рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

М'ясний рулет з грибами

olyaivanchenko75 Кухарчук 4 рівня

  • 9 квітня 2017, 13:28
  • тисяча чотиреста двадцять шість

Пропоную Вашій увазі рецепт приготування м'ясного рулету з начинкою з грибів. Смачний, соковитий, швидкий і легкий в приготуванні, він буде прикрасою будь-якого святкового столу.

1. На розігріту сковороду з маслом викладаємо порізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву і обсмажуємо. Додаємо порізані гриби. Як тільки з них впоратися рідина, наша начинка готова.
2. Викладаємо в кухонний комбайн фарш, цвітну капусту, часник, цибулю і включаємо комбайн. Далі солимо, додаємо спеції, яйце і висівки. Знову включаємо комбайн приблизно на дві хвилини, після чого залишаємо фарш на п'ять хвилин.
3. Беремо шматок фольги і розподіляємо по ньому столову ложку рослинної олії. Викладаємо на фольгу наш фарш і розподіляємо у вигляді пласта (формуємо прямокутник). Викладаємо начинку. Тепер акуратно починаємо скручувати рулет за допомогою фольги. Обережно пересуваємо рулет на середину фольги і формуємо рулет. Змащуємо рулет однією столовою ложкою рослинного масла. Загортаємо рулет у фольгу і перекладаємо на деко. Ставимо рулет в духовку, розігріту до 170 ° С на 40 хвилин. Коли пройде 40 хвилин, потрібно буде відігнути краї фольги і потримати рулет в духовці ще 15 хвилин.
4. Дістаємо рулет з духовки і знову загортаємо в фольгу, даючи йому настоятися. Після рулет можна подавати до столу з будь-яким гарніром.
* Якщо фарш липне до рук, можна намочити руки водою
Смачного!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com