рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати бороду

Вирішили відрощувати бороду? На обличчі вже з'явилася перша неакуратно неголеність і зовсім незрозуміло що з нею робити. Яка форма бороди підійде вашій особі?

Форми особи визначають тип бороди.

Для трикутного обличчя потрібно візуально розширити нижню частину обличчя, щоб підборіддя стало масивнішим. Можна спробувати бороду у формі квадрата, підкови або злегка округлу. Наприклад, Райан Гослінг - володар саме трикутної форми обличчя.

Наприклад, Райан Гослінг - володар саме трикутної форми обличчя

Володарям круглого обличчя підійде борода від скроні до скроні і / або трапецевидная. До неї підійдуть вуса середнього розміру. Це дозволить «подовжити» форму особи. Крім того відмінно підійде звичайна "цапина борідка". І постарайтеся уникати бакенбардов зразок «Mutton chops» .

І постарайтеся уникати бакенбардов зразок   «Mutton chops»

Для довгастої форми особи підходить округла борода-підкова або звичайні «баки». Основна мета - візуально розширити обличчя. Категорично не рекомендується використання еспаньйолки або цапиною борідки, тому що вони «подовжують» особа.

Категорично не рекомендується використання еспаньйолки або цапиною борідки, тому що  вони «подовжують» особа

Володарям овальної форми обличчя пощастило найбільше - ніяких обмежень на тип бороди немає в більшості випадків, можна експериментувати до безкінечності.

Володарям овальної форми обличчя пощастило найбільше - ніяких обмежень на тип бороди немає в більшості випадків, можна експериментувати до безкінечності

Шкіперська, каре або жабо скрасять трапециевидное особа, звузивши важку нижню частину.

Насправді ми рекомендуємо спробувати відрощувати бороду протягом місяця, може, двох, нічого з нею не роблячи. Така можливість, звичайно, є не у всіх, але як правило великій кількості чоловіків, незалежно від форми особи, підходить борода завдовжки в 1-2 см. Шию краще підголювати, а що стосується гоління щік, то тут все індивідуально.

Вибір бороди в залежності від зростання і кольору волосся

Високим підійдуть пухнасті об'ємні бороди, низькорослим варто проявляти тягу до мінімалізму. Якщо у вас світла шкіра і темний відтінок волосся, то необхідно носити компактну бороду, збриваючи волосся на щоках. Світловолосі можуть дозволити собі широку бороду.

Незважаючи на ці загальні рекомендації варто прагнути до індивідуальності. Ви самі вибираєте яку бороду носити і що ви хочете показати нею. Тут воістину людина-творець.

Вирішили відрощувати бороду?
Яка форма бороди підійде вашій особі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com