рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сушарки для овочів і фруктів

Сушарки для фруктів і овочів застосовуються з метою створення заготовок і збереження більшої частини корисних речовин, що містяться в продуктах харчування. Такі пристосування дозволяють також без праці сушити горіхи, гриби і гриби, свіжу зелень, які потім можна буде використовувати для приготування найрізноманітніших кулінарних шедеврів.

Принцип дії сушарки для овочів і фруктів полягає в наступному: Принцип дії сушарки для овочів і фруктів полягає в наступному:

  • Всі продукти подрібнюють або нарізають на тоненькі часточки.
  • Потім їх викладають на спеціальні піддони. Зазвичай корпус пристрою включає від 4 до 6 знімних секцій, завдяки чому одночасно можна виконувати обробку великої кількості ягід, фруктів і овочів.
  • Після цього продукти піддаються термічній обробці протягом певного проміжку часу. Весь процес засушіванія може займати до 36 годин. При цьому температура всередині приладу не піднімається вище 70 ° C.

Даний спосіб дозволяє зберігати сезонні фрукти і овочі до настання пізньої зими. При цьому продукти не втрачають своїх смакових якостей і входять до їх складу корисних речовин. Саме тому таке пристосування особливо необхідно людям, які дотримуються здорового харчування і які намагається зробити свій раціон максимально різноманітним навіть в холодну пору року.

Інтернет-магазин «Оріон 33» пропонує замовити сушилку для овочів і фруктів за приємною ціною. В каталозі сайту представлені товари таких виробників, як «Ротор», «Суховій», «JARKOFF» та інших. Сучасні моделі виробів оснащуються вбудованими вентиляторами, за рахунок чого процес висушування продуктів прискоряться. На пристроях також може стояти таймер, що дуже зручно для користувачів. У деяких приладах є система регулювання температури в межах від 40 до 70 ° C.

Щоб купити сушилку для фруктів і овочів, ознайомтеся з нашим каталог, підберіть відповідну модель і покладіть товар в «Кошик». Далі вам потрібно внести свої контактні дані в форму онлайн-заявки та дочекатися дзвінка від менеджера. Ви також можете зв'язатися з нами самостійно за номером телефону 8 (800) 505-75-61.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com