рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рейтинг кращих духів Молекула (Escentric Molecules)

  1. Escentric Molecules Molecule 02
  2. Escentric Molecules Molecule 01
  3. Escentric Molecules Kinski
  4. Escentric Molecules Escentric 03
  5. The Beautiful Mind, Series Volume 1 Intelligence & Fantasy
  6. Escentric Molecules Molecule 04
  7. Escentric Molecules, Wallpaper Paper Passion

Escentric Molecules Molecule 02

"Молекула", представлена ​​під другим номером, розкривається найбільш цікавим способом. З перших нот аромат звучить свіжо і строго, але потім експозиція змінюється, і на перший план виходять м'які і спокійні ноти. Парфуми нібито витканий з протиріч, але в цьому його принадність, привабливість і гармонія.

До складу селективних духів входять базові компоненти - шовковистий жасмин, амброксан і ірис. Додатковими інгредієнтами стали ветивер, мускус, фіалка, гедіон і бузина. Амброксан створює неповторну зв'язку з мускусом і ветивером, що дозволяє композиції звучатимуть довго і впевнено. А завдяки початковим фіалковим нотах, сплетеним з бузиною, парфум набуває легкий мінеральний акорд.

Любов до цього аромату народжується поступово: спочатку він викликає нерозуміння і подив. Але варто доторкнутися до них довше, як запах починає грати новими фарбами, викликаючи захоплення.

Знавці парфумерії стверджують, що духи Escentric Molecules Molecule 02 здатні скласти приємний креативний тандем з іншими ароматами, наприклад, з парфумами від Hugo Boss.

Escentric Molecules Molecule 01

Склад цього парфуму дуже лаконічний - в ньому немає складних компонентів, які роблять парфум багатошаровим, з класичної трирівневої пірамідою. Все, що потрібно для звучання цих духів, приховано в трьох інгредієнтах - легендарної молекулі "З Е Супер", кристально чистій воді і етиловому спирті. Такий простий склад - а скільки нових вражень він дарує!

На думку власників продукту, він нагадує аромати свежевистіранного білизни, океанського бризу і талого снігу. Спрощений варіант цього запаху використовується миловар для створення запашної продукції, але в парфумах компонент розкривається по-особливому. Багато хто відчуває в ньому деревні аромати - сандалу і ялівцю з домішками моху. Після нанесення на шкіру може відчуватися різкий запах спирту - але це тільки початок. Випаровуючись, спирт залишає після себе витончені ніжні ноти, парфум проявляє всю глибину і навмисну ​​зухвалість свого характеру.

Духи Escentric Molecules Molecule 01 адресовані творчим натурам, впевненим в собі особистостям, які не приховують свою індивідуальність від оточуючих.

Escentric Molecules Kinski

Авангардний аромат став присвятою знаменитому німецькому акторові Клаусу Кінскі. Парфумерна данину пам'яті цій творчій особистості відрізняється глибоким і благородним звучанням. Це найкращі духи бренду по складності букета і стійкості шлейфу. В основу запаху лягла яскрава, насичена подіями життя легендарного актора.

Композиція аромату вийшла не менш яскравою і такою, що запам'ятовується: це повноцінна тришарова піраміда з великою кількістю компонентів. Розкривається ароматна формула запахами чорної смородини, ялівцю, касії і пряного перцю. В серцевині аромату звучать ноти мускатного горіха, апельсинового кольору, стиглої сливи, трепетною орхідеї, магнолії і канабісу. Знайшлося місце тут і таємничого запаху моря - він надає парфуму свіжість і легкість. Дорогоцінна база теж не позбавлена ​​багатогранності. Бензоїн, кедр, ветивер, деревина, імбир, стіракс, дубовий мох, амбра, мускус, лабданум, пачулі - цього цілком достатньо для створення незабутнього присмаку.

Кожен володар цього аромату тепер може похвалитися нескінченним чарівністю, темпераментностью, оригінальністю і помірною суперечливістю.

До початку рейтингу Початкова нота: Касія, Ялівець, Перець, Чорна смородина Нота серця: Каннабис, Магнолія, Море, Мускатний горіх, Орхідея, Роза, Слива, Квітка апельсина Кінцева нота: Амбра, Бензоїн, Ветивер, Деревина, Дубовий мох, Імбир, Кедр, Мускус , пахощі

Escentric Molecules Escentric 03

Які парфуми здатні однаково підкреслити силу, благородство джентльмена і неповторне відчуття стилю, жіночність дами? Тільки екзотичний унісекс-аромат Escentric Molecules Escentric 03.

Основою духів стало ніжні пахощі індійської трави, яка часто використовується в парфумерії в первозданному вигляді. Запах має легкий трав'янисто-деревний відтінок, який дуже точно передає синтетична молекула ветівера Vetiveryle acetate. Через пару хвилин після нанесення на шкіру склад розкривається насиченими і соковитими ароматами прохолодного мексиканського лайма, зеленого перцю, кореня фіалки, єгипетського жасмину і зеленого китайського чаю. Довгий безперервний шлейф парфумів витканий з благородних теплих відтінків сандалу, кедра і мускусу.

Як і всі шедеври Гези Шоена, цей парфум суперечливий і контрастний, подібно льоду і полум'я. Аромат можна сміливо рекомендувати неординарним особистостям, з яскравою харизмою і незаперечною силою волі. Він ідеально впишеться в сучасну індустріальну культуру і допоможе підніматися на вершини особистого успіху.

До початку рейтингу Початкова нота: ветивер ацетат Нота серця: ветивер ацетат Кінцева нота: ветивер ацетат

The Beautiful Mind, Series Volume 1 Intelligence & Fantasy

Парфуми 2010 року на основі "легендарної молекули" не залишить байдужими тих, кому полюбилися косметичні продукти цієї серії. Ідею для створення парфумів великому маестро парфумерії підказала дванадцятирічна дівчинка-вундеркінд Крістіана Штенгер, якій було присвоєно звання Великого Магістра Пам'яті. Цей продукт орієнтується не на індивідуальне розкриття на тілі свого володаря, а на розвиток підсвідомості людини. Майстер стверджує, що за допомогою аромату можна поліпшити пам'ять і уява, простимулювати організм на підвищення працездатності і концентрації уваги. Найвіддаленіші куточки розуму стають рухливими і чутливими під впливом запаху The Beautiful Mind.

Вишукана деревно-мускусна піраміда увінчана дзвінким бергамотом, соковитим мандарином і пікантним рожевим перцем. У серці розкриваються ноти запашного османтуса, витонченої троянди, томної фрезії і екзотичного квітки тіарі. Багата база огортає важким шлейфом з кашмерана, благородного вірджінійского кедра, мускусу і сандалового дерева. До складу духів входять нейрометаболические стимулятори ноотропи, які проявляють активність протягом доби і надають неймовірну стійкість аромату.

З цим парфумом яскрава особистість приречена на пильну увагу, масу компліментів і захоплених поглядів.

До початку рейтингу Початкова нота: Бергамот, Мандарин, Рожевий перець Нота серця: Османтус, Роза, Фрезия, Квітка тіарі Кінцева нота: Cashmeran, Вірджінійскій кедр, Мускус, Сандалове дерево

Escentric Molecules Molecule 04

"Молекулярна" лінійка в 2017 році поповнилася новим ароматом, якому було присвоєно четвертий номер. Продукт продовжує основну ідею колекції, заснованої на молекулі "З Е Супер", і позиціонується як творчий парфум, що оспівує сучасні хімічні молекули.

Зачаровує деревно-мускусний аромат буквально просочений повітрям і підкорює чутливі рецептори вже з перших миттєвостей. Унікальна формула духів дозволяє їм підлаштовуватися під шкіру свого володаря, набуваючи нових відтінків і півтони. Але на будь-якому тілі аромат неодмінно буде випромінювати сріблясту свіжість, сексуальність, накриваючи хвилею ейфорії.

Склад представлений одним-єдиним компонентом - молекулою Javanol. Вона м'яко переплітається з акордами сандалу і шкіряними запахами, створюючи сучасний варіант звучання деревних нот. Парфумер Геза Шоена описує своє творіння як "розплавлений грейпфрут, пролита на ліжко, посипану оксамитовими пелюстками кремових троянд".

Аромат може демонструвати і інші відтінки - імбирного лимонаду, свіжої хвої, квіткових обертонів. Таємнича молекула здатна на все: огорнути теплими хвилями насолоди, створити ефект наркотичної привабливості або екстатичного вибуху.

Escentric Molecules, Wallpaper Paper Passion

Завершує рейтинг "молекулярних" ароматів парфумерний продукт, присвячений любителям книг. Звучну назву "Паперова пристрасть" говорить сама за себе - він цілком і повністю просякнутий поліграфічними запахами, ароматами нових книг і свіжих газет. Це парфум, який вабить інтелектуальних і креативних людей, які прагнуть бути лідерами завжди і у всьому.

Концепція формули вибудувана навколо молекули лінолеату і деревних компонентів, які покликані підкреслити сухий акорд деревини в композиції. У перші миті після нанесення відчувається виразний запах чорнила, який через 15 хвилин змінюється, демонструючи сухі деревні відтінки, легкий холодок, солодкувату розсипчасту пудру. До складу яскравого аромату також увійшли водні ноти, мускус, амбра, Копайський бальзам і османтус.

Непростий запах сприймається як дорогий і статусний, підходить скоріше для чоловіків, ніж для жінок. Чудова стійкість, переливчастий шлейф, цікава трансформація нот - цей аромат варто того, щоб його спробувати.

До початку рейтингу Початкова нота: Повітряні ноти, Паперові ноти Нота серця: Амброві ноти, Мускус, Молекула лінолеат Кінцева нота: Османтус, Копаіба бальзам

Підсумкова таблиця рейтингу ароматів

1 Escentric Molecules Molecule 02 5/5 2 Escentric Molecules Molecule 01 4.9 / 5 3 Escentric Molecules Kinski 4.7 / 5 4 Escentric Molecules Escentric 03 4.7 / 5 5 The Beautiful Mind, Series Volume 1 Intelligence & Fantasy 4.5 / 5 6 Escentric Molecules Molecule 04 4.4 / 5 7 Escentric Molecules, Wallpaper Paper Passion 4.2 / 5

Межі досконалості немає - цю тезу рік за роком доводить парфумерний бренд Escentric Molecules. Його духи володіють притягальною силою, збирають самі суперечливі відгуки, дивують і захоплюють. Творці радять починати знайомство з "молекулярними" ароматами з тестерів, щоб оцінити повноту розкриття і дозволити своїй шкірі "подружитися" з унікальним запахом парфумів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com