olyaivanchenko75 Кухарчук 4 рівня
- 9 квітня 2017, 13:28
- тисяча чотиреста двадцять шість
Пропоную Вашій увазі рецепт приготування м'ясного рулету з начинкою з грибів. Смачний, соковитий, швидкий і легкий в приготуванні, він буде прикрасою будь-якого святкового столу.
2. Викладаємо в кухонний комбайн фарш, цвітну капусту, часник, цибулю і включаємо комбайн. Далі солимо, додаємо спеції, яйце і висівки. Знову включаємо комбайн приблизно на дві хвилини, після чого залишаємо фарш на п'ять хвилин.
3. Беремо шматок фольги і розподіляємо по ньому столову ложку рослинної олії. Викладаємо на фольгу наш фарш і розподіляємо у вигляді пласта (формуємо прямокутник). Викладаємо начинку. Тепер акуратно починаємо скручувати рулет за допомогою фольги. Обережно пересуваємо рулет на середину фольги і формуємо рулет. Змащуємо рулет однією столовою ложкою рослинного масла. Загортаємо рулет у фольгу і перекладаємо на деко. Ставимо рулет в духовку, розігріту до 170 ° С на 40 хвилин. Коли пройде 40 хвилин, потрібно буде відігнути краї фольги і потримати рулет в духовці ще 15 хвилин.
4. Дістаємо рулет з духовки і знову загортаємо в фольгу, даючи йому настоятися. Після рулет можна подавати до столу з будь-яким гарніром.
* Якщо фарш липне до рук, можна намочити руки водою
Смачного!