рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Літо йде, а аромати залишаються. Хіти продажу і новинки парфуму осені 2016

  1. Accord Chic
  2. Туалетна вода POP'EXOTIC і «Чарівний Нероли» (Neroli Secrets D'Essences)
  3. Парфумерна вода «Ніжний Жасмин» (Tendre Jasmin D'Essences)
  4. Туалетна вода «Момент Щастя» (Moment de Bonheur)
  5. Парфумерна вода «Істинний Еліксир» (So Elixir)

Рівно десять років тому відбулася прем'єра фільму «Парфумер» - нашумілої картини, знятої за романом Патріка Зюскінда.

Якщо пам'ятаєте, у фільмі геніальний «ніс» середньовіччя Жан Батист Гренуй створював аромати, які буквально зводили людей з розуму. Таке буває тільки в фільмах і романах, скажете ви? Не тільки. Сучасні парфумери і не на таке здатні.

Зокрема, сьогодні ви можете випробувати нове ароматне витвір мистецтва від пари іменитих парфумерів - Марі Саламань і Олів'є Креспо, авторів таких популярних парфумів Yves Rocher , Як Nature Millenaire Femme, So Elixir і So Elixir Bois Sensuel.

Accord Chic

Аромат представлений фіалковими, деревними, пудровим нотами ірису, пряними і пікантними нотами рожевого перцю і смоли елемі - дерева, що росте на екзотичних Філіппінах і Молуккських островах. Картина аромату завершується чуттєвими і глибокими бальзамними акордами ладану і бензойної смоли стіраксового дерева, також поширеного в Південно-Східній Азії. Лінійка Accord Chic представлена ​​відразу трьома продуктами - парфумерної водою, гелем для ванни і душа, молочком для тіла. Це дозволяє насолоджуватися чарівністю нового аромату з ранку і до самого вечора.

«Вибір аромату схожий на вибір коханця: ви повинні провести з ним ніч, щоб дізнатися, чи підходите ви один одному» (Роже Давши, парфумер)

Туалетна вода POP'EXOTIC і «Чарівний Нероли» (Neroli Secrets D'Essences)

Є й інша новинка - туалетна вода POP'EXOTIC. Вона для тих, хто вже сумує за недавнім відпустці, проведеному в екзотичних теплих краях. Цей аромат являє собою яскравий фруктовий вихор, наповнений соковитою свіжістю, - відмінні ліки від осінньої хандри, коли за вікном лише сіра пелена хмар, а під ногами - вічна сльота.

Один з найпопулярніших ароматів Yves Rocher останніх років, надихаючий своєю витонченістю і ніжною жіночністю, - парфумерна вода «Чарівний Нероли» (Neroli Secrets D'Essences). В основі парфумерної композиції - ефірне масло неролі. Його отримують шляхом Анфлераж з квітів помаранчі - вічнозеленого дерева, що є гібридом мандарина і помело. Увібрало в себе силу середземноморського сонця масло неролі відрізняється яскравим і свіжим ароматом з ніжними квітковими нотками. «Чарівний Нероли» доповнюють теплі та чуттєві медові акорди абсолюту флердоранжа, а відтіняє цитрусовая свіжість есенції гіркого апельсина.

Парфумерна вода «Ніжний Жасмин» (Tendre Jasmin D'Essences)

Творіння справжнього парфумерного генія - французького метра Жака Кавалье, на рахунку якого - понад вісімдесят ароматів, в тому числі Yves Rocher Vanille Noire. За свої досягнення в 2004 році Кавальє був удостоєний «парфумерного Оскара» - Prix François Coty.

«Ніжний Жасмин» - це іскристий квітковий аромат, що включає в себе свіжу головний ноту, що переходила в насичену оксамитову ноту серця, представлену абсолютом жасмину особливого сорту - Грандіфлорум, і закінчується шлейфом з чуттєвого аромату іншого особливого виду жасмину, що росте в районі Мадурай на самому півдні Індії.

«Як і любов, парфуми повинні полонити жінку з першого погляду» (Анре Фрейса, парфумер)

Туалетна вода «Момент Щастя» (Moment de Bonheur)

А в основі цього аромату лежить легендарний квітка, визнаний багатьма експертами найкрасивішим на планеті, - троянда Центіфолія, яка налічує рівно сотню пелюсток. Рослина росте на південному сході Франції, в Провансі, недалеко від міста Грасс, відомого як парфумерна столиця світу. До слова, саме в Грассі розгортаються основні події тієї самої книги Патріка Зюскінда «Парфумер. Історія одного вбивці ». Завдяки своїй рідкості і піднесеної витонченості аромату троянда Центіфолія вважається одним з найвишуканіших матеріалів в парфумерній справі.

Туалетна вода «Момент Щастя» відрізняється легким і свіжим ароматом, в якому іскристий акорд троянди Центіфоліі підкреслюється кислуватими нотками яблучної есенції і деревними нотами кедра Вірджинії. Автором цього парфуму є Анник Менардо - випускниця Міжнародного Інституту Парфуми (ISIPCA) і творець понад п'ятдесят вишуканих ароматів, в тому числі десять з них - для Yves Rocher, серед яких Comme une Evidence, Pur Désir de Mimosa і Lilas Mauve.

«Будь-якої хвилини мого життя мене супроводжують парфуми ... Я скоріше забуду окуляри або ключ, ніж вийду з дому, не надушившись» (Катрін Деньов, актриса)

Парфумерна вода «Істинний Еліксир» (So Elixir)

Результат спільної творчості трьох майстрів, згаданих вище: Марі Саламань, Олів'є Креспо і маестро Жака Кавалье. Аромат випускається вже більше семи років, але інтерес публіки до нього не зменшується.

Це сяюча композиція, що включає в себе унікальне поєднання деревних акордів і легких ароматів білих квітів. Чуттєва есенція пачулі тут доповнюється теплим і жіночним абсолютом жасмину сорти Самбак і обігрується привабливою солодкістю абсолюту бобів тонка, що виростають у Південній Америці.

З фільму «Запах жінки» (Scent of a Woman, Martin Brest, 1992)

«Кажуть, у Франції жінки витрачають на парфуми більше, ніж держава на армію. Але у них і перемог більше ». З таким твердженням польської художниці Яніни Іпохорскаой погодяться не тільки француженки. Сучасні жінки високо цінують чарівні аромати і вміють геніально користуватися цією зброєю, підкоряючи серця найвимогливіших чоловіків.

Матеріал підготовлений за інформаційної підтримки Yves Rocher

Таке буває тільки в фільмах і романах, скажете ви?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com