рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Marina de Bourbon Dynastie

  1. Marina de Bourbon

Marina de Bourbon

Рік випуску: 2010 Пол: для жінок Сімейство: фруктові
шипровие
Тип: денні
вечірні
повсякденні
для побачень

A la Francaise

Аромат A la Francaise- це прекрасний симбіоз традиційних французьких рецептів старовинної парфумерії королівської сім'ї Бурбонів з новітніми тенденціями моди XXI століття. Це аромат наступаючого третього тисячоліття, який містить в собі весь досвід парфумерії попередніх століть. Дата випуску - 1 999 Характеристика - жіночні, гармонійні, інтригуюче-мінливі Початкова нота: шкірка чорної смородини, смола з Ірану Нота серця: болгарська троянда, ірис з Флоренції Кінцева нота: дубовий мох з Угорщини, пачулі з Індонезії

Marina de Bourbon

Marina de Bourbon - один з перших ароматів, з яким дебютував французький модний будинок. Для побудови його композиції були взяті самі рідкісні компоненти, цінні деревні породи, екзотичні квіти і фрукти, щоб допомогти відтворити атмосферу справжньої паризького життя, з її пишністю і шиком. Образ, створений ароматом Marina de Bourbon, оспівує модну і чуттєву жінку, яка звикла до комфорту і розкоші. Вона любить оточувати себе гарними речами, ретельно і прискіпливо ставлячись до того, які парфуми вона поставить на свій туалетний столик. Верхні ноти: листя чорної смородини, кавун, лимон. Ноти "серця": маракуйя, індійський жасмин, іланг-іланг, троянда, ірис. Базові ноти: малина, персик, ваніль, амбра, цінні породи деревини

Marina de Bourbon Aqua di Aqua

Незвичайний річний аромат, суміш солодощі та свіжості. Свіжий квітковий запах з явними морськими нотами відверне Вас від повсякденних турбот і огорне своїм ніжним диханням, свіжим і солодким одночасно. Аромат розкривається свіжістю ірису і озонових нот, продовжуючись ніжність квіткових відтінків троянди і жасмину. Шлейф з сандалового дерева і мускусу додає композиції хвилюючий акцент

Marina de Bourbon Asteria

Сучасні класифікатори відносять дану парфумерну композицію до класів квіткових, деревних і мускусних. Як повідомляється в офіційному прес-релізі, самими пізнаваними відтінками цього творіння парфумера стали: в початкових нотах - ялівець і зливу; в нотах «серця» - троянда, півонія і гвоздика; в нотах бази - амбра, сандал, білий кедр і мускус

Marina de Bourbon Bleu Royal

Східний квітковий аромат Bleu Royal від Marina de Bourbon створений для жінок в 2012 році. Основні ноти: апельсин, бергамот, яблуко, жасмин, лотос, фіалка, амбра, пачулі, сандалового дерева.

Marina de Bourbon Blue

Marina Blue поєднує в собі чисту, свіжу, водянисту гармонію в поєднанні з ніжними квітковими і фруктовими нотками. Старт тонкої парфумерної композиції Princesse Marina de Bourbon Marina Blue дає фруктовий коктейль з лимона, груші, зеленого яблука і дині. У серці аромату розцвітають елегантні квіткові ноти фрезії, конвалії, фіалки і ніжного лотоса. Шлейфного база побудована на чуттєвому акорді кедрового дерева, амбри і мускусу.

Marina de Bourbon Cristal Royal

Деревно-квітковий аромат Cristal Royal створений в 2016 році для тих жінок, яким близько бажання зануритися в золотисту млу захоплення почуттів. Кришталево прозорий, немов дорогоцінний камінь рідкісної краси, він чарує класично перевіреним поєднанням ноток. Свіже і грайливий вступ іскристих відтінків бергамоту і чорної смородини пом'якшується присмаком соковитою груші. Витончене чуттєве серце чарує поєднанням ніжності конвалії і фіалки з шовковисто-пряними тонами жасмину. Відтінок хтивості супроводжує фінальні акорди сандалу і мускусу, що переливаються і спокусливі. У всьому відчувається стиль і комфортна розкіш, ідеально відповідні вигляду молодої сучасної жінки.

Marina de Bourbon Cristal Royal Rose

Cristal Royal Rose - чудовий новий квітково-фруктовий аромат для жінок, випущений в 2017 році французьким брендом Princesse Marina de Bourbon. Аромат є продовженням розкішної лінійки нішевих парфумів Cristal, заворожує елегантним аристократичним характером і чудовою багатою ароматичної композіціей.Свежее цитрусове дихання лимона відкриває композицію парфуму, витончено змішуючись із запашними фруктовими нотами соковитої стиглої груші і бархтістимі медово-пряними відтінками королівської троянди. Ніжне вишукане серці аромату чудово переплітається квітковими нотами нічний фіалки і спокусливою білої фрезії з інтригуючою вплітанням солодкого смачного акорду персика. Гарний стійкий шлейф парфуму насичений смолисто-хвойними деревними відтінками білого кедра і чуттєвого мускусу, які посилені додаванням молекули амброксана. Cristal Royal Rose укладений в розкішний кришталевий флакон, виконаний з воістину королівським французьким шиком

Marina de Bourbon Dynastie Mademoiselle

Духи Marina de Bourbon Dynastie Mademoiselle стануть чудовою прикрасою для юної, мрійливої ​​особи, яка марить про розкішних балах і світських раутах, де можна повною мірою показати свою красу і витонченість. Парфумерна композиція аромату складається з нот амбри, мускусу, Віргінського кедра, півонії, лотоса, апельсинового кольору, мексиканської туберози, груші, чорної смородини а також мандарина.

Marina de Bourbon Dynastie Vamp

Dynastie Vamp - в легендарній королівської «династії» Бурбонів виникла нова чуттєва героїня - смілива, чарівна, зухвала і зваблива леді-вамп! Його магічна, блискуча і неповторна власниця підступна, розумна і небезпечна, вона майстерно розставляє свої мережі і завжди заманює в них свої невинні жертви, які не ніколи залишаючи їм жодного шансу на порятунок. Її фатальною, спопеляючий, проникливий погляд здатний позбавити дару мови, вкинувши в трепет і сум'яття.

Marina de Bourbon Eau de Lys

Чарівний, жіночний, новий жіночий аромат Eau de Lys від Princesse Marina de Bourbon - це трепетне любовне послання. Він наповнить ваше життя радісними очікуваннями і надіями, дозволивши зануритися в чарівні мрії про справжнє кохання. Основні ноти: біла лілія, жасмин, зелене яблуко, гіацинт, мускус.

Marina de Bourbon Fleur de Lys

Чарівна новинка від Marina de Bourbon Fleur de Lys свіжим, квітковим ароматом розкриває чистоту природного жіночої краси. Соковиті фрукти грейпфрута вибухають яскравим цитрусовим ароматом і переплітаються з ніжними квітами апельсина і мімози. Романтичний тон задають кедр, сандалове дерево і мускус. Невимушена і життєрадісний, він підходить як вітряним дівчатам, так і елегантним дамам.

Marina de Bourbon Golden Dynastie

Це чудовий парфум, гідний прикрасити найпрекраснішу з жінок. Він приємний і ненав'язливий, володіє витонченим і жіночним характером. Також для леді, які звикли до розкішних ароматів, ми пропонуємо парфуми Gold Sugar від Aquolina. Композиція парфуму Golden Dynastie відкривається верхніми нотами ароматного соковитого яблука, стиглого апельсина і зелені, доповнених пахощами ніжної фіалки, чарівного гіацинта і красуні троянди в «серце» букета. В кінці композицію доповнить довгий шлейф базових акордів білого мускусу, теплою деревини кедра і чуттєвого сандалу.

Marina de Bourbon Le Prince Charmant

Le Prince Charmant від Marina de Bourbon ( «Чарівний принц» від Марина де Бурбон) - це бадьорить парфум для впевнених в собі чоловіків з надзвичайно сильним духом і яскравою харизматичністю. Він створений для хоробрих і шляхетних джентльменов.Елегантная парфумерна композиція починається з освіжаючих верхніх нот води, бергамоту і зеленого чаю, триває ніжними нотками серця апельсинового кольору, фіалки і лаванди, а також переходить в базу, що складається з чуттєвих нот білого кедра, мускусу і амбри .

Marina de Bourbon Le Prince Galant

Marina de Bourbon Le Prince Galant pour homme ( «Марина де Бурбон. Галантний принц»). Назва композиції в повній мірі відпо її вмісту - це дійсно аромат для галантного, чарівного джентльмена з благородним вихованням і бездоганними манерами. Парфуми Marina de Bourbon Le Prince Galant pour homme освіжає і дарує відчуття чистоти, відмінний настрій і радість, що б не відбувалося! До складу композиції увійшли ноти лимона, грейпфрута, зеленого яблука. У «серці» звучать ягоди ялівцю, герань, пряний кардамон. У базі укладені відтінки ветівера, кедрового дерева, сандалу.

Marina de Bourbon LYS

Чудово легкий і грайливий аромат LYS від Princesse Marina de Bourbon, такий же ніжний, молодий і романтичний, як його власниця. В основі парфумерної композиції привабливий, хвилюючий запах лілії. Соковитість і насиченість аромату надають запахи мандарина, персика, кардамону, ванілі, ірису і білого мускусу.

Marina de Bourbon Lys Sunshine

Парфумерна композиція Sunshine Lys від Marina de Bourbon відкривається верхніми нотами ароматного зеленого яблука, листя бамбука і освіжаючого лимона, які, через деякий час, доповнюються пахощами витонченою білої лілії, ніжного жасмину і чарівної троянди в «серце» букета. До кінця дня композицію доповнить довгограючий і теплий шлейф з базових акордів: дорогоцінної амбри, екзотичної деревини і оксамитового мускусу.

Marina de Bourbon Mon Bouquet

Mon Bouquet - духи, які містять в собі аромат квітів Версальського парку і саду Тюїльрі. Mon Bouquet - це чарівний букет від принцеси Марини, який вона дарує всім жінкам Землі. Дата випуску - 1996. Початкова нота - грейпфрут, фіалка. Нота серця-троянда, гарденія, конвалія. Кінцева нота- ірис, персик

Marina de Bourbon Monsieur Le Prince Intense

Monsieur Le Prince Intense Marina De Bourbon - це аромат для чоловіків, належить до групи ароматів цитрусові фужерні. Це новий аромат, Monsieur Le Prince Intense випущений в 2015. Верхні ноти: Яблуко, Ананас і Берегомет; ноти серця: шкіра, шавлія і Жасмин; ноти бази: Мускус, Амбра і Біле дерево.

Marina de Bourbon Notre Dame

Парфуми Marina de Bourbon Notre Dame ( «Марина де Бурбон. Нотр Дам») - розкішний вибір елегантною, стильною пані. Що вийшов в світ в 1996 році, цей аромат користується величезною популярністю. І не спроста, адже це духи для обраних леді, які цінують якість справжньої французької парфумерії, що приховує в собі шарм і розкіш Парижа і цілої Франції. І аромат Marina de Bourbon Notre Dame, як ніхто інший, покликаний підкреслювати ці істинно жіночі якості. Дозвольте йому оточити себе аурою неповторною розкоші і спокуси, що зводить з розуму навіть самих неприступних мужчін.Парфюмерная композиція аромату Marina de Bourbon Notre Dame складається з нот флердоранжа, свіжих нот, акордів таємничих пачулі, квітів інжиру і пишних півоній.

Marina de Bourbon Nuit des Bourbon

Princesse Marina de Bourbon представляє новий, квітково-орієнтальний аромат Nuit des Bourbon. Верхні ноти доносять аромат червоних ягід, соковиту свіжість мандарина і терпкість перцю. Набігаюча хвиля троянди, чистота і невинність білого жасмину, солодкість флердоранжа сплітаються в чуттєвий амброво-мускусний шлейф. Магія ночі, оспівана в розкішному, елегантному ароматі, пекучий танець сплітаються тел, мить всепоглинаючою і стирає все на своєму шляху пристрасті. Верхні ноти: мандарин, червона смородина, білий перець. Ноти серця: флердоранж, жасмин, троянда. Базові ноти: амбра, білий мускус.

Marina de Bourbon Paradise LYS

Paradise LYS - черговий аромат будинку Princesse Marina De Bourbon, на створення якого надихнула Лілія. На цей раз, музою стала екзотична Тигрова Лілія, що володіє річним колоритом і ароматом. Поєднання теплих, пастельних і розкішних, соковитих тонів - така композиція аромату Paradise LYS, випущеного в 2009 році. Завдяки верхнім нотам з мандарина і грейпфрута, духи Paradise LYS має світле, енергійний початок. Дуже смачний коктейль з яблука, кориці, малини, персика і троянди нагадає про літо. А класична база з деревини, мускусу і амбри подарують стійкість і чуттєвість аромату.

Marina de Bourbon Pink Princesse

Princesse Marina De Bourbon продовжує "королівські гри": слідом за гучним "реверанс", білим "і чорним" Принцом "вона виводить у світ свою нову інфанту - Її Високість Pink Princesse! Аромат Pink Princesse відкривається верхніми нотами лимона, соковитого грушевого нектару, рожевого перцю яблука сорту Рожева леді. Серце складається з відтінків кольорів, чаю, фрезії, болгарської троянди, а «база» відчувається тонами ветівера, кедра, мускусу.

Marina de Bourbon Prince Blanc

Зимовий ранок білим бісером покрило будинку, білим пухом накрило дерева. Сонце сяє холодним алмазом, заливаючи небесну безодню бірюзою, холодної, але такий чарівно-красивою. Є в цьому щось містичне і зачаровує, як і в ароматі Prince Blanc, натхненний зимовим пейзажем. Створений він для чоловіка-глядача, філософа по натурі. Він любить довгі прогулянки, коли можна в тиші милуватися витворами природи, слухати спів птахів і музику вітру, насолоджуватися тихим шепотом падаючих сніжинок і розмовою крапель дощу з листям. Кожна пора року для нього - це диво, адже інакше не можна назвати метаморфози природи: з крижаної зими в спекотне літо, з ніжною весни в барвисту осінь. Аромат Prince Blanc залучає його своєю яскравою свіжістю цитрусових і стриманою привабливістю хвойних нот, закутаних томної лавандою.

Marina de Bourbon Prince Noir

Істинно королівський аромат для чоловіка, над яким не владні ні час, ні люди, ні закони. Він - господар своєї долі. Аромат підкреслює його чарівну привабливість, притягує і манить розгадати таємниці цього Красеня-звабника. Концепцію аромату продовжує чотиригранний чорний блискучий флакон, який, ніби таїть в собі чудовий еліксир, який дозволяє своєму власникові бути на висоті становища.

Marina de Bourbon Reverence

Цей парфум - данина історії Франції і Наварри, точніше, королевам цих держав, які правили в епоху бароко. Обличчям рекламної компанії парфуму стала молода румунська модель Cristiana Grasu. На рекламних плакатах парфуму Cristiana одягнена в біле тюлеве пишну сукню і химерний перуку, ще раз підкреслюючи отнесенность аромату в епосі XVI-XVII століття. Аромат створений для істинної Дами, яка важким поглядом може звести з розуму, а своєю неприступністю і недосяжністю змушує робити божевільні вчинки з метою привернути Її увагу. Духи Marina de Bourbon Reverence містять в собі ноти: бергамот, перець, фрукти, жасминовий чай, троянда, слива, сандал, мускус.

Marina de Bourbon Rouge Royal

Marina de Bourbon дарує шанувальникам марки ще один королівський подарунок - аромат Rouge Royal. \ "Червоний королівський \" - це благородство і вишуканий шарм, делікатно натиск. Якості, властиві непересічній парфуму і неабияким особистостям! Rouge Royal - це вираження індивідуальності та неперевершеного смаку.

Marina de Bourbon Rouge Royal men

Благородство і вишуканий шарм подарує власникові аромат Rouge Royal. Цей чоловік індивідуальний, його смак неперевершений. Який би спосіб він не вибрав, у що б не був одягнений: будь то класичний костюм або потерті джинси, Він буде невідпорним, адже має королівським витонченістю. Аромат поєднує в собі ноти лимона, кардамону, розмарину, лаванди, герані, кориці, меду, кашемірового дерева, бобів тонка.

Marina de Bourbon Royal Marina Rubis Princesse

Marina de Bourbon Royal Marina Rubis ( «Марина де Бурбон. Королівські рубіни») - новий аромат, випущений в 2013 році. Аромат для жінок належить до сімейства квіткових фруктових з мускусними відтінками. Легкий, елегантний і іскристий, цей аромат прекрасно звучить вдень і ввечері. Marina de Bourbon Royal Marina Rubis - це композиція з нот гуави, апельсина і лимона в оточенні відтінків мімози, півонії та троянди, геліотропа і жасмину, мускусу, сандалового дерева і амбри.

Marina de Bourbon Royal Marina Turquoise

Royal Marina Turquoise Princesse Marina De Bourbon - це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові деревно-мускусні. Це новий аромат, Royal Marina Turquoise випущений в 2015. Верхні ноти: Зелене яблуко, Персик, зелені ноти і Фруктові ноти; ноти серця: Конвалія, Жасмін і Магнолія; ноти бази: деревні ноти, Сандалове дерево, Мускус і Ваніль.

Marina de Bourbon Tendre Reverence

Французький бренд Princesse Marina de Bourbon запускає в 2014 році нову версію свого аромату Reverence 2007 року. Фланкер отримав назву Tendre Reverence. Квітковий фруктовий парфум сподобається романтичним, витонченим жінкам. Tendre Reverence втілює образ елегантної, прекрасної принцеси в стінах розкішного Версаля. Ніжна і мрійлива композиція відкривається чудової комбінацією чорної смородини, витонченого бергамота і запашного персика. У серці Tendre Reverence панують чудові переливи рожевих півоній, оксамитових фіалок і лимонно-ванільних магнолій. Чуттєвий, чарівний і прекрасний букет. Композиція: чорна смородина, персик, бергамот, рожевий піон, ваніль, фіалка, білий мускус, магнолія, сандалове дерево.

Вам так само сподобається ...


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com