рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

GIORGIO ARMANI SUN DI GIOIA

  1. Незважаючи на літній оформлення, добре підійшов на осінь. Аромат на тверду четвірку, не шедевр, але...

Giorgio Armani Sun Di Gioia - так називається сонячне продовження від модного будинку Giorgio Armani Giorgio Armani Sun Di Gioia - так називається "сонячне продовження" від модного будинку Giorgio Armani. Квітково - східна жіноча новинка випущена до літнього сезону 2016 року і стала парою для іншого жіночого аромату Air di Gioia . Новий парфум став ідеальним вибором для безтурботних літніх днів, а в холодну пору року здатний подарувати частинку сонця. Sun di Gioia присвячений спогадам про погожих, найтепліший день, проведеному на узбережжі прогрітого сонцем моря.

Giorgio Armani Sun Di Gioia просто переповнений східними, і квітковими настроями. І саме вони стануть новим лейтмотивом на новий літній сезон, який вже стукає до нас першим теплом.

Варто відзначити, що Sun di Gioia, це досить лаконічна парфюмированная вода. У ній немає другорядних нот, які можуть погіршити її, і зробити невпізнанною. Навпаки, цей парфум, досить «зрозумілий» аромат. Лаконічна, але запам'ятовується композиція, сподобається витонченим натурам.

Лаконічна, але запам'ятовується композиція, сподобається витонченим натурам

Композиція аромату Giorgio Armani Sun Di Gioia відкривається вишуканою білої фрезії і свіжого бергамота. «Серце» аромату повниться ніжною та скромною тоном жасмину самбак, чудового іланг-ілангу і франжипани. Базою парфуму виступає сексуальна ваніль, амброксан, ірис і бензоин.

У кожному акорді аромату Sun di Gioia струмує легкість, витонченість і майже відчутне тепло
У кожному акорді аромату Sun di Gioia струмує легкість, витонченість і майже відчутне тепло. Він асоціюється з накинутим на плечі тонким, напівпрозорим шовковим шарфиком ручної роботи, настільки він ніжний, а кожна його деталь опрацьована. У ньому немає другорядних нот - кожної складової парфуму виділено своє важливе місце, без якого порушиться гармонія і стиль букета.

У ньому немає другорядних нот - кожної складової парфуму виділено своє важливе місце, без якого порушиться гармонія і стиль букета

Автором аромату Giorgio Armani Sun Di Gioia стала Marie Salamagne (Марі Саламань) - молода, але перспективна жінка - парфумер, яка любить працювати з загадковими інгредієнтами. Іншими її відомими роботами став Black Opium і його численні Фланкер для Yves Saint Laurent.

Являє Giorgio Armani Sun di Gioia угорська модель, Barbara Palvin (Барбара Палвін), яка також стала новим обличчям ароматів Acqua di Gioia і Air di Gioia .


Відгуки про аромат Giorgio Armani Sun di Gioia з мережі:

  • Незважаючи на літній оформлення, добре підійшов на осінь. Аромат на тверду четвірку, не шедевр, але дуже добротно зроблений, приносить задоволення і не дратує.
  • Солодкий аромат з вершковим і злегка солонуватим присмаком. Пудри як такої не вловила. Відчуваються іланг, ваніль, бензоин. Дуже теплий і розслабляючий. На мені дуже стійкий і шлейф він помітно. Може стати хорошим варіантом для тих, хто любить носити солодкі аромати жарким літом. Чим більше пробую, тим більше подобається, так що заношу в забаганки.
  • Аромат мені сподобався. З'явився у мене в якості подарунка. Завдала я його вранці, всього два пшику, і тут же злякалася, т.к, спочатку аромат був і різкуватий, і занадто солодкий, а у мене від сильних ароматів може навіть розболітися голова. Але проходить трохи часу, і пізніше він стає спокійніше і починає виділяти аромат фруктовий, схожий на мандарин, сіль морську, свіжість приємну й ніжну. У жару гарний, вдень ідеальний з сонцем. Чи не душен, не нав'язливий. Увечері аромат трохи помітний. Як пріпиленний, затишний, стає пудровим. Парфуми на літо, для романтичних, жіночних і життєрадісних натур.
  • Дуже правдоподібний і апетитний аромат вершкових ірисок з легким квітковим акордом - ось як на мене розкрився цей аромат. Ваніль тут дуже навіть кондитерська, є легкий солонуватий відтінок і невелика квіткова солодкість - напевно, це іланг. Приємний, ненав'язливий аромат, ідеальний для тих, хто любить солодкі композиції, але боїться використовувати їх в спеку. Сидить близько до шкіри і, на жаль, швидко зникає. Через дві години зап'ястя вже нічим не пахли.
  • Спробувала сьогодні цей запах, боже як він мені сподобався на початку, такий солодко-солодко річний. Дуже сподобався, але не вистачає в нас чогось. Чи не гучний потім, зовсім зовсім дуже тихий. Але все таки його чутно. Це той аромат які просто відмінно підійде на літо, тим хто любить солодкі аромати, але на літо хоче щось легше. Мені подобається, навіть дуже подобається. Чому то чується кокос, хоча в піраміді його немає взагалі. Він дуже класний! Да да да, ця новинка дуже сподобалася.
  • Схожий і на Beach Walk від Марджела, і на Bronze Goddess від Есті, і на Моною Ів Роше. Є щось від Дюни Діор і Лагуни Дали. Мені подобаються всі ці аромати, і сподобався Сан ді Джоя. Але, виходить, він занадто ніякої, дуже втрачається на їх фоні. Я стовідсотковий фанат цього напрямку, але чи варто? Ще один ДУЖЕ СХОЖИЙ на інші аромат. Чи варто його в колекцію?
    До речі, з ЕІР Ді Джойя те ж саме: схожий і на Олімпію ПР, і Ревілья КК ... Брати чи не брати? Не знаю, буду тестувати, якщо не вилізе дратівливих нот, цілком можливо, що хом'як схопить обидва. Хоча я-то розумію, що за такі гроші хотілося б більш оригінальний продукт, а не мікс інших, вже успішних, ароматів. Ще один мінус для мене: я вважаю, Фланкер повинні бути все-таки продовжувачами магістрального напряму оригінального аромату. Аква Ді Джойя був у мене, подобався, але розлучилася, тк велику кількість лимона в парфумерії - не моя історія. Чи не чую з ним загального, може, не розчули або у мене з носом щось не те.
    Незважаючи на сказане вище, в цілому, мені подобається все це сімейство, але ціну я вважаю завищеною. Акву свого часу взяла за акції зі знижкою 50%, більше платити не хочеться.
  • Я теж не особливо звертала увагу на Армані, крім SI Армані коли виник- я його в холоду використовую, для насолоди. І тут з'явився цей східний ніжний сонячний - після 5 пшиків відчуваю ірис, жасмин самбак-супер !!! і ваніль- цей аромат додає радості, теплий ніжний приємний для літа, відпочинку, вечори в іспанському місті (в будь-якому морському). Сподобається в будь-якому випадку-він для цього і створений як аромат для відчуття щастя.
    ПС: з Голден Булгарі не порівняти, Армані більш стійкий і красивий!

Ви можете купити духи Giorgio Armani Sun di Gioia в нашому інтернет - магазині парфумерії. Уточнити наявність і оформити замовлення, Ви можете безпосередньо на сайті або за телефоном: 067-801-10-01. Безкоштовна доставка по Україні. Оплата при отриманні!

Я стовідсотковий фанат цього напрямку, але чи варто?
Чи варто його в колекцію?
Брати чи не брати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com