рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Східні аромати для осені

Наступ осені означає перехід до більш насиченим ароматам. Уже можна не боятися бути схильною до критики через занадто різкий парфум, адже коли на вулиці +8 ° С, запахи сприймаються інакше

Всі ми знаємо, що духи діляться на сім'ї. Зараз саме час віддати перевагу східній - чуттєвої, пряної і п'янкої. Справа, звичайно, смаку. Можна все життя користуватися ароматами унісекс, а потім в один прекрасний момент закохатися в щось насичене і неймовірно багате від Армані наприклад.

Східна сім'я духів має свої підкатегорії. В основі першої - ноти ванілі, які роблю нас щасливішими і спокійнішими. Друга підгрупа - бурштинова. Ці аромати відрізняються теплотою, нотами меду, землі і квітів. «Бурштинові» парфуми спочатку виготовляли з витяжками з залоз китів. Але в століття хімії секретні ароматичні речовини отримують синтетичним шляхом. Також є чисто квіткові аромати, вони менш агресивні, відмінно підходять для повсякденного використання.

Багаті східні аромати якнайкраще підкреслюють сутність осені. У прохолодному повітрі чудово стелиться шлейф з мускатного горіха, гвоздики, ладану, кориці. Ступінь насиченості таких ароматів визначає їх розподіл на денні та вечірні.

При виборі парфуму слід пам'ятати, що протягом дня він змінюється. Верхні ноти східних ароматів мають «їстівний» запах. Зазвичай це персик або кориця. Верхня нота сама нетривала. Її змінює нота серця, яка у східних парфумів виражена нотами сандалового дерева, мускусу, пачулі. Нота серця тримається кілька годин.

До найяскравіших представників сімейства ми віднесли:

Елізабет Тейлор «Чорна перлина»

Елізабет Тейлор «Чорна перлина»

Самий продаваний в СЩА східний аромат. М'який, чуттєвий, бархатистий, неперевершений ... Має свіжими нотами персика, апельсина, троянди, гарденії, латаття. Ноти серця - амбра, сандал, мускус.

Жиль Сандер «№ 4»

Насичений і свіжий аромат одночасно. Духи підійдуть для найурочистіших моментів вашого життя. «№ 4» розкривається нотами свіжих фруктів, троянди, герані. У серці парфуму - гвоздика, геліотроп, іланг-іланг, естрагон, жасмин, мирра. Шлейф складається з пачулі, кедра, мускусу, ванілі, меду, сандалу.

Карл Лагерфельд «Сонце, місяць, зірки»

Карл Лагерфельд «Сонце, місяць, зірки»

Шикарний аромат. Сучасний східний парфум з відтінками фруктів і квітів. Дуже чуттєвий. У ньому стільки сонця, тепла, романтики! Аромат починається з нот троянди і фрезії, розкривається нарцисом, жасмином, квітами апельсина. Ноти сандалового дерева, мускусу і амбри довершують чарівність «Сонця, місяця, зірок».

Кашарель «Лулу»

Теплий, сексуальний, ніжний. Аромат заснований на листках чорної смородини, кольорах мандарина, календули. Серце складається з геліотропа, іланг-іланг, мімози, жасмину. Тонкий шлейф розкривається нотами мускусу, сандалового дерева, ірису.

Ів Сен Лоран «Опіум»

Ів Сен Лоран «Опіум»

Легендарний аромат 1977 року випуску. Давно завоював власну армію шанувальників. «Опіум» чарівний, провокаційний, хтивий. В його серці - троянда, гвоздика, персик, жасмин, кориця, мирра. Що ще потрібно для справжнього східного парфуму?

Кензо «Кензоамур Інді»

Грайливий, веселий аромат. У провінціях Індії проходять численні фестивалі квітів - яскраві, радісні, святкові. Ці епітети підходять і до парфуму від Кензо. Початкова нота - квіти вишні, ноти серця - троянда, ягоди, бурштин, шлейф - мускус, ваніль, сандал.

Підготувала Шура Зайцева

Що ще потрібно для справжнього східного парфуму?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com