеться

Волосся, що січеться - це справжня проблема сучасних представниць прекрасної статі. Виходить це в першу чергу через велику кількість різних засобів для створення укладок, постійної сушки і термічної дії інструментів для завивки. Не менш шкідливою є і фарбування пасом. В результаті наше волосся січеться по всій довжині, погано зростають і обламуються.

В результаті наше волосся січеться по всій довжині, погано зростають і обламуються

Перша і сама фундаментальна причина того, що волосся січеться і ламаються, це нестача поживних речовин, через що також виникає проблема руйнування захисного шару, лусочки відшаровуються і структура руйнується. А якщо до того ж вони кожен день отримують порцію лаків і пінок для укладання, сушіння гарячим повітрям, а також завивання локонів? В результаті, спочатку починають трохи сіктися кінчики, потім вони сильно січеться, і в кінцевому результаті січеться волосся по усій довжині.

Причини можна згрупувати за характером впливу:

  • хімічні (фарби для волосся з аміаком);
  • термічні (фен, електричні бігуді, щипці для завивки);
  • кошти, які повинні захистити, і в той же час, погіршують стан пасом (лаки, пінки, гелі, муси і спреї для укладання);
  • впливу зовнішніх оточуючих факторів (ультрафіолетові промені, солона вода, перепади температур),
  • механічні дії (використання жорстких гребінців, тугі зачіски, носіння незручних і важких головних уборів).

Звичайно, виключити відразу все чинники, які негативно впливають на здоров'я шевелюри, не можна. Але, трохи переглянути догляд, змінити гребінець на більш дбайливе, додати кілька поживних масок для лікування локонів цілком можливо і навіть потрібно.

Що можна порадити в таких випадках

Що можна порадити в таких випадках

Якщо ви вже задумалися над питанням, що ж робити, якщо ваші локони січеться по всій довжині, варто прислухатися до порад фахівців:

  • Першим кроком до одужання є перегляд вашого догляду за волоссям. Зверніть увагу на те, яким шампунем ви миєте голову. Необхідно підібрати спеціальний шампунь, який призначений для лікування волосся, що січеться. У цих засобах зазвичай крім традиційних компонентів також включаються такі корисні продукти як пивні дріжджі, хна, кератину і протеїни, які призначені для зміцнення.
  • Друге, на що ви повинні звернути увагу - це ніж і як ви розчісуєте пасма. Гребінець повинен бути дерев'яною і з округлими зубчиками. Необхідно вибирати ту, яка м'якше. Якщо ви тільки помили голову, розчісувати вологі пасма категорично не можна. Рекомендується просто провести пару раз пальцями і залишити сушитися природним способом.
  • Забороняється робити розтирання волосся рушником. Краще пару раз промокніть волосся м'яким рушником, щоб з них не бігла вода.
  • Подумайте про те, як ви харчуєтеся. Якщо волосся сильно січеться, значить, організму не вистачає вітамінів. Головними продуктами, які заважають вашому волоссю бути сильними і здоровими - це солодке і жирне. Включайте в свій раціон більше морепродуктів, каш, рибу, овочі і фрукти, молочні продукти. Харчування - це те, що допоможе вирішити проблему комплексно.
  • Процедура стрижки гарячими ножицями буде як не можна до речі. Якщо є пару вільних годин, відвідайте перукарський салон;
  • Постійні тугі хвости і зачіски не дають пасмам відпочити, і з'являється проблема не тільки волосся, що січеться, а й випадання;
  • У холодні періоди не нехтуйте теплою шапкою. Вона не тільки захистить вас від застуди, а й допоможе вашому волоссю, адже під впливами дощів, холодних вітрів і низьких температур відбувається їх розшарування.
  • Балуйте свої локони поживними лікувальними масками. Намагайтеся у вихідні, коли не потрібно бігти з ранку на роботу, не сушити волосся феном, а дати їм висохнути природним шляхом.

Стрижка - це обов'язкова процедура, яку потрібно робити як мінімум раз в два місяці. Якщо ви впевнені в своїх здібностях, можна прибрати волосся, що січеться і самостійно у домашніх умовах, але для цього знадобляться хороші гострі ножиці.

Подбайте про хороше освітлення і встаньте перед дзеркалом. Відокремивши невелике пасмо, почніть її скручувати, поки вона не стане сама завертатися в клубок. Витягніть скручену пасмо і проведіть кінчиками пальців проти зростання. Ті кінчики, які вилізли, підлягають видалити. Так необхідно обробити пасма по всій голові. Звичайно, повністю від посічених волосся ви не позбудетеся, але від половини можна позбутися.

Які продукти можуть врятувати від волосся, що січеться

Які продукти можуть врятувати від волосся, що січеться

Маски - одне з ефективних і популярних засобів, які можуть допомогти, якщо ваше волосся дуже сильно січеться. Крім того їх можна зробити в домашніх умовах самостійно кваліфікованого перукаря і з мінімальними витратами. У разі в боротьбі з січеться волоссям головними інгредієнтами зазвичай виступають такі продукти як:

  • желатин
  • рослинні масла
  • авокадо
  • дріжджі
  • гліцерин
  • яйця
  • шоколад
  • банан
  • мед
  • кефір

У більшості випадків хоча б пару з цих продуктів є у будь-якої господині.

Желатин є найбільш популярним і поширеним продуктом, який має можливість допомогти з січнем. Численні дослідження і праці вчених довели, що в ньому присутня тваринний колаген, який чудово підходить для заміщення людського колагену. До того ж, якщо робити такі маски самостійно, це неабияк заощадить кошти і буде не менш ефективно, ніж салонні процедури.

рецепт:

розчиняємо ложку желатину в трьох ложках води, після чого додаємо туди 1 ч. ложку яблучного оцту і гарненько розмішуємо. Підігріваємо лікувальний склад на водяній бані і капаємо пару крапель лавандового масла. Розподіляємо склад по всій довжині на півгодини.

  • рослинні масла

Найбільш ефективними виділяють оливкова, реп'яхову і мигдальне масла . Перше і третє масло досить втирати в шкіру голови і у волосся за 20-30 хвилин до водних процедур. Не менш ефективно і реп'яхову олію, яке перед використанням рекомендують трохи підігріти на водяній бані, а вже після нанести і укутати поліетиленом і рушником.

Масла можна використовувати в чистому вигляді в якості компресів. Для цього їх підігріваємо трохи на водяній бані і наносимо на волосся, не забуваючи втирати в шкіру голови. Обертаємо волосся рушником і тримаємо близько години.

Авокадо - неймовірно поживний і корисний плід, який вже давно відомий своїми корисними властивостями. Дістати його неважко, а користь просто колосальна.

рецепт:

Головними інгредієнтами є м'якоть авокадо, мед і реп'яхову олію. Беремо один плід, розріжте на дві частини і дістаньте м'якоть. Якщо у вас довге волосся, одного плоду буде якраз достатньо, а якщо короткі або середні - можна обійтися половинкою. До м'якоті додаємо 1 ч. Ложку меду і реп'яхової олії, після чого ретельно перемішуємо кашку. Отримавши однорідну суміш, розподіляємо її на волосся на півгодини. Щоб підсилити ефект рекомендується одягнути шапочку для душу і укутати голову рушником.

Рекомендована тривалість лікувального курсу - 10 масок через два - три дні.

Цей продукт відомий тим, що містить унікальний грибок, що сприяє швидшому проходженню всіх обмінних процесів в організмі.

рецепт:

Відсипатися третю частину маленької пачки дріжджів, після чого до них вливаємо третину склянки теплого молока і 1 ч. Ложку меду. Ми залишаємо суміш на чверть години. Через відведений час гарненько розминаємо і перемішуємо дріжджі, доводимо суміш до однорідної консистенції і наносимо на волосся. У вас повинно залишитися трохи суміші для другого нанесення. Через 15 хвилин, не змиваючи початковий нанесений склад, наносимо залишки, приділяючи особливу увагу кінчиків. Змиваємо склад через чверть години.

Рекомендована тривалість лікувального курсу - 5 масок через добу.

Курячі і перепелині яйця містять в собі величезну кількість поживних речовин і мікроелементів. Це один з найбільш поширених продуктів, який можна знайти в домашніх умовах, а робити яєчні маски надзвичайно легко.

рецепт:

Відокремлюємо жовток 1-ого курячого яйця. Білок нам не знадобиться, але його можна використовувати для створення іншого засобу, наприклад маски для обличчя. Жовток необхідно трохи збити виделкою або вінчиком.

В цей же час трохи підігріваємо пару столових ложок вершків і столову ложку мигдалевого масла. Змішуємо вершки з маслом і збитим жовтком, розподіляємо склад по волоссю. Тримати його можна до 40 хвилин.

Це дуже смачний і неймовірно корисний продукт. Його головним корисним властивістю для волосся є запаювання відшарувалися частинок і відновлення структури волосся. До того ж робити таку маску в домашніх умовах дуже приємно і легко.

рецепт:

Для масок використовується тільки натуральний гіркий шоколад, який не містить різних добавок. В водяній бані розтоплюємо половину плитки шоколаду (кількість можна регулювати в залежності від довжини шевелюри), після чого додаємо туди ж 3 столові ложки вершків і чайну ложку соку алое. Сік алое можна робити в домашніх умовах за умови наявності у вас квітки або ж придбати в аптеці.

Шоколадна маса повинна трохи охолонути, оптимальною буде температура 36-37 ° С. Розподіляємо пасту по всій довжині і одягаємо шапочку для душу як мінімум на 30-40 хвилин. Через відведений час моєму голову з шампунем.

Банани не тільки прекрасно живлять, а й зволожують волосся. Також зазначається, що вони здатні повернути блиск волоссю.

рецепт:

Для створення живильного лікувальної маски варто подрібнити половинку банана. Це можна зробити або виделкою, або за допомогою блендера. До бананової кашки додаємо ще столову ложку касторової олії, молока, а також пару крапель ефірного масла троянди або лаванди. Маска наноситься на півгодини.

За відгуками випробували на собі представлені засоби, ви помітно зменшіть перетин волосся. Головне, застосовуйте їх регулярно і пам'ятайте, якщо не доглядати за волоссям, то перетин - це одна з менших проблем з якою ви зіткнетеся.

Автор: Ольга Флафіева

А якщо до того ж вони кожен день отримують порцію лаків і пінок для укладання, сушіння гарячим повітрям, а також завивання локонів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com