рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Christian Dior - огляд чоловічих ароматів

Christian Dior - всесвітньо відомий будинок моди, що спеціалізується на виробництві вишуканої люксової одягу і взуття, автентичних аксесуарів, а також нишевой селективної парфумерії та косметики. Перший аромат бренду «Miss Dior» був представлений публіці під час дебютного показу в 1946 році. Провівши справжній фурор, він моментально полюбився паризьким модницям. Такий успіх не міг залишитися непоміченим, і незабаром Крістіан Діор, творець модного будинку, задумався про запуск додаткової лінійки одеколонів для чоловіків. Нижче представлений детальний огляд на чоловічі парфуми Діор, з якого ви дізнаєтеся про особливості звучання легендарних запахів, ключових правила їх використання.

Christian Dior Eau Sauvage Cologne Christian Dior Eau Sauvage Cologne

Справжня елегантність, укладена в яскравий і насичений цитрусовий коктейль. Він відображає дух часу, ідеально підходить для сильних і впевнених у собі чоловіків, які не бояться експериментів, готові до нових відкриттів і досягнень.

Композиція розкривається по складній триступеневої формулою, яка і забезпечує багатогранність і повноту. Першими в гру вступають свіжі підбадьорливі нотки цитрусових - грейпфрута і мандарина. Вони моментально заряджають енергією і тонізують, дозволяючи відвернутися від повсякденної суєти і рутини.

Поступово цитрусовая картина стає більш яскравою, в ній починають проглядатися акорди екзотичного калабрийского бергамота. Запахи мандарина починають розсіюватися, поступаючись місцем серцю - рожевому перцю, вишуканими індійським прянощів. Легка і повітряна грейпфрутовий звучання вщухає, дозволяючи парфуму розкритися в повній мірі, заграти терпкою насолодою.

Базова нота - ветивер. Вона створює насичене і багате післясмак, формує довгий пряно-ванільний шлейф.

Чоловіча туалетна вода Діор Eau Savage Cologne - більше, ніж просто аромат. Це справжнє втілення вишуканості та елегантності, абсолютної витонченості. Вона мотивує на нові звершення, створює унікальний самобутній стиль свого власника, виграшно підкреслюючи його природні переваги.

Christian Dior Sauvage 2015 Christian Dior Sauvage 2015

Головне творіння Франсуа Демаші, заряджене ідеями тотальної свободи і розкутості. Розкривається яскравими і зухвалими акордами, воно надає своєму власникові впевненості, робить його більш незалежним і вольовим. Композиція представлена ​​класичної триступеневої формулою, що забезпечує повноту і багатогранність загальної картини.

Верхні ноти представлені пряним перцем і Калабрійським бергамотом. Вони забезпечують необхідну легкість і легкість, роблять аромат більш вишуканим і витонченим. Перцеві відтінки додають дещицю пікантності і гостроти, змушуючи духи заграти новими фарбами.

Поступово терпкі спеції вивітрюються, дозволяючи вступити в гру звучанням серця. Вони западають в саму душу, пробуджують найпотаємніші і потаємні думки і бажання. Першою дає про себе знати герань - своїм екстравагантним, трохи гіркуватим запахом вона розширює парфумерну композицію. Хтиві ветивер і пачулі формують багате післясмак, закладають основу для довгого і привабливого шлейфу. Коли солодкі і пряні акорди розсіюються, проявляється тонке, ледь вловиме лавандова настрій. М'яко і дбайливо обволікаючи свого володаря, вона надає йому спокою, мужності й непохитності.

Феєрія завершується фінальними штрихами - базовими нотами білого кедра і амброксана. Вони і обдаровують духи тієї привабливою теплою пряністю, мускусною терпкістю.

Чоловічі аромати Dior Sauvage абсолютно універсальні: вони підходять для будь-якого віку і пори року. Будуть однаково гармонійно звучати як на званому світському заході, так і в нудному сірому офісі. Це вічна класика парфумерного світу, дорогий одеколон, який буде радувати вас довгі роки.

Christian Dior Fahrenheit Absolute Christian Dior Fahrenheit Absolute

Випущений в 2009 році, він моментально став головною новинкою. Він однаково сильно полюбився як іменитим критикам, так і звичайним покупцям, ставши справжнім комерційним успіхом для модного будинку. Одеколон входить в групу деревних мускусних з яскравими квітковими відтінками. Він відрізняється досить теплим і пронизливим звучанням, яке найбільш доречно для холодної пори року - пізньої осені, зими.

Духи розроблені відповідно до класичних і традиційними правилами і канонами парфумерного справи. Для їх створення використовувалися виключно якісні і натуральні компоненти, екологічно чиста сировина.

Верхні нотки представлені найтоншим, ледь помітним запахом найніжніших фіалкових пелюсток. Вони моментально обволікають свого володаря, заманюючи в атмосферу чарівної казковості, дивного чарівництва. Квіткове звучання стає все більш насиченим і багатогранним, коли в гру вступають димні і пудровие риси. Вони збагачують запах, роблячи його богемним, наповнюючи розкішшю.

Фіалкові відтінки потихеньку розсіюються, поступаючись місцем спокусливим і захопливою бальзамічним акордам. Вони заповнюють всі ароматичне простір, дозволяючи проявитися медовому ладану і смирну. Своїм хтивим і терпким настроєм вони проникають в саме серце, буквально вбивають наповал, пробуджуючи наіпріятнейшіе спогади.

Фінальні штрихи - базові ноти - це уд. Він формує яскраве і незвичайне післясмак, залишає довгий і багатогранний шлейф. За відгуками покупців, чоловіча парфумерія Діор з лінійки Fahrenheit Absolute відрізняється стійкістю, зберігає насичений запах до 8-10 годин.

Володар одеколону - це чарівний і майстерний спокусник, здатний звести з розуму будь-яку дівчину. Він сміливий і розкутий, чітко знає, чого хоче, і завжди це отримує. Він амбітний і рішучий, не позбавлений зухвалості і пустощів. Його природний розум і вроджена хватка тільки відтіняються магнетичним звучанням парфуму, стають ще більш примітними.

Christian Dior Higher Christian Dior Higher

Сучасний мегаполіс диктує свої правила, формуючи нові стандарти краси, еталони чоловічого образу. Житель галасливого міста нового тисячоліття завжди прагне до гармонії, намагається залишатися позитивним і життєрадісним в будь-яких ситуаціях. Існуючий серед «кам'яних джунглів» він не втратив свій тісний зв'язок з природним світом, а крижаний і пронизливий чоловічий аромат Крістіан Діор Higher тільки підсилює це взаємодія, підтримує природні взаємини.

Випущений в 2001 році одеколон відрізняється складною триступеневої формулою, в основу якої лягли найякісніші та добірні матеріали, сировину. Верхні ноти, покликані створити відчуття легкості і легкості, представлені стиглими садовими фруктами і цитрусовими. Першими в гру вступають хтивий соковитий персик і терпка жовта груша. Що володіють дурманним ефектом, вони кружляють голову, переносячи свого володаря в жаркий спекотний літній день, наповнений радістю і веселощами. Підвищену концентрацію цукрового вдається розвіяти шляхом додавання дзвінких лимонних акордів. Вони роблять загальну картину більш свіжої та бадьорить, невимушеній і пустотливий.

Фруктові фарби поступово починають бліднути, дозволяючи проявитися серцевим середнім нотах - деревним екстрактів і пряним спецій. Першими про себе дають знати екзотичний кардамон і запашний перець. Вони помітно збагачують квітково-фруктове післясмак. Обережні деревні акценти у вигляді зрілого кипариса додають загальної ароматичної композиції привабливою смолистої терпкості.

Коли лимонні запахи остаточно вивітрюються, починає відчуватися база білого кедра. Вона з перших секунд вражає своєю розкішністю і екзотичністю, робить одеколон більш богемним і вишуканим. Вона ж формує основу витонченого і ненарочітого шлейфу, що залишає за собою відчуття таємничості і загадковості.

Туалетна вода Higher ідеально підійде для теплої пори року - пізньої весни, літа. Вона ідеальна для першої половини дня, буде абсолютно доречно і органічно звучати в офісі, на діловій зустрічі або переговорах. Духи створюють прекрасне враження про свого володаря, роблячи його більш стильним і манірним в очах оточуючих.

Christian Dior Homme Christian Dior Homme

Що вражає своєю революційністю, зухвалістю і непередбачуваністю, одеколон ідеально відображає ритм і філософію сучасного міста. Він відрізняється миттєвої впізнаваністю, залишає за собою багатий і насичений шлейф, що виділяє справжню чоловічу енергетику. Dior Homme - це благородство і елегантність, свобода і невимушеність, укладені в стильно оформлений дизайнерський флакон.

Даний аромат - одне з улюблених творів Франсуа Демаші. Він руйнує всі стереотипи і упередження про те, як повинен виглядати справжній джентльмен. Це новий погляд на мужність. Досліджуючи всі межі зрілості, він пропонує нове трактування образу сучасного чоловіка, дозволяючи йому бути прямолінійним і загадковим одночасно.

Для верхніх нот обраний досить екстравагантний і нетиповий інгредієнт - гватемальський кардамон. Його насичений і яскравий запах прекрасно відтіняє чарівну мужність свого володаря. Він робить загальну деревну формулу більш цікавою, заряджає її свіжістю і соковитістю. Акорди задають спокійне умиротворений настрій, дозволяють в повній мірі розкритися серця.

Вишуканий ірис, як вишенька на торті, доповнює загальну парфумерну палітру Демаші. Він обдаровує незвичайним чарівним ароматом, який пронизує буквально наскрізь, змушуючи переноситися в найщасливіші і пам'ятні моменти життя. Він має характерні пудровие акорди, злегка віддають свіжоскошеної травою і зеленню.

База - гаїтянський ветивер. Він моментально занурює в атмосферу солодощі та грайливості, формуючи довгий шлейф, багате і насичене післясмак. Його гучні ефірні екстракти забезпечують стійкість одеколону - до 8-10 годин.

За відгуками покупців, туалетна вода ідеально підходить для літнього періоду. За рахунок свіжих прохолодних нот вона полегшує загальне звучання, робить його тонізуючим і бадьорить.

Christian Dior Homme Sport 2012 Christian Dior Homme Sport 2012

Яскравий і бадьорий аромат, укладений в стильний дизайнерський флакон. Він повністю відображає філософію сучасного міста, дозволяючи чоловікові бути рішучим і привабливим одночасно. Це духи для сильних і впевнених у собі особистостей, які звикли купатися в жіночій увазі, отримувати все, що тільки побажають.

Мода, в тому числі і чоловіча, змінюється швидко і стрімко, не залишаючи часу для роздумів. Але у випадку з Діор це неважливо. Це справжня неминуща класика парфумерного світу, яка завжди буде актуальна.

Dior Homme Sport 2012 - яскраве переосмислення оригінального варіанту. Нова версія увібрала все краще від свого попередника, доповнивши експресивними, сексуальними і вишуканими рисами. Верхні нотки розкриваються бурхливим цитрусовим коктейлем, який моментально заряджає бадьорістю і енергією. Червоний апельсин розбурхує уяву своєю соковитістю, а ефірні масла цитрона, що виділяють пронизливі пряні аромати, створюють особливу атмосферу інтимності. Симфонія розфарбовується свіжістю і прохолодою, злегка гіркуватим відтінками.

Грейпфрут вступає в діалог з серцевими акордами гаїтянського ветівера. Надмірна солодкість оттеняется найтоншим звучанням садової груші. Стиглий фрукт привносить дещицю витонченості та елегантності в цитрусових мелодію.

Базові ноти складає домашня герань. Вона врівноважує все це парфумерне шаленість, роблячи його більш спокійним і мужнім. При цьому одеколон не позбавлений тонізуючому енергії, магнетичну прохолоди. Він абсолютно універсальний, підійде для будь-якого часу року.

Новий аромат Діор для чоловіків - це стриманість і рішучість в одному флаконі. Він уособлює тотальне прагнення до свободи, революційний дух і розкутість. Він немов цікава історія, яка розгортається тут і зараз. Володар Dior Homme Sport 2012 - це сильний і впевнений в собі лідер, який має власні погляди і думки. Це майстерний спокусник, здатний закрутити голову будь-якій дівчині. Він гарний, чарівний, розумний і сміливий. І він завжди отримує те, чого хоче.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com