рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Chloe - аромат для справжніх аристократок

Chloe бренд був створений в рік закінчення Великої Вітчизняної війни - 1945. Молода аристократка деякий час відвідувала світські прийоми, заводила нові знайомства, вела веселу, безтурботну життя. Однак незабаром вся ця безглузда життя набридла молодий аристократкою.

Однак незабаром вся ця безглузда життя набридла молодий аристократкою


Тоді Габі Агьен вирішила започаткувати власну справу. Дівчина вирішує відкрити майстерню з пошиття жіночих суконь. Габі чудово розуміла, які вбрання необхідні дівчатам з вищого світу. Тоді одяг багатих жінок хоч і виглядала привабливо, але носити її було вкрай незручно. Наряди обмежували руху, змушували відчувати себе дискомфортно. Габі вирішила взятися за справу самостійно. Вона не приваблювала до роботи грошові кошти своїх батьків, які не наймала людей на роботу. Габі викроїла кілька нарядів, пошила по ним жіночі сукні. Тепер постало питання, де продати створені наряди? Габі складає сукні в невелику валізку і відправляється в магазини. На подив молодого дизайнера, всі наряди були оцінені власниками торгових точок по достоїнству і відразу ж куплені за гарною ціною.

Тепер, коли виробництво одягу стало для дівчини практично основним ремеслом, Габі вирішила назвати свою справу. Як і кожна компанія по виробництву одягу, фірма Габі мала носити красиве і неординарне назву. Тоді дівчина звернулася на допомогу до своєї подруги Хлое. Дівчата були впевнені, що розпочату справу довго не проіснує. Однак далеко не всі наші припущення і очікування здійснюються. Незабаром в будинку аристократки з'явилися співробітниці, які шили наряди за ескізами дівчата. Замовлень стало настільки багато, що дівчина не справлялася з роботою самостійно. Так, чому ж наряди Габі залучали дівчат? Габі ввела в моду мінімалізм. Невеликі сукні, які легкої вуаллю огортали фігуру дівчини. Вони підкреслювали жіночність і граціозність кожної представниці прекрасної статі. Як доповнення до своєї колекції жіночого одягу, дівчина створила Chloe духи. Їх аромат романтичний і сексуальний, припав до смаку всім прихильницям творчості Хлое. Спочатку Chloe аромат створювався, як додаток до випущеними колекціям одягу, проте незабаром аромат почав самостійне життя. Сьогодні багато дівчат поєднують Хлое аромат зі своєю особистою колекцією одягу. А це показник високої якості і багатогранності. Придбати аромати Хлое ви можете через магазини віртуальної мережі. На жаль, через обмеженого випуску парфуму, знайти аромат Хлое в наявність в роздрібному продажі вашого міста дуже складно. Тому багато цінителів ароматів набувають духи через Інтернет.

Магазин елітної парфумерії Randewoo.ru дарує знижку 5%

на продукцію Chloe всім читачам журналу.

на продукцію Chloe всім читачам журналу

Щоб отримати бонус, під час оформлення замовлення вкажіть, що

дізналися про магазині на fashionforyou.

Тепер постало питання, де продати створені наряди?
Так, чому ж наряди Габі залучали дівчат?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com