рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Краса жінки і вибір парфумерного аромату

Одяг та аксесуари дають можливість зрозуміти хто перед вами, яке суспільне становище зайняття ця людина. А ось духи розкажуть про внутрішню сутність, про те, що не можна оцінити візуально. Ось кілька порад, як правильно підібрати собі аромат, який розкриє вашу індивідуальність і внутрішню красу .
«Дихаючи духами і туманами ...»
Можливо, не всі знають, що аромати грають в нашому житті величезну роль. Запахи впливають на наше взаємовідношення з оточуючими людьми, на апетит, настрій і самопочуття. Ви і самі знаєте, буває, що людина дуже гарний і привітний, але якщо від нього виходить неприємний запах, ми надовго зберігаємо про нього негативне враження. Всі аромати емоційно забарвлені, вони викликають у нас ті чи інші відчуття, спогади або переживання. Іноді, думаючи про людину, ми в першу чергу згадуємо його запах, а вже потім зовнішність, мова або одяг.
Також і деякі життєві ситуації ми пов'язуємо з запахами, наприклад, запах дитинства і Нового року - аромат мандарин і їли. Є аромати, які викликають тільки позитивні емоції, і такі моменти хочеться повторити знову і знову, а є запахи, що нагадують про горе або неприємні моменти, про них так і хочеться забути.
Багато з нас дуже люблять вибирати аромат, це приносить радість і хвилювання. одні аромати притягують до себе, і ви з упевненістю їх купуєте, а є такі, які викликають певний шок. Аромат можна порівняти з одягом або макіяжем, ми його приміряємо на себе. Вмінням поводитися з ароматом володіють не всі, це подібно до мистецтва. Перед тим, як почати вибирати собі парфум подумайте, щоб ви хотіли з його допомогою підкреслити - теплоту або стриманість, холодність або чутливість?
Середньостатистична жінка використовує 6-7 ароматів, їх вибір залежить від настрою, життєвої ситуації, і навіть від погоди.
Правильний вибір
Чи не намагайтеся вибирати аромат по моді, немає гарантії, що новий і модний парфум підійде вам, прислухайтеся до своїх відчуттів. При виборі керуйтеся наступними принципами.
Повільно вдихніть аромат, подумайте, які емоції він у вас викликав, змінилося ваше настрій і в який бік. Якщо ви відчули себе краще, то ці духи - то, що вам треба.
Деякі фахівці радять враховувати при виборі духів свій колір очей, волосся і шкіри. Це питання досить спірне, але частка істини в цьому все-таки є. Фізіологічно у натуральних блондинок і рудих шкіра суха, а у брюнеток - досить жирна. Чим блідіше виглядає шкіра, тим вона суші, а це в свою чергу свідчить про те, що духи будуть випаровуватися набагато швидше з поверхні шкіри. І все навпаки зі смаглявою шкірою. Тому, якщо ви блондинка зі світлим відтінком шкіри, то східні аромати будуть для вас занадто зухвалими. А ось легкі квіткові аромати швидко загубляться у брюнеток.
Вибираючи духи, враховуйте свій власний запах. Наприклад, на запах шкіри впливає прийом деяких лікарських препаратів, а якщо ви любите їсти жирну і гостру їжу , То вона викликає стійкий інтенсивний аромат.
При виборі аромату враховуйте час доби, коли ви хочете його використовувати. Для початку дня найбільш підходять легкі ненав'язливі аромати, а ось для вечора підійдуть більш насичені. Також врахуйте, що навряд чи для фітнесу і походу в ресторан підійдуть однакові парфуми.
Температура повітря також накладає свій відбиток на вибір парфумів. У спекотну погоду вибирайте свіжі, квіткові аромати, а в зимовий час ідеальним варіантом стануть складні композиції. Влітку чудово підійдуть парфуми з океанічними, цитрусовими або фруктовими нотками.
Темперамент жінки також важливо враховувати, вибираючи парфуми. Для прагматиків і практичних дам-на-віч будуть деревно-квіткові аромати, а ось активної, спортивної жінці підійдуть цитрусові освіжаючі аромати.
Завжди наносите парфуми на шкіру, щоб відчути, як він поєднується з вашим запахом. Трапляється так, що сам аромат дуже хороший, а ось на вашій шкірі він блякне і стає нецікавим, або навпаки духи набувають вишуканий аромат, розкриваючись по-новому.
Існують спеціальні центри, які створюють індивідуальні парфуми, враховуючи всі ваші уподобання. Майстер-парфумер на початковому етапі створення ексклюзивних парфумів виступає в ролі психолога, намагаючись зрозуміти вас як особистість, ваші індивідуальні особливості, щоб придумати вашу власну композицію.
Розмовляючи з вами, парфумер дізнається ваші сильні і слабкі сторони, риси характеру, захоплення, де ви любите проводити свій вільний час. Також він звертає увагу на вашу зовнішність, колір очей і волосся, стиль одягу, повадки.
як наносити
Так, підібрати «свій» аромат досить складно. Якщо вам це вдалося, і ви знайшли ті духи, які повністю розкривають вас як особистість, відтіняючи всі ваші риси характеру, викликають у вас позитивний настрій і добре самопочуття, то тепер важливо навчитися їх правильно використовувати. Фахівці радять наносити аромат на ті місця, де температура тіла трохи вища, це зап'ястя, шия і груди. Враховуйте концентрацію духів, всього кілька крапель нанесених на згини ліктів і колін вже дозволять створити неповторний образ. Також подумайте, де ви будете перебувати основний час - на вулиці або в робочому кабінеті. Насичені аромати залиште на вечір, а легкі - на ранок і день.
Не бійтеся експериментувати, пробуйте нові, незвичні аромати. Багато жінок роками користуються одними і тими ж духами, боячись щось в собі змінити. А дарма, адже навіть зміна духів здатна відкрити вас по-новому, внести якусь новизну в ваш імідж.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com