рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати свої парфуми

Головна > модні аксесуари > Як вибрати парфуми

модні аксесуари

Кожна з нас - сама індивідуальність. І підкреслюється це стилем одягу, зачіскою, макіяжем, навіть жестами, поведінкою і манерою ходити.

І кожна індивідуально вибирає свій «фірмовий» парфум, який завершує образ і знаходить якісь відгуки в душі, часто - на підсвідомому рівні.

Якщо духи обрані вдало, то цей аромат створює відчуття внутрішнього комфорту, залишаючи невловимий, але такий відчутний і неповторний шлейф, який згодом буде асоціюватися усіма знайомими, тільки з вашої неповторністю.

До того ж, одні і ті ж духи, нанесені на класичні точки: з внутрішньої сторони зап'ястя, на ніжну шкіру за вушними раковинами, на б'ється жилку на шиї, набувають своє звучання, стикаючись зі шкірою, створюючи свій, додатковий букет ароматів. Коливається рівень гормонів і температура тіла, а це відбивається на стані шкіри, і, як наслідок, на ароматі парфумів. Тому процес вибору свого парфуму - дуже індивідуальний. Можна надати тільки певні орієнтири в світі духів.

Як вибрати свої парфуми.

Радити, як вибрати парфум, який підійде саме вам - дуже важко. Тому що ми змінюємося не тільки з плином часу, але навіть протягом дня: вранці - одне настрій і самопочуття, ввечері - інше.

Найпростіший спосіб вдало вибрати свої парфуми - відправитися в фірмовий парфумерний магазин з широким вибором асортименту парфуму, в якому працюють професійні консультанти.

Але вони можуть підказати тільки загальний напрямок пошуку і групу ароматів: квіткові, цитрусові, шипровие, східні, класичні, свіжі, з гіркуватим «смаком» або солодким, з запахом морського бризу, папоротеві, денні або вечірні духи, для жінки або духи для молодої дівчата. Є так само спортивні духи і туалетна вода, парфуми з легким шлейфом запахів і зі стійким, трохи нав'язливим.

Консультанти, які пройшли спеціальне навчання, розкажуть детальніше про обраний ароматі: з якою верхньої ноти він починається, які запахи становлять основну гаму духів, який шлейф залишається.

Вибір свого парфуму може зайняти кілька днів цілеспрямованих пошуків. Збираючись в парфумерний магазин, візьміть з собою кілька зерен кави. Після «проби» 3-4 духів, запахи перестають чітко сприйматися, вони просто «зливаються» в єдиний букет.

Запах кави, через 3-5 хвилин, дозволить продовжити пошуки і «продегустувати» ще 3-5 ароматів. Але для одного разу - це межа. Якщо ви не знайдете підходящого парфуму сьогодні, відкладіть пошуки на завтра - значить, сьогодні не ваш день вибору.

Свій аромат ви відчуєте відразу: ви його навіть не вдихнете, а відчуєте внутрішньо, вам просто захочеться, щоб саме цей аромат супроводжував вас і був завершенням вашого образу, асоціювався з вами.

Як правило, вибирається 2-3 індивідуальних аромату, тому що для роботи необхідний один парфум - вишуканий і стриманий, а для вечора - інший, більш насичений, жіночний, навіть - провокуючий.

Вибір аромату залежить не тільки від особистих переваг і ситуацій, в яких він буде вас супроводжувати, але і від вашого віку. Дівчатам, як денні аромати, більше підійдуть легкі, квіткові, цитрусові або з запахом морської свіжості, духи і туалетна вода, як підтвердження молодості, оптимізму, енергії, поривчастої, які так характерні для юності.

Більш насичені, концентровані, «важкі» аромати, будуть дисгармоніювати з загальному стилем молодіжної, яскравою, легкою, такою різноманітною, моди.

Жінкам після 30 більше підійдуть класичні парфуми, з жіночними, витонченими, елегантними ароматами. Звичайно, вибір залежить від особистих переваг і відчуттів, стилю і від того, коли будуть використовуватися духи: протягом дня або ввечері.

Для того, щоб якимось чином систематизувати невловимі і ефемерні запахи, парфумерним Комітетом Франції було запропоновано класифікувати духи, розподіливши їх на 7 основних груп або ароматичних сімей, в залежності від базового аромату.

Група духів А - цитрусові ноти.

Сама назва групи має на увазі те, що для створення ароматів були використані ароматичні есенції, отримані з цедри цитрусових фруктів: апельсина, лимона, грейпфрути і мандарина. Використовуються також есенції, екстраговані з квітів і листя цитрусових.

Група духів В - квіткові аромати.

Мабуть, це найбільша група ароматів, і найбільш популярна. Жінка завжди асоціювалася з прекрасним квіткою, і для того, щоб підкреслити жіночність додатково, вишуканим запахом, використовуються натуральні квіткові запахи. Найбільшою популярністю у парфумерів користуються аромати жасмину, троянди, білої лілії, ніжної фіалки, туберози, конвалії.

Духи: Chanel №5, L'Air du Temps, Giorgio, Kenzo.

Група духів С - папоротеві.

Для створення цієї групи ароматів використовуються натуральні запахи лісового моху, лаванди, папороті, бергамоту і кумарину. Духи - Jicky.

Група духів D - шипровие.

Група духів D - шипровие

Основоположник цієї групи ароматів - туалетна вода «Шипр». В основному, до цієї групи ароматів належать «чоловічі» запахи. Але зараз багато жінок вважають за краще доповнювати свій модний офісний стиль, якщо в гардеробі переважають брючні костюми, духами з нотами дубового моху, пачулі, бергамота і ладану.

Духи і туалетна вода: Miss Dior, Mitsouko, Chypre.

Група духів Е - лісові запахи.

Ця так само група «чоловічих» запахів, в яких основними нотами є стримані запахи ветівера і кедра, розкішні і теплі - сандалу і пачулі, пом'якшують аромати запахи лаванди і цитрусових.

Група духів - амброві запахи.

До цієї групи ароматів відносяться всі східні духи, в яких переважають ноти амбри, ладану, ванілі, білого мускусу. Група чуттєвих, вечірніх духів, які підходять для закоханої жінки, пристрасної і ніжної.

Духи: класика ароматів групи - духи Shalimar, Obession ,. Poison, Opium.

Духи групи G - шкіряні запахи.

Дуже специфічна група ароматів, основою якої є натуральні запахи: шкіри, диму, тютюну, як не дивно, обвуглене дерева. «Суворі» ноти пом'якшуються вишуканими квітковими ароматами. Духи: Cuir de Russite, Scandal.

Світ ароматів зараз налічує більше 3 000 парфумів: від класичних духів до авангардних і епатажних. І всі вони знаходять своїх шанувальниць і відданих шанувальниць. Проявіть свою індивідуальність у виборі парфуму, і він буде віддано супроводжувати вас у будь-яких ситуаціях.

Сторінки сайту в соціальних мережах - підпишіться, щоб дізнаватися про нові статтях

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com