рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Євген Гришковець і інтернет

  1. Доброго дня!

07.12.2010 | теми: Євген Гришковець | розділ: про сайті, новини

Привіт, друзі та шанувальники творчості!

На сторінках свого сайту викладаю повну версію статті самобутнього актора, драматурга і прекрасного думаючої людини Євгена Гришковця. Його творчість дуже люблю і відношу до жанру "духовна містерія", древньому і рідкісному в наші дні.

В деякій мірі все те, що описано нижче, відноситься і до мого, і до творчості багатьох і багатьох ... Ось сторінка для подяки творчості Дмитра Красноухова (Євгенія ми віддячили ...)

Доброго дня!

Цікава складається ситуація ... Я б сказав, бентежать, засмучує. А тема ось яка ...

Моя команда і я дуже строго стежимо за тим, щоб ціни на квитки в театр на мої спектаклі в різних містах і в Москві були якщо і високі в партер, то врівноважувалися б недорогими на балкон або на гальорку. Це складний процес, але ми за цим дуже суворо стежимо. Я про це писав неодноразово і Моя команда і я дуже строго стежимо за тим, щоб ціни на квитки в театр на мої спектаклі в різних містах і в Москві були якщо і високі в партер, то врівноважувалися б недорогими на балкон або на гальорку продовжую реагувати на будь-які голоси і повідомлення про високі ціни. Ми суворо стежимо за тим, щоб ціни на книги були розумними, постійно цікавимося цим, отримуємо інформацію з різних міст. Траплялися навіть конфліктні ситуації, коли нам доводилося ставити чи не ультиматум ... Ми цим займаємося, і будемо займатися, і будемо прислухатися до будь-якої інформації.

Також ми намагаємося впливати на те, щоб книги, диски доходили до найвіддаленіших міст і регіонів, стежимо за тим, щоб вони були в інших країнах. І знову ж таки за хорошою ціною. Це для нас абсолютно принципова позиція.

За останній час я отримав багато прохань скоріше випустити відеоверсію вистави "+1". Мене часто кваплять, мовляв, коли нарешті вийде аудіокнига "Річки", запитують, коли буде новий альбом з "Бігуді", коли вийде фільм "Сатисфакція" ... Коли? ... Все це вийде! Але дуже хочеться поставити запитання ... Питання буде об'ємний.

Я зустрічав дуже багато піратських видань моїх вистав. Яких тільки не бачив! І десять в одному, де спектаклі є сусідами з фільмами "День радіо" і "День виборів", і з двома "Найкращими фільмами". Бачив диск на якому було написано - Джим Керрі та Гришковець, на якому був фільм "Тупий, ще тупіший" і "Як я з'їв собаку". Бачив шикарне видання повного мого зібрання творів в красивому картоні, і оформлення дисків було дорожче, ніж оригінальне. У Калінінграді, в магазині недалеко від мого будинку абсолютно відкрито продається все мною зроблене в піратському виконанні. Але я хочу сказати не про піратів. За мій рахунок вони наживаються набагато менше, ніж за рахунок більш відомих або голлівудських авторів. Я так - дрібниця в піратському океані. Я не про піратів. Пірати скоюють злочин, наживаються, відбирають гроші, зароблені чужою працею. Я не про злочинців. Я про тих, хто качає з інтернету ... Тобто, про багатьох, про багатьох людей, які, напевно, дуже добре ставляться до тих, чиї твори вони завантажують.

У моєї команди і мене зараз досить важкий період. Не просто дався спектакль "+1". Він виявився зовсім недешевим у виробництві. Важким тягарем, на превелику силу і величезними тимчасовими витратами нам далося кіно "Сатисфакція". А на нього ще потрібно витратити багато часу і праці. До того ж, основні творці фільму нічого в процесі створення не отримували, навіть добових ...

Наприклад, якщо б не концерти, то наша раблота з "Бігуді" ​​була б абсолютно збиткова. Продажі альбому "Секунда» не окупили витрат на його запис та виробництво. При цьому його знають мало не напам'ять багато, багато людей. Мені багато разів протягували нарізані на "болванки" наші альбоми домашнього виготовлення. Я чую нашу музику в якості рингтонів, у багатьох вона звучить з комп'ютерів. Пірати диск не піратіровалі. А якщо і піратіровалі, то трохи. Навіть їм немає сенсу це робити. Все скачується.

З економічної точки зору безумством є виготовлення будь-якого музичного відео. Це в нашому випадку просто викинуті на вітер гроші. При цьому, навіть саме скромне відео вимагає техніки і робіт.

Зараз йде робота над аудіокнигою "Річки". У ній буде використано багато класичної музики. Але далеко не всієї класичною музикою можна скористатися безкоштовно. Права на цілий ряд творів потрібно оплачувати. Навіщо? А щоб було як треба! Щоб ця аудіокнига звучала і нагадувала старі радіоспектаклі, які ми пам'ятаємо з дитинства. Хочеться зробити не просто наговореної в мікрофон текст, а особливу аудиоверсию книги. Робота над цим записом вже йде півроку, вона наближається до завершення. Над нею працювало багато людей, які розшукували правовласників музики, займалися правовими, адміністративними питаннями ... Це крім звукорежисера, оператора, режисера монтажу, мене, в кінці-кінців. Серж Савостьянов, як завжди, ретельно працює над оформленням. Ми, як завжди, розглядаємо різні варіанти. Немає жодної не суттєвою деталі: ні в оформленні, ні в звучанні. Робота над книгою "Сліди на мені" була набагато простіше. Хоча, ми теж потрудилися ... І що? Скільки дисків було куплено? І при цьому, скільки разів вона була завантажена і прослухано ?!

Рівно те ж саме стосується випусків DVD. Знімаємо ми відеоверсію кожної вистави п'ятьма камерами, потім відбувається тривалий монтаж .... оформлення, графіка, тривала робота багатьох людей. І знову ж таки, в цій роботі тільки моя команда і я не отримуємо жодної копійки. Якби не дружнє фінансування, цих відеоверсій взагалі б не було. Дороге задоволення! І скільки оригінальних дисків купується і скільки скачується з інтернету? Повірте, жоден випуск DVD жодного разу не окупився. І так з усіма творами, які можна отримати в цифровому вигляді.

Благо, книги та вистави ще хтось хоче читати і бачити наживо і в аналоговому вигляді (усмішка). Тобто, виходить наступне: своїми спектаклями, живими концертами, виданням книг моя команда і я гроші заробляємо, і на ці гроші періодично робимо такі широкі жести, такі дорогі подарунки у вигляді відеоверсій, аудіокниг, музичного відео, альбомів з "Бігуді".

Справедливості заради скажу, що періодично лунали голоси, мовляв, як можна вам заплатити в інтернеті? Було багато прохань організувати можливість якось заплатити за скачування. Ми тут же відреагували. Ми зв'язалися з дуже хорошими людьми, можна сказати, рідкісними для нашого часу ентузіастами, які зробили сайт "Кола" "Кола". Ми їм надали все, що у нас є в самому якісному вигляді. Причому, це ми зробили після численних прохань. На цьому сайті є так звані "гаманці", куди можна заплатити стільки, скільки хто побажає. Завантажити можна безкоштовно, але є можливість і заплатити. Це як кинути в капелюх вуличного музиканта грошей або не залишити. У цьому сенсі я абсолютно відчуваю себе в інтернеті, як жебрак скрипаль з капелюхом.

Так чому я раптом вирішив вибухнути ось цим ось висловлюванням? А просто я дізнався, що за дев'ять місяців наявності такої можливості і присутності наших творів на сайті "Кола", звідки в тому числі скачується і скачується те, що роблю я і не я один ... за весь цей час у всіх гаманцях зібралося менше двох тисяч рублів, а якщо бути точним, 58 доларів ............ Навіть якби ті, хто скачував з "Кіл", заплатили хоча б по рублю, сума була б більше.

Чи знаєте, руки опускаються ... Я звичайно, буду продовжувати все це робити: і буде відеоверсія вистави, і буде книга "Річки" ...

Я розумію, що кожен, хто скачує музику, кіно, спектакль, як-то себе виправдовує, мовляв, в магазинах цих книжок немає, місто моє далеко, або - я студент, мені не солодко - або - вони без мого рубля не збідніють, а хтось може бути навіть і не замислюється. Але чому ми тоді повинні оплачувати студії, орендувати приміщення для репетицій, оплачувати роботу операторів, ночами між виставами сидіти над монтажем, купувати дорогі інструменти, оплачувати авторські права авторів тієї музики, яка звучить в спектаклях або аудиокнигах? ... Чомусь нам це треба, чомусь ми цього хочемо і чомусь хтось, не замислюючись, бере абсолютно безкоштовно результат чужої праці ...

Фільм "Сатисфакція" висить величезним фінансовим тягарем на тих людях, які його роблять. І звичайно, ми будемо розраховувати на прокат, на те, щоб хоча б повернути борги і повернути вкладені нами гроші. Я не кажу про заробіток ... А хотілося б заробити, дуууже хотілося б! Ми багато працювали. Але повірте, якщо фільм "Сатисфакція" дасть можливість повернути витрачені на нього кошти й понад цей заробити хоча б один рубль, то я буду вважати це перемогою. А якщо він потрапить в інтернет, то напевно, він багатьох порадує, на кого-то зробить враження, комусь категорично не сподобається. Але його подивляться багато людей ... Тільки ми дуже постараємося, щоб він в інтернет потрапив якомога пізніше. Тому що немає надії на те, що за нього заплатять звикли скачувати кіно люди.

У нас знято і готовий документальний фільм, точніше, документальний серіал "Без сценарію". Це величезна робота. Це досить гостре і зовсім документальний твір. Але що з ним робити? Він абсолютно не телевізійного формату. Випустити його на DVD? Так на наступний день він виявиться в мережі, якщо не раніше, і все! (Усмішка) Ось сидимо ми і думаємо: а навіщо ми його зробили, для чого, і як повернути хоча б виробничі витрати? Ми придумаємо. Ми ж це вже зняли, ми звичайно ж хочемо, щоб це ви побачили. Інакше, який в цьому сенс? Ось і весь мій питання.

Ваш Гришковець.

А ви не пробували вибирати взуття в інтернеті? Спробуйте! Кращі інтернет магазини взуття Києва надають знижки на сайті дисконтних купонів Webskidka.com.
Ви читали: "Євген Гришковець і інтернет"

Коли?
Навіщо?
І що?
Скільки дисків було куплено?
І при цьому, скільки разів вона була завантажена і прослухано ?
І скільки оригінальних дисків купується і скільки скачується з інтернету?
Справедливості заради скажу, що періодично лунали голоси, мовляв, як можна вам заплатити в інтернеті?
Так чому я раптом вирішив вибухнути ось цим ось висловлюванням?
Але що з ним робити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com